Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Stenbocksgatan 85

Eneborg Helsingborg

1 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Stenbocksgatan 85

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 50,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1303
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 695 kr/mån ink. värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 7,8879%
Driftskostnad 2 000 kr/år
varav
El: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1934
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 6 juli 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2- & 3-glas
Nu finns chansen att förvärva denna fräscha tvåa om 50 kvm på populära Eneborg. En mycket trevlig bostad högst upp i fastigheten med genomtänkt planlösning, modernt badrum, fräscht kök och mysigt vardagsrum. Bo centralt med goda kommunikationer, parker och ett stenkast till centrum. Välkomna!


Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Ni stiger in i en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och på golvet ligger ett parkettgolv. Väggarna är vitmålade och har en fondvägg i ett randigt mönster.

KÖK
Vidare in i lägenheten finner ni köket med goda möjligheter till förvaring i såväl skåp som lådor. Köksinredning i ek och gott om arbetsytor med vitt kakel ovan. Spis, fläkt, samt halv kyl och frys ingår som inventarier. Ekparkett pryder golvet och väggarna är vita. Kökets fönster skänker ett härligt ljus och gör köket trivsamt. Här ryms även ett matbord för 2 personer.


VARDAGSRUM
I anslutning till hallen finns lägenhetens mysiga vardagsrum. Här finns gott om utrymme för soffa. Lägenhetens vackra takkupor är välplacerade och ger rummet ett härligt ljusinsläpp och en vidunderlig utsikt. Här vilar en vacker ekparkett och väggarna är beiga.

SOVRUM
Längre in i lägenheten finns ni ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng samt skrivhörna. Även här finns en takkupa som skänker rummet vackert ljus. På golvet vilar ekparkett och väggarna är beigemålade.

BADRUM
Mellan vardagsrummet och sovrummet ligger bostadens fräscha och moderna badrum. Ett badrum med helkaklade väggar i vitt med fondvägg i gråglimrande mosaik samt mörk klinker på golvet. Här finns toalett, dusch, handfat med vit kommod samt spegelskåp ovan.

I lägenheten finns även två kattvindar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
Förråd finns även på vinden och i källaren.

Missa inte denna pärla på lugnt läge högst upp i huset!
Nu finns chansen att förvärva denna fräscha tvåa om 50 kvm på populära Eneborg. En mycket trevlig bostad högst upp i fastigheten med genomtänkt planlösning, modernt badrum, fräscht kök och mysigt vardagsrum. Bo centralt med goda kommunikationer, parker och ett stenkast till centrum. Välkomna!

Förening

Södra Stenbocksgatan 85

Förening

Brf Rovan 12

Allmänt om föreningen

Brf Rovan 12 bildades 2011 och är belägen på Södra Stenbocksgatan 85 i Helsingborg. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2012 och består av flerbostadshus med 9 lägenheter och 0 lokaler.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgiften uppgår till 1150 kr och betalas av köparen.

Fastighetens skick:
Huset byggdes 1934 och vattenstammar i badrum stambyttes 2013. 2009 gjordes en relining av avloppsstammarna till badrum och kök. Elen förnyades i fastigheten 2011. Tvättstugan renoverades 2004. 2015 tillkom uteplatsen med ny grill och utemöbler. Parkeringen asfalterades 2020.

TV och Bredband:
Huset är anslutet till ComHem. För mer information om utbud och priser se www.comhem.se. Grundutbudet ingår i avgiften.


Parkering:
Föreningen har 6 st parkeringsplatser. 400 kr/mån. Separat kösystem.

Tvättstuga:
Fräsch tvättstuga som är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare samt stort torkrum. Här finns även en mangel.

Övriga utrymmen:
På fastighetens baksida ligger en innergård väl skyddad med uteplats från 2015. I källaren finns ett cykelrum som får nyttjas utav föreningens medlemmar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köpinformation om budgivning finns tillgängliga på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter