Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rudavägen 17

Fyllinge Halmstad

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rudavägen 17

Antal rum 1 rum
Boarea 35,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1007
Våning 1 av 5, hiss finns
Kommentar Markplan!
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 2 692 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) och Internet (fiber).
Andel i föreningen: 1,7364%
Driftskostnad 8 790 kr/år
varav
El: 3 240 kr
VA: 4 200 kr
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Kostnaden är en uppskattning från den ekonomiska planen.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme/FTX
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isolerglas
Hall
Praktisk hall med möjlighet att hänga undan jacka och skor på höger sida. Några kliv in finns en garderob till förvaring samt en generös klädkammare om ca 3,5 m2 som eventuellt kan bli en sovalkov. Fråga ansvarig mäklare för mer information. På golvet ligger ett 3-stavs mattlackerat parkettgolv,väggarna är vitmålade, vilket är genomgående för hela bostaden.

BADRUM
Till vänster om hallen finns det väl tilltagna badrummet som erbjuder tvättmöjligheter. Ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. I taket sitter infällda spotlights. Över tvätt/tork sitter en bänkskiva av laminat samt ett badrumsskåp. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med vikbara dörrar av glas samt kombinerad tvätt/tork.

KÖK
Kök från Vedum som är vitlackerad med kromade beslag. Förvaring erbjuds i under- och överskåp, bänkskiva i mörk kulör bryts av mot ett kaklat stänkskydd i vitt utförande. Under överskåpen sitter spotlights. Kapitalvaror från Elektrolux. Utrustning: induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

RUM
Möblerbart rum där du får plats med både en mindre mat- och soffgrupp. Sängen placeras utmed väggen direkt efter klädkammaren. Ljus sprids från fönsterpartierna med vy mot din uteplats. Härifrån når du även den mysiga uteplatsen.

Nyproducerad etta med låg avgift!

På Fyllinge finner du denna nyproducerade och kvadratsmarta bostad med egen uteplats! Passar utmärkt för dig som studerar eller söker ditt första egna boende och vill ha en låg månadskostnad! Föreningen är sk "Svanenmärkt" vilket innebär att materialval och husets drift uppnår vissa miljökrav för ett hållbart boende. På Fyllinge bor du med närhet till det mesta och du transporterar dig snabbt och smidigt med buss eller cykel till aktiviteterna. Området har bra service med b.la. flera matbutiker, shoppingcentret Hallarna samt lokala restauranger. Att få bo i en nyproducerad bostadsrätt är en speciell känsla så ta chansen att vara den första som bor just här! I avgiften på 2692 kr/mån ingår värme, TV (grundutbud), Internet (Fiber) samt bostadsrättstillägg. Tillträde nov/dec. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Rudavägen 17

Förening

Brf Grönskan i Halmstad

Parkering

På expanderande Fyllinge finner du brf Grönskan som består av två stycken fyravåningshus med totalt 34 bostadsrätter. Föreningens hus uppfördes under 2020 och är en blandning av 1-3 RoK. Projektet är sk " Svanenmärkt" vilket innebär att det har utformats för både sund inomhusmiljö med även för minska sin påverkan på miljön under byggnation och drift.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På vinden finns ett förråd som tillhör bostaden. Cyklar kan parkeras framför huset eller under skärmtak på gården. På den långsmala innergården finns även grillplats och utrymme för umgänge. Miljöstation för sopsortering och återvinning.

RENOVERINGAR
Vid slutbesiktningen lämnar Peab en femårig garanti på entreprenaden vilket innebär att föreningen inte skall drabbas av några större kostnader under de första 5 åren för renoveringar.

PARKERING
Totalt har föreningen 18 st parkeringsplatser och 2 tillgänglighetsparkeringar. Separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
I avgiften ingår TV (grundutbud) samt Internet (fiber, 100 mbits). Dessutom kan du använda dig av sk. Bredbandstelefoni mot samtalstaxa.

FÖRSÄRKING
Varje medlem tecknar en egen hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter