Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Malmögatan 3A

Eneborg Helsingborg

1 750 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Malmögatan 3A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0049
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr Eller högstbjudande
Avgift: 5 403 kr/mån
Andel i föreningen: 0,8984%
Andel av årsavgift: 0,8984%
Driftskostnad 5 500 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Inglasad
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 8 september 2018
Energiklass: E
Byggnadssätt
Fönster: 2- & 3-glas
Fastighetsbet. Munkavången 2
HALL
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Ljusa väggar och på golvet ligger ett ljust parkettgolv som sprider sig vidare in mot köket och vardagsrummet. I anslutning till hallen finns ett utrymme för en torktumlare. Här finns även infällda spotlights i taket som leder vidare in mot köket och vardagsrummet.

KÖK
Socialt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har bra med arbetsytor, bänkskiva i svart granit och ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med en spis, fläkt, kyl, frys, inbyggd ugn och mikro samt en integrerad diskmaskin. Här finns generöst med förvaringsmöjligheter bakom vita fronter och en naturlig avskärmning mot vardagsrummet i form av en frukostbar i svart granit.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är socialt och lättmöblerat. Här finns stora fönsterpartier ifrån tre väderstreck som bjuder på gott om ljusinsläpp. Här finns utgången till bostadens balkong som ligger i ett soligt sydvästläge med en glimt över sundet.

WC 1
Fräsch helkaklad gäst-WC utrustat med ett handfat med kommod, spegelskåp samt WC. Kaklet är sandfärgat med ett subtilt mönster och klinkergolvet är grått.

WC 2
Snyggt större badrum utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp, snygg belysning och en toppmatad tvättmaskin. Identiskt färgsättning som gäst-WCn, sandfärgat kakel och grått klinkergolv.


SOVRUM 1
Direkt till vänster ifrån entrén sett ligger det första sovrummet. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord alternativt enkelsäng och lättare möblering. Alla sovrummen är inredda med ljust golv, ljusa väggar och en fondtapet.

SOVRUM 2
Vidare genom hallen ligger bostadens andra sovrum som är bostadens minsta men ändå rymligt nog för dubbelsäng om så önskas. Förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob.

SOVRUM 3
Hela vägen genom hallen hittar vi bostadens största sovrum som också ligger vägg i vägg med badrummet och som är väl avskilt från resten av bostaden. Fönstret i sydväst ger ett vackert ljusinsläpp, två garderober erbjuder bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaring finns.

Ljus och välvårdad fyra med trevlig vy!

Varmt välkomna till denna välplanerade fyrarummare om hela 88 kvadrat med fönster i såväl öst som i väst. Bostaden totalrenoverades under 2018 i samband med stambytet. Med renoveringen gjordes både badrummet och gäst-WC i kakel och klinker, badrummet är även försett med tvättmaskin. Golven är i övrigt ett genomgående lamellparkett, bänkskiva och fönsterbrädor i svart granit och köksutrustning i toppskick. Balkongen i väst är inglasad och erbjuder en utsikt över takåsarna såväl som en glimt av havet.

På denna adress bor du med ett bekvämt avstånd till allt vad staden har att erbjuda. Närhet till skolor, sjukvård, matbutik och centrum som erbjuder ett brett utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker. Bussförbindelser ligger endast 2-5 min promenad bort och 10 min gångavstånd till centralstationen.

Föreningen är välhållen och har god ekonomi. Inför stambytet var föreningen helt skuldfria och man har renoverat upp den gemensamma tvättlokalen samt installerat en områdesgrind med kodlås.

Har du en bostad du vill sälja först? Jag ordnar med det så processen blir enklare för dig.
Behöver du ett snabbt lånelöfte? Jag ber mina bankkontakter kontakta dig för ett bra erbjudande.

Varmt välkomna att boka visning!

Förening

Malmögatan 3A

Förening

HSB BRF Malmgården i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättföreningen HSB Brf Malmgården i Helsingborg är ett privatbostadsföretag (äkta förening). Inflyttning skedde 1953-54 i de 163 bostadsrättslägenheter som föreningen har. Fastigheten Munkavången 2 i vilken man upplåter bostadsrättslägeheter och lokaler har adresserna Skånegatan 14 A-C, 16 A-C, 18 A-B samt Malmögatan 3 A-C, 5 A-C och 7 A-C. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

År 2019 har föreningen gjort ett stambyte och även renoverat alla badrum i föreningen.

Parkering
Föreningen har 13 garageplatser, 36 parkeringsplatser och en handikapplats. Separat kö, ca 1 år.

Kabel-TV & Internet:
Föreningen är ansluten till Comhem för kabel-TV, bredband och telefoni. Bredband och kabel-TV (basutbudet) inkluderas i månadsavgiften.

Tvättstuga
Belägen i källare i samma trappuppgång med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangel. Tvättmaskinerna och torktumlare har bytts ut av föreningen år 2019.

Övriga utrymmen
Övernattningsrum finns att hyra för 250 kr/natt (Malmögatan 5). Gym finns i föreningen (Malmögatan 16) samt Hobbyrum (Malmögatan 14). Cykelrum finns. Här finns även flertalet härliga uteplatser med möjlighet att grilla.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter