Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Flygaregatan 7

Centrum HALMSTAD

1 250 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Flygaregatan 7

Antal rum 1 rum
Boarea 38,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7-1002
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr som utgångspris
Avgift: 2 475 kr/mån Inkl: Värme, vatten, TV, bostadsrättstillägg samt fiber (100/100 mbits).
Andel i föreningen: 3,1165%
Andel av årsavgift: 3,7%
Driftskostnad 3 500 kr/år
varav
El: 2 250 kr
Försäkring: 1 250 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Schablonbelopp på hemförsäkring samt elkostnad då den varit en hyreslägenhet tidigare och uppgifter saknas.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1944
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 juni 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett större förråd på vinden samt ytterligare förråd i källaren. Bostadsrättsföreningen säljer (upplåter) bostadsrätten. Den har inför försäljning blivit flyttstädad. Bostaden överlåtes i det skick som är på visningen och föreningen ansvarar således inte för ytterligare städning. Slutlig köpare uppmanas att noggrant undersöka bostaden innan köpet.
HALL
En stor välkomnande hall med mycket ljusinsläpp från kök samt vardagsrum. Direkt till vänster finns avhängning för jacka samt plats att ställa skorna på. På golvet ligger ett fiskbensparkettgolv som sedan fortsätter in i vardagsrummet. Väggarna är målade i vitt.

KÖK
Stort kök som nås rakt fram från hallen med fönster ut mot föreningens baksida. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frysskåp, spis, fläkt samt en dubbel diskho i rostfritt. Skåpsinredningen är i vitt samt med inslag av ekfaner, beslag i silver, arbetsbänk i grå laminat samt ett stänkskydd med kakel i ljusa färger. Här finns plats för att ha ett mindre matbord för 4 personer. Det går även att bygga om och flytta köket in till vardagsrummet för att skapa ett sovrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

VARDAGSRUM/SOVRUM
I slutet av hallen kommer vi vidare in till vardagsrummet på höger sida. Här finns samma snygga fiskbensparkettgolv som i hallen samt vitmålade väggar. Ett stort rum med fönster ut mot den lugna innergården. Här finns gott om plats för en större soffa samt ytterligare möblemang. Perfekt att kunna dela av sovrumsdelen mot vardagsrummet med någon rumsavdelare för att på så sätt skapa en avgränsad sovdel.

BADRUM
Från hallen in till höger når vi det helkaklade badrummet. Ett fräscht badrum ljusa färger som i dagsläget är utrustat med badkar, wc, spegelskåp samt vask. För den som vill går det även att ta bort badkaret och sätta in en ducshhörna samt installera en tvättpelare istället som andra har gjort i föreningen.

KLÄDKAMMARE
Till vänster i hallen finner vi denna rymliga klädkammare. Till höger finns klädstång samt hylla för praktisk förvaring. Till vänster finns inredning med hyllor. På golvet ligger en ljus plastmatta samt väggar målat i vitt.

Fiskbensparkettgolv samt 2,80 i takhöjd!

På ett lugnt läge i centrala delarna av Halmstad har vi äntligen denna rymliga 1:a till salu. Här finns fina detaljer såsom fiskbensparkettgolv i större delen av lägenheten, djupa fönsternischar i sten samt en takhöjd på hela 2,80 meter! Lägenheten har en optimal planlösning, som går att bygga om och flytta köket och på så sätt skapa ett separat sovrum. Dessutom finns ett fräscht helkaklat badrum i ljusa färger samt en större klädkammare. Här bor man perfekt med gång och cykelavstånd till city samt Högskola.

I den låga avgiften på 2475 kr ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, sophantering, TV samt internet (100/100 mbit/s). Föreningen har under året sålt av några lägenheter och amorterat ner sina lån för att få ned belåningsgraden i föreningen. Denna lägenhet kommer inte kunna säljas innan visning då det är bostadsrättsföreningen som säljer lägenheten. Snabbt tillträde möjligt!

Varmt välkommen att boka in din PRIVATA visningstid redan idag!

Förening

Flygaregatan 7

Förening

Brf Byggmästaren 20

Allmänt om föreningen

FÖRENING
Föreningen ombildades till bostadsrätter under 2018. Föreningen äger fastigheten Byggmästaren 20 och föreningens hus uppfördes 1944. Föreningen består av totalt 27 st lägenheter, 23 st upplåtna med bostadsrätt 4 st upplåtna med hyresrätt. När hyresgästen flyttar ut därifrån säljs de på en öppen marknad och pengarna tillfaller föreningen. Föreningen har avtal med PART fastighetsförvaltning om både teknisk och ekonomisk förvaltning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Dina försäkringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarplan finns en stor tvättstuga med 2 tvättmaskiner samt en torktumlare, mangelrum, torkrum samt cykelrum. Till bostaden följer ett större förråd på vinden och ett matkällarförråd i källarplan. Föreningen förfogar även över en mysig trädgård som kan nyttjas fritt av medlemmarna.

RENOVERINGAR

Kommande:
Se över trädgården (eventuellt 2020).
Relining stammar (hösten 2021).
Planerar att i framtiden göra gym samt sällskapsrum i källaren.

Utförda:
2019 - Renoverat trapphus, nya säkerhetsdörrar samt nytt tagg-system (entrédörrar). Kodport till entrédörrar.
OVK besiktning är godkänd 2018-02-22

TIDIGARE RENOVERINGAR I FASTIGHETEN
2011 - Takomläggning
2002 - Delvis stambytt. Renovering av kök samt badrum
1997-1998 - Om-putsning av fasader, balkongrenovering samt fönsterbyte.
1996 - Renovering av tvättstuga.

TV & INTERNET
I avgiften ingår fiber (TV paket "bas" och Internet 100/100 mbits) från Telia.

PARKERING
Parkering kan göras utmed vägen samt i närområdet, i vissa fall mot betalning. Boendeparkering tillämpas, läs mer på www.halmstad.se

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-09-14: Efter samtal med föreningens ordförande: Föreningen anser sig ha bra ekonomi. Inga avgiftsförändringar är planerade.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter