Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottninggatan 60

HELSINGBORG

4 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drottninggatan 60

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 101,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0003
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 083 kr/mån Inkl värme, VA samt kabel-tv (Comhem)
Driftskostnad 7 000 kr/år
varav
El: 5 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1902
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 april 2018
Energiklass: G
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Badrum renoverat 2020 Tvättmaskin (2016) samt torktumlare (2019) Kök renoverat 2010 samt uppdaterat 2019
ENTRÈ
Via hissen når du en av bostadens entréer som erbjuder gott om förvaring på din vänstra sida och direkt anslutning till vardagsrummet.
Den andra entréns hall tar dig vidare mot de båda sovrummen och i motsatt väderstreck mot vardagsrum och kök. Väggarna är målade i ljus nyans och i taket sitter en vacker stuckatur som är genomgående i samtliga rum förutom i köket. På golvet ligger en vacker parkett som även återfinns i vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd med cirka 3,8 meter i takhöjd och där de sobert tapetserade väggarna bryts av med målade höga socklar, snickerier och stuckatur. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån höga fönster med djupa fönsterbänkar. Här ges du generösa ytor att möblera med sällskapsdel samt ett större middagsbord och där vackra pardörrar i original öppnar upp mot lägenhetens kök.

KÖK
Det härliga köket når du via såväl hallen som via de ståtliga pardörrarna som öppnar upp mellan vardagsrum och kök. I den mörka köksinredningen finner du mycket bra förvaring i över- och underskåp. Varmluftsugn och fläktVitvaror är i svart utförande samt fullstor kyl och frys i beige från SMEG. Hällen sitter infälld i bänkskivan och diskmaskinen är i rostfritt. Köket ger dig generösa arbetsytor i svart granit med vitt kakel bakom.

MASTER BEDROOM
Innan du når lägenhetens master bedroom finns en passage där du finner möjlighet till ett mindre hemmakontor. Sovrummet möbleras med dubbelsäng och sängbord och längs med ena väggen finner du mycket bra förvaring i garderober. Väggarna är tapetserade med en harmoniskt mönster och de speglade garderobsfronterna är i matchande kulör med mattan på golvet. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier.

DRESSINGROOM / SOVRUM 2
I lägenhetens andra sovrum, idag inrett som dressingroom finns utrymme att möblera med säng och skrivbord. Rummet har utgång till bostadens andra balkong mot innergården via glasade dubbeldörrar, väggarna är målade i en ljus nyans. På golvet ligger matta.

BADRUM
Badrummet har kaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Duschen skärmas av med glasvägg i svart. Invid finns toalettstolen samt en kommod med ovanpåliggande marmorskiva samt ett fantastiskt skålhandfat. På väggen ovanför sitter en spegel. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag och i taket sitter infällda spotlights.

Underbar sekelskiftesdröm!

Underbar sekelskiftesdröm som presenterar väldisponerade 101 kvadratmeter med genomgående planlösning och balkonger i två väderstreck. Här finner du fantastiska sekelskiftesdetaljer som en takhöjd på cirka 3,8 meter, speglade innerdörrar, stuckatur samt djupa fönsterbänkar. Vardagsrummet bjuder på en enastående rymd där pardörrar i original öppnar upp mot köket. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp samt generösa ytor för sällskapsdel och större middagsbord. Det lyxiga köket ger dig mycket bra förvaring i köksinredning samt en arbetsyta i svart granit. Framför fönstret kan du duka upp med frukost på köksön. Lägenhetens båda sovrum har ett lugnt läge mot föreningens lugna innergård. I Master bedroom möblerar du med dubbelsäng och längs med ena väggen finner du fantastisk förvaring som når full takhöjd. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Ifrån sovrummet når du även lägenhetens rymliga balkong som blir ett extrarum under sommarmånaderna. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag. Genomgående är lägenheten smakfullt renoverad.

På Drottninggatan 60 bor du på en attraktiv adress strax intill ståtliga teatern. Rakt över gatan finner du Norra hamnen och strax intill porten ligger Ica. Du bor med ett ytterst centralt läge med ett kort gångavstånd till City, norra hamnen, gröningen och knutpunkten. I din absoluta närhet finns också ett rikt utbud av café och restauranger, all tänkbar service samt shopping.

Förening

Drottninggatan 60

Förening

Brf Fiskaren nr 34

Allmänt om föreningen

Fastigheten omgärdar en mindre egen innergård och gränsar mot Drottninggatan och Kullagatan. Gemensamt med angränsande bostadsrättsföreningar har föreningen även en större innegård med passage mellan Drottninggatan och Kullagatan.

Tv och bredband

Fiber via stadsnätet.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen ser att ekonomin är i balans och har beslutat om en årlig ökning av avgifterna med 1%.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter