Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hemmansvägen 14

Centrum/öster Halmstad

1 495 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hemmansvägen 14

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 50
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 284 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber) och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,88394%
Andel av årsavgift: 0,88394%
Driftskostnad 3 700 kr/år
varav
El: 2 350 kr (953 kWh)
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 3-vånings flerbostadshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 10 december 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 121 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
HALL
Välkomnande hall med lättskött klinker på golvet som sedan övergår till ett slitstark laminatgolv. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Då bostaden värms upp med vattenburen golvvärme bidrar det till maximal komfort. I hallen finns sex rymliga garderober som erbjuder bra med förvaring. På vardera kortsida av hallen finns möjlighet för mer förvaring om så önskas. Väggar och tak är vitmålade. Ta av dig skorna och välkommen in.

SOVRUM
Några kliv in i hallen, rakt fram, finns det stora och luftiga sovrummet. Rummet möbleras med fördel efter behov och här finns plats för både en säng och ett skrivbord om så önskas. Laminat på golvet, målade väggar.

VARDAGSRUM
Till vänster om hallen finns det trivsamma vardagsrummet. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet möbleras efter behov och du får plats med både en större mat- och soffgrupp om så önskas. På golvet ligger ett vackert parkettgolv, väggar är vitmålade. Från vardagsrummet når du även den mycket uppskattade inglasade balkongen med sydvästligt läge och vy mot föreningens trivsamma innergård. Balkongen är försedd med markiser.

KÖK
Det L-formade köket är stort och luftigt med rikligt ljusinsläpp från fönstret. Här får ett matbord plats för minst fyra personer! Goda förvaringsutrymmen med vitlackerade köksluckor med handtag i snyggt rostfritt stål. Ett mörkt kakel finns som stänkskydd samt infällda spottar under överskåpen. Väggar och tak bär vit kulör och på golvet ligger ett slitstark laminat. Köket är utrustad med: spis med glashäll, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och bänkdiskmaskin (placerad i ett av köksskåpen under arbetsbänken).

BADRUM
Det fräscha badrummet bär ljusa kulörer och ett funktionellt klinkergolv. Önskas finns det plats för att installera en tvättmaskin. Fråga ansvarig mäklare för mer information. Badrummet innehåller: wc, kommod samt duschkabin.

Välkommen att flytta rakt in!

Nära Högskolan i Halmstad!

I HSB:s brf Lineslätt söker nu denna välskötta bostad efter ny lycklig ägare. Här bor du på 57,5 väldisponerade kvadratmeter med väl tilltaget sovrum, stort kök och fräsch badrum. Den inglasade balkongen färdigställdes så sent som förra året och har snabbt blivit mycket uppskattad av föreningens medlemmar. På balkongen njuter du av solens strålar från lunch till senare eftermiddag. Hemmansvägen är välkänt för sitt strategiska läge med närhet till det mesta. Du når exempelvis både högskolan, city för puls och Hallarna snabbt och smidigt med cykel. Söker du salta bad är närheten till Östra stranden dessutom förträfflig. Trygg och stabil HSB-föreningen som har god ekonomi. I den låga avgiften på 3284 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg, vilket borgar för en mycket fördelaktig månadskostnad. Välkommen på visning!

Förening

Hemmansvägen 14

Förening

HSB Brf Lineslätt i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Lineslätt i Halmstad ligger på ett lugnt och lummigt läge i östra Halmstad. Området är mycket populärt bland ungdomar och studenter som studerar vid Högskolan i Halmstad. Föreningen är mycket aktiv och välskött. Föreningen äger fastigheten Hörnan 1 och föreningens hus uppfördes 1961. Utöver fastigheten Hörnan 1 har föreningen bebyggt marken på Höghuset 4. Marken arrenderas av HSB brf Linehed, men föreningen äger garagebyggnaden som uppförts på marken. Föreningen består av 102 st bostadsrätter, 3 lokaler och 36 st garage. Samtliga 3 lokaler är i dagsläget uthyrda. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och i försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har fyra tvättstugor till medlemmarnas förfogande. Tvättstuga 1 är avsedd för grovtvätt, bokningssystem tillämpas. Det finns ett källarförråd som följer varje bostad. Cykelförråd finns på gaveln Hemmansvägen 12. Gemensam motionslokal samt övernattningslägenhet.

RENOVERINGAR
Kommande: Inga kommande underhåll förutom sedvanligt underhåll. Ev. Rensning av kanalerna.
2019 - Nya balkonger. OVK-besiktning (Godkänd).
2018 - Fönsterbyte samt byte till säkerhetsdörrar. Renovering av trapphusen samt ny sophantering.
2014 - Spolning av avloppstammar. Tvättstuga nr 2 renoverad.
2013 - Motionsrum färdigställt. Installation av ny belysning.
2012 - Asfaltering av planen till garagen utförda.
2011 - Staket vi parkering mot Östergårdsskolan ersattes med havtornshäck. Blomlådor utplacerade vid infarten.
2010 - Tvättstuga 4 renoverades. Tomten köptes av kommunen.
2009 - Spolning av stammar. Tvättstuga 3 renoverades samt samtliga torkrum. Nya bänkar och bord samt utegrill uppfört på gården. Blomsterbodens lokaler renoverades.

PARKERING
Varje bostadsrättsinnehavare får två stycken parkeringskort som kan nyttjas på föreningens gemensamma parkeringsplatser. Fri parkering råder runt Hemmansplatsen.
Garage mot en kostnad av 325 kr/månaden, separat kö tillämpas.
200 kr/månad kallgaraget, separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
Ett grundutbud med tv-kanaler från ComHem ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. Bredband (fiber) via ComHem ingår i avgiften (250/250mbits).

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-07-26: efter samtal med föreningens ordförande: Föreningen anser sig ha en mycket god ekonomi. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. En höjning med 270kr genomfördes 1/10 2019 för de nya balkongerna. Föreningen höjde avgiften innan dess 2017-10-01 för att täcka kostnaden för nya fönster, säkerhetsdörrar, renovering av trappuppgångar samt miljöhus.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

För den som inte ville bo mitt inne i stadens puls passar området kring Högskolan perfekt. Området är ett omtyckt villaområde med flertalet parvillor och små flerfamiljshus, lugna gator och ett rikt kommersiellt utbud. Här finner du närheten till allt du kan tänka dig längs Laholmsvägen, en förbindelseväg som går mellan centrum och Hallarna vid E6:an. Området erbjuder hög service i form av flertalet förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker och träningsanläggningar inom kort promenadavstånd. City nås enklast med cykel, men likväl till fots eller med buss. Flertalet olika linjer trafikerar området större delen av dygnet. Nya Halmstad resecentrum finns dryga kilometern härifrån och kommer är hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen. Du cyklar också till Östra Stranden på några få minuter. Badplatsen är speciellt omtyckt för dess långa, finkorniga och hårt packade sandstrand samt för det långgrunda badet! På Östra stranden erbjuds förutom bad även en rad aktiviteter såsom t ex minigolf och kitesurfing. Förskolor Granitens förskola, Grottans förskola, Klackerups förskola, Klotets förskola, Engelbrekts förskola, Rödhaken förskola, Fiskens förskola Skolor Linehedsskolan (åk F-3) Östergårdsskolan (åk 4-9) Nyhemsskolan, (åk F-5) Sturegymnasiet Sannarpsgymnasiet Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter