Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fågelsångsgatan 2B

City HELSINGBORG

3 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fågelsångsgatan 2B

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 96,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0021
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 788 kr/mån inkl. värme, VA
Andel i föreningen: 2,52457%
Andel av årsavgift: 2,52457%
Driftskostnad 3 800 kr/år
varav
El: 3 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftventilation
Energideklaration
Utfärdad den 20 mars 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 144 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kullen Östra 48
Övriga byggnader Tvättstuga belägen i bottenplan. Bostaden disponerar över ett källarförråd. Föreningen har en festlokal att hyra. Föreningen har 2 övernattningslägenheter att hyra.
Nu ges tillfälle att förvärva denna fina etagelägenhet i hjärtat av Helsingborg. På en lugn innergård mitt i stan finner ni denna trivsamma bostad med 3 sovrum, 2 badrum, härliga sällskapsytor och en rymlig inglasad balkong. Här bor ni med landborgspromenaden utanför dörren, hiss från markplan och med ostört gavelläge högst upp i fastigheten. Stabil och välskött förening. Måste ses!

Bostaden disponeras enligt nedan:

VÅNING 1

HALL:
Ni stiger in i en välkomnande och rymlig hall. Här möts ni av ljus och rymd. Väggarna är vita och på golvet ligger en vitpigmenterad ekparkett vilket är genomgående för hela våningsplanet.

BADRUM:
I anslutning till hallen finner ni bostadens ena badrum vilket är helkaklat med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golv med golvvärme. Utrustning i badrummet är kommod, dusch med glasdörrar och WC. (Renoverat 2015, kvalitetsdokument finns)

KÖK:
Köket bjuder in till matlagning med goda arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn, micro, induktionshäll och spisfläkt(ur funktion). Här finns även utrymme till en matplats om så önskas. Ett ljust kök med ett genomgående ljusinsläpp.

VARDAGSRUM:
Ett luftigt rum som med ett större fönsterparti av glas skjutdörrar som skänker rummet rikligt med ljus. Här finns goda möbleringsmöjligheter med plats för en större soffgrupp samt matplats. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens balkong.

BALKONG:
Från vardagsrummet finns utgång till den mysiga och rymliga balkongen. Denna härliga sällskapsyta passar utmärkt till att njuta med goda vänner eller varför inte njuta av solen och den rogivande miljön.

VÅNING 2
När ni tagit trappan upp till lägenhetens andra våning möts ni av ljus och en väl tilltagen takhöjd som gör planet rymlig och luftig.

SOVRUM 1:
Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här finns förvaring i inbyggda garderober. Sovrummet har ett fint fönsterparti som gör rummet ljust och luftigt. Vita väggar med en fin tapetserad fondvägg och laminat på golv.

SOVRUM 2:
Det andra sovrummet har en härlig utsikt över takåsarna. Ett rymlig och lättmöblerat rum med förvaring i rymliga garderober och utrymme till dubbelsäng. Vita väggar och ljus laminat på golv.

SOVRUM 3:
Det sista sovrummet är rymligt med plats till både säng och skrivbord. Laminat på golv och vita väggar med en grön fondvägg.

BADRUM:
I anslutning till sovrummmen finns ett större badrum. Utrustning här är handfat, badkar, WC och tvättpelare. Här finns även bra med förvaring i rymliga garderober. Ett halvkaklat badrum med vitt kakel på väggar och plastmatta på golv.

Missa inte detta sällsynta tillfälle att förvärva denna bostad på bästa läge med närhet till allt vad staden har att erbjuda.


I närområdet kring Fågelsångsgatan 2B erbjuds caféer, shopping och restauranger. Omgivningen bjuder även på fin natur, grönskande parker, badmöjligheter och ett rikt kulturliv. På ett bekvämt avstånd från bostaden finns även goda kommunikationsmöjligheter med bussar, tåg, flygbussar och färjor.
Nu ges tillfälle att förvärva denna fina etagelägenhet i hjärtat av Helsingborg. På en lugn innergård mitt i stan finner ni denna trivsamma bostad med 3 sovrum, 2 badrum, härliga sällskapsytor och en rymlig inglasad balkong. Här bor ni med landborgspromenaden utanför dörren, hiss från markplan och med ostört gavelläge högst upp i fastigheten. Stabil och välskött förening. Måste ses!

Förening

Fågelsångsgatan 2B

Förening

HSB BRF Fågelsången

Allmänt om föreningen

HSB BRF Fågelsången i Helsingborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1983. Föreningen förfogar över 45 st lägenheter och 3 hyresrättslokaler belägna på adresserna Fågelsångsgatan, Långvinkelsgatan samt S:t Clemens gatan. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

FASTIGHETENS SKICK
Huset byggdes 1986 och är i gott skick och har en underhållsplan som följs.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen håller just nu på att renovera trapphusen.

EKONOMI
Inga planerade avgiftsförändringar. Avgiften höjdes senaste 1 jan 2019 med 3 %.

TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Comhem där basutbudet ingår i månadsavgiften. Se information från Com Hem.

PARKERING
Parkering finns längs gatan. Föreningen har även 21 garageplatser. Separat kö.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är belägen på bottenplan.

INNERGÅRD
Blomstrande innergård med möjlighet till grillning och plats för trevliga sällskapskvällar under varma sommardagar.

ÖVRIGA UTRYMMEN.
Föreningen har en festlokal som hyrs ut.
Föreningen har 2 övernattningslägenheter att hyra ut.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köpinformation om budgivning finns tillgängliga på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter