Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Timvinkelvägen 38

Vega Haninge

2 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Söndagsvisning - Anmälan krävs! Anmäl dig på hemsidan.

Söndag 8/8 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Timvinkelvägen 38

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 42,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 29-1402
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 411 kr/mån inkl. Vatten samt sophämtning. Varje boende ombesörjer eget avtal med el leverantör samt egen hemförsäkring med bodstadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,14871%
Driftskostnad 6 465 kr/år
varav
El: 4 152 kr
Försäkring: 2 313 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar driftkostnader kan komma att variera beroende på tecknade avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 2017-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FL med återvinning, TL via radiatorer
Energideklaration
Utfärdad den 21 februari 2020
Energiklass: B
Primärenergital: 55 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: Aluminiumbeklädda 2+1 kopplade
Övriga byggnader Förråd i lälgenheten.
42 kvm fördelas över två rum och kök. Här finner vi öppna ljusa ytor med vitmålade väggar och parkett på golv. Fönsterpartier i vardagsrum och sovrum skänker ett härligt ljusflöde i lägenheten.

Bostaden disponeras enligt följande.

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med plats för klädavhängning direkt till höger. Till vänster når du bostadens förråd/klädkammare. Mörk klinker på golv vid entrédörren.

VARDAGSRUM

Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och även annat möblemang. Här når vi bostadens BALKONG i ett högt soligt läge, här kan du njuta av solens timmar!

KÖK

Det moderna köket har skåpluckor och kakel i vitt som matchas elegant mot en mörkare bänkskiva. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, perfekt för den som älskar att stå i köket! Den maskinella utrustningen består utav kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, häll, spis, fläkt samt integrerad diskmaskin.

SOVRUM

Rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang som byrå och sängbord. Förvaring erbjuds i garderober och fönstren skänker gott om ljus.

BADRUM

Helkaklat badrum som nås från entréhallen. Helkaklade väggar i vitt som matchas mot ett mörkare klinker på golv. Här finns tvättställ med kommod, kombinerad tvätt och torktumlare, vikbara duschväggar, handdukstork och WC.

Tvåa med balkong i soligt läge och nära till allt!

Välkommen till ett av Vegas absolut mest centrala lägen! Fyra trappor upp i Brf Vegabonusen finner du denna mycket välplanerade 2:a med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten stod klar för inflyttning så sent som 2018 vilket speglas i hög standard gällande material och vitvaror. Lägenheten har en optimal planlösning och genomgående vita målade väggar med parkett på golv. Köket är i en stilren vit kulör med gott om både arbetsyta och förvaring, rymligt vardagsrum för soffa och tv-möblemang samt ett rymligt sovrum med gott om förvaring och balkong i högt soligt läge!

Vega är ett lugnt och populärt område som präglas av modern bebyggelse med lägenheter, radhus och friliggande villor. På ett par minuters promenad nås Vegas pendeltågsstation. Bostaden lämpar sig utmärkt för pendlaren eller för den som uppskattar närheten till citypuls men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område.

Vi har infört nya rutiner på våra visningar. Boka in visningstid hos mäklaren eller på hemsidan och kom MAX 2 personer per sällskap. Skulle visningstiden bli full ordnar vi det!

Kontakta mäklare för mer information!
Victoria Sjöberg 070-553 47 75

Förening

Timvinkelvägen 38

Förening

Brf Vegabonusen

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen:
Brf Vegabonusen består av 63 lägenheter. Lägenheterna är på mellan 2-4 rum och kök, från 38-93 kvm. På gårdarna mellan husen kommer det finnas grönska. Nabo sköter ekonomiska förvaltningen.

Praktiska lösningar för barnvagnsförråd och sophantering för hushållsavfall finns.

I nya stadsdelen Vega bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till sjöarna Drevviken och Rudan är det promenadavstånd och som erbjuder allt i form av bad och promenadstråk.

Kommunikation
Goda kommunikationer i området med direktbuss till Gullmarsplan (ca 15 min) samt busslinjer både till Farsta Centrum och Haninge Centrum.
Gångavstånd till nya pendeltågsstationen. Restiden till Stockholm C ca 20 min.

Närservice
Vega har sina närmsta butiker i Gallerian Port 73 längs Nynäsvägen (gångavstånd) med ca 40 butiker och restauranger samt livsmedelsbutiker som ICA Maxi, Coop Forum och Willys. I närliggande Länna köpcentrum och Haninge Centrum finns all tänkbar service.

I anslutning till nya pendeltågsstationen finns matbutik
I dagsläget finns det en F-6 skola och en förskola. Sammanlagt framöver kommer det finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen.

Gårdsplan:
Gemensamma utrymmen
Utomhus finns det avfallsbehållare där du kan slänga hushållssopor och tidningar.
Närmaste miljöstation finner du vid Hallstens Väg 2.

Cykelställ finns placerade utomhus i anslutning till husen.

Tv och bredband

Tecknas av bostadsrättsinnehavaren

Parkering

32 parkeringsplatser och 2hcp. Kostnad ca 400kr/månaden. Idag finns inga lediga platser. Nabo sköter kön.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Överlåtelseavgift: Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2.50 % av aktuellt prisbasbelopp. Pantavgift: Ägaren står för pantsättningsavgiften. Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1.00 % av aktuellt prisbasbelopp

Renoveringar - utförda och planerade

Inga renoveringar planerade

Övrigt

Se föreningens årsredovisning för mer information.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närservice

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även en matbutik.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Parkering

Förutom föreningens parkeringsplatser finns kommunal parkering runt om i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter