Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solhagen 7C

Kolartorp HANDEN

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solhagen 7C

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 21,40 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 1 488 kr/mån V/A, sophämtning, snöröjning
Andel i föreningen: 2,2734%
Andel av årsavgift: 2,2734%
Driftskostnad 12 000 kr/år
varav
El: 12 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer och tecknade avtal.
Altan
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Luftvärmeväxlare
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Övriga byggnader Förråd på baksidan.
Bostaden är optimalt planerad med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Förutom ett modernt kök, neutrala ytskikt och rikligt ljusinsläpp erbjuder bostaden något alldeles extra: en fantastisk uteplats i toppenläge, här finns plats för både grill, stor möbelgrupp och trevliga sammankomster kan avnjutas tillsammans med familj och vänner!. Vid matplatsen sitter man bekvämt och på loftet finns plats för både dubbelsäng och förvaring. Raka enkla linjer gör lägenheten lättmöblerad och trivsam!

Bostaden disponeras enligt följande

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med klädavhängning direkt till höger. Ytterligare förvaring erbjuds i garderob till höger.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkare klinker. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns även gott om förvaring i skåp.

KÖK

Bänkskiva i laminat matchas elegant mot vita skåpluckor och integererade vitvaror. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kyl med frysdel.

ALLRUM

Allrummet rymmer ett mindre matbord samt soffa. Här finns utgång mot den underbara tredäckade altanen där eftermiddags/kvällssolen avnjuts bäst! Gott om möblemang för grill och soffgrupp och förvaring erbjuds i förråd.

LOFT

Loftet rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Nås via stege från allrummet.

Fakta:

Hus: Träregelstomme. Ytterpanel: Trä Yttertak: Papp Golv: Parkett lackat Väggar: Målad, gips Innertak: Målad gips Lister: Trä Dörrar: Släta vita trä Fönster: Vita trä Kök: Släta vita luckor. Bänkskiva: Laminat

Attefallshus med härlig uteplats i bästa läge.

I grönskande Kolartorp välkomnar denna välplanerade Attefalls hus om 21,4 kvadratmeter i expansiva Vega. Bostaden stod klar för inflyttning så sent som 2017 och erbjuder ett modernt boende för den kräsne. Vad sägs om en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös takhöjd, ett rymligt loft, ett helkaklat badrum och som grädde på moset, en stor uteplats med eftermiddags/kvällssol. Den låga avgiften om 1488 sätter pricken över "i"!

Med nära avstånd till den nyöppnade pendeltågsstationen i Vega (Stockholm City nås på 25 min!) är möjligheterna stora. När inte pulsen i centrala Stockholm lockar finns det mesta av bekvämligheter på nära avstånd. Länna köpcentrum och Port 73 kan stilla shoppingbegäret medan de rogivande naturomgivningarna utgör en lugn kontrast.

Varmt välkommen på visning!
Kontakta ansvarig mäklare Victoria Sjöberg vid frågor eller intresse: 0705-53 47 75

Förening

Solhagen 7C

Förening

Brf Solhagen 5 i Haninge

Allmänt om föreningen

Brf Solhagen 5 i Haninge består av fastigheterna Kolartorp 4:87, 4:88, 4:89, 4:90, 4:91 och 4:92 och är en bostadsrättsförening om totalt 16 bostäder (parhus och Attefallshus).

Parhusen är i två plan om ca 105 kvm varav 6 av dem ligger i suterräng och 6 st ligger i två plan. De 4 Attefallshusen är om ca 22 kvm. Till varje parhus hör en fristående carport med bakomliggande förråd.

MÅNADSAVGIFTEN
Föreningens kostnader för främst drift och lån betalas med de avgifter som du och övriga bostadsrättsinnehavare betalar in till föreningen månadsvis. Avgifternas storlek ska täcka föreningens självkostnader och beslutas av föreningens styrelse. Utöver månadsavgiften till föreningen betalar du som bostadsrättsinnehavare kostnader för elförbrukning av uppvärmning och hushållsel samt abonnemangsavgift för tv, data och telefon. Kostnader för drift och underhåll av gemensamma ytor betalas via avgiften.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen värme från IVT vent 202 frånluftsvärmepump med återvinning. Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum.

EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning - drift el till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga hus.

PARKERING
Till varje parhus ingår carport med förråd. Attefallshusen har tillgång till fri parkeringsplats.

SOPHANTERING
Kommunal sophantering. Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsopor lämnas till kommunens återvinningscentral. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

VATTEN
Föreningen har vattenabonnemang med Haninge kommun. Kallvatten ingår i månadsavgiften.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns inga planer på avgiftshöjningar. Det är en fråga som nya styrelsen får ta ställning till efter att föreningen lämnats över.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

I populära och expansiva Kolartorp är det nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till ytterligare naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär samt nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort.

Närservice

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service, på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns dessutom ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex Handenterminalen.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter. Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter