Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skördevägen 4A

Centrum/öster Halmstad

1 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Torsdag 13/8 16.00-17.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skördevägen 4A

Antal rum 2 rum
Boarea 56,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 927 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 6,2602%
Andel av årsavgift: 6,2602%
Reparationsfond: 1 837 kr
Driftskostnad 3 637 kr/år
varav
El: 2 287 kr (1050 kWh)
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 11 juli 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 191 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Välkommen in till en bostad som genomgick stora renoveringar under 2017. Eftersom lägenheten är en gavellägenhet upplevs den som mycket ljus och fräsch. På golvet ligger ett ljust parkettgolv, väggar och tak är vitmålade. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. En liten garderob finns rakt fram för förvaring utav ytterkläder och skor. Ta av dig skorna och välkommen in.

KÖK
Direkt till vänster om hallen finns det stilrena köket med vita luckor och beslag av rostfrittstål. Förvaring erbjud i både över- och underskåp samt skafferi. Bänkskivan av ek skapar kontrast mot ett vitt kakel som stänkskydd. Vid fönstret finns det plats för ett mindre matbord för upp till fyra personer. Parkett på golvet och vitmålade väggar samt tak.Utrustning: spishäll, kolfilterfläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

SOVRUM
Rakt fram från hallen finns det stora och luftiga sovrummet. Rummets utformning gör att det med fördel kan möbleras efter behov och du får enkelt plats med en större säng, nattduksbord samt skrivbord om så önskas. Bakom två dörrar finns en inred garderob!

VARDAGSRUM
Möblerbart rum efter behov! Med fördel kan en läshörna eller matplats skapas vid burspråket som ger ett härligt ljusinsläpp. En charmig detalj är att fiskbensparketten på golvet är med stor sannolikhet är originalgolv som varsamt blivit omhändertagen med åren. Tidigare ägare dock vitlaserat parketten. Härifrån nås även den trevliga balkongen med sol från tidig förmiddag till eftermiddag, och vy mot föreningens gemensamma innergård.

BADRUM
Fräscht badrum med våtrumsmatta på golvet och delvis kaklade samt målade väggar. Utrustning: wc, handfat, spegelskåp samt dusch med glasvägg.

Bara att flytta rakt in!

Mysig gavellägenhet, med balkong, en stenkast från Högskolan i Halmstad. Mer eller mindre bara flytta rakt in i denna ljusa bostad med nytt kök, fräscht badrum och renoverade ytskikt! HSBs brf Gäddan är en ytterst välskött förening med stora genomförda renoveringar senaste åren och en god ekonomi. Tröttnar du hänga på balkongen kan du med fördel använda föreningens gemensamma trädgård där b.la. grill med tillhörande utemöbler. I källaren finns en generös tvättstuga samt ett gym till förfogande!

På Skördevägen bor du på promenadavstånd till Högskolan i Halmstad. Inom 10 minuter når du dessutom med cykel city för puls, Hallarna för shoppning samt havet för salta bad. Dessutom finns flera träningsanläggningar, matbutiker och restauranger inom kort räckhåll. Välkommen på visning!

Förening

Skördevägen 4A

Förening

HSB:s Brf Gäddan i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Gäddan är en gemytlig och aktiv förening nära Högskolan i Halmstad. Föreningens fastighet bebyggdes år 1952 och består av ett bostadshus med 20 st bostadsrätter fördelade över 1:or och 2:or. Föreningen har avtal med HSB som sköter den ekonomiska samt tekniska förvaltningen åt föreningen. Föreningens fastigheter är försäkrade hos Länsförsäkringar och i försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt kollektivt bostadsrättstillägg.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till de boendes förfogande erbjuds även cykelförråd, gym/hälsorum och fräsch tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare, mangel & strykbräda). En lokal finns i källarplan som i dagsläget hyrs ut till en konstförening.
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

RENOVERINGAR
Kommande: Se över värmesystemet och belysningen i gemensamma utrymmen. Föreningen har en upprättad underhållsplan som följs. Förutom löpande underhåll har föreningen i dagsläget inga planer på större renoveringar.
Utförda: Välskött förening som fortlöpande har underhållit fastigheten:
2019
- Takbyte på huset samt garaget.
2017
- Miljöhus för sophantering
2014
- Ny ytterbelysning vid entréer och källardörrar.
- Ny elcentraler i samtliga lägenheter, inkl. automatsäkringar och jordfelsbrytare.
2011
- Gym byggdes i källaren och får nyttjas fritt av de boende.
- Renoverat samtliga balkonger.
- Renoverat taknock och vindskivor.
- Målning av garageportar och burspråk.
2010
- Nya fönster i samtliga lägenheter (3-glas isolerfönster).
- Nya ytterdörrar i samtliga lägenheter (säkerhetsdörrar).
- Montering av brevlådor i entrén.
2004
- Renovering av murstockar.
1998
- Stambyte (vatten- och avloppsstammar).


TV & INTERNET
Fiber via Telenor finns indraget till samtliga lägenheter. Den enskilde medlemmen tecknar och bekostar sitt egna Internetabonnemang (Bredbandsbolaget). Kabel-TV via Tele2vision. Ett basutbud ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 5 garageplatser (300 kr/mån) och 9 st parkeringsplatser 100 kr/mån). Fri parkering i området. I dagsläget ingen kö parkeringsplats, 1 till garaget.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar sin egna hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg vilket innebär att denna inte behöver tecknas i hemförsäkringen.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE
Samtal med föreningens ordförande 2020-01-29: Föreningen höjde avgiften med 3 % 2020-01-01 för att finansiera kommande renoveringar. I övrigt anser sig föreningen ha god ekonomi och stark kassa.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och snart även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter