Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Broddesonsgatan 62G

Väster Halmstad

3 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning. Boka själv via hemsidan!

Lördag 25/9 15.00-16.20

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Broddesonsgatan 62G

Antal rum 4 rum
Boarea 109,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 500 kr/mån Inkl: Värme, vatten samt garage och parkeringsplats framför.
Andel i föreningen: 11,25815%
Andel av årsavgift: 10%
Driftskostnad 7 098 kr/år
varav
El: 6 006 kr (3100 kWh)
Försäkring: 1 092 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på den individuella förbrukningen samt vilket avtal som tecknas.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans bostadsrättsradhus med källare
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3- glas
Övriga byggnader Renoveringar av nuvarande ägare: 2021 - Lagt klinker i källaren 2020-2021 - Bytt ut elkablar+ jordning + uttag och strömbrytare på entréplan, övre plan samt i källaren i allrummet. 2020 - Satt upp staket samt anlagt gräsmatta. 2019-2021 nya ytskikt 2019 - Nytt element samt ventilation på kontoret/lilla sovrummet. OBS! Biarea i källaren är en uppskattad area. För den köpare som exakt area är av väsentlig betydelse för köpet uppmanas att göra en uppmätning innan köpet.
ÉNTREPLAN

HALL
Till vänster finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Från hallen nås trappan upp till övreplan. På golvet finns ett praktiskt klinkergolv i svart samt vitmålade väggar. Till höger i hallen vid köket finns ett städskåp med överskåp.

KÖK
Direkt in till höger från hallen nås det stora ljusa köket som renoverats under 2010 med inredning från HTH. Köket har mycket plats för att laga mat och baka med många skåp till förvaring. Köksluckorna går i vitt/beige med laminatbänkskiva i mörkt samt med ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är vidare utrustat med inbyggnadsugn samt micro, diskmaskin, fläkt, diskho i rostfritt (med tvålpump och diskmedelshållare), häll samt en kombinerad kyl- och frysskåp. På golvet ligger ett schackrutigt vitt/svart laminatgolv och väggarna är målade i mintgrönt på vävtapet.

VARDAGSRUM
Från både hallen och köket går det att nå det rymliga vardagsrummet. Tack vare den genomgående planlösningen och med hjälp av de stora fönsterna ut mot den egna trädgården så blir rummet väldigt ljust och trevligt. På golvet ligger ett charmigt fiskbensparkettgolv i mörkare kulör och väggarna är målade i vitt. I vardagsrummet finns gott om plats att ha ett större matbord samt större soffgrupp. Från vardagsrummet nås den egna trädgården via altandörren.

ÖVREPLAN

Upp till övreplan tar man sig via trappan från hallen, trappan är målad i vitt och svart. Väl uppe är hallen stor och rymlig med 3 st garderober till vänster i hallen samt en klädkammare med ingång bredvid det ena sovrummet. På golvet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt.

BADRUM
Från hallen nås badrummet in till höger. Badrummet renoverades 2009 då det även byggdes ut och gjordes större än vad det var tidigare. Badrummet är helkaklat i stilrena färger med mörkgrått klinker samt kakel i vitt. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch med vikbara väggar i glas. Spotlights med dimbar belysning samt golvvärme för maximal komfort. I övrigt är badrummet utrustat med: handfat med kommod, spegel med belysning wc samt en snygg och stilren handdukstork.

SOVRUM
Det första sovrummet nås från hallen in till höger bredvid badrummet. Detta rum passar perfekt som barnrum eller kontor med fönster samt fransk balkong mot den lugna innergården. På golvet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade i en blå-grön nyans.I rummet finns också en walk-in-closet med klädstång samt hyllor för praktisk förvaring. På golvet i klädkammaren ligger en plastmattta och väggarna har en blommig tapet.

SOVRUM
Det andra sovrummet och också det största nås från hallen in till vänster. I rummet finns plats för en dubbelsäng, sängbord samt ytterligare garberobslösningar. Till vänster i slutet av rummet finns en utgång till balkongen via altandörren. På golvet ligger ett ekparkettgolv och väggarna är målade i grönt samt med en fondtapet i blommigt mönster.

SOVRUM
Det sista sovrummet finns till vänster i hallen bredvid klädkammaren. På golvet ligger ett ekparkettgolv och en ljusgrön samt vit tapet. Rummet är perfekt att ha som barnrum precis som nuvarande ägare har eller kontor/ gästrum. I slutet av rummet finns utgången till balkongen.

KÄLLARPLAN
Från köket och vardagsrummet tar man sig vidare ner till nedre plan. Här är trappan målad i vitt och grått och väggarna har en vit vävtapet.

ALLRUM
Från trappan nås allrummet in till höger. Stort rum med egen ingång från trädgården vilket gör utrymmet perfekt att hyra ut för den som vill. Perfekt rum att kunna ha som ett extra rum med tv-hörna eller träningsrum som nuvarande valt att ha det. På golvet ligger ett grått klinker och på väggarna sitter en vävtapet i vitt.

TOALETT
Till vänster om trappan finns en toalett med klinker målat i svart samt en vit vävtapet på väggarna. Utrustat med WC, handfat och spegel.

TVÄTTSTUGA
Till vänster längre ner i hallen finns tvättstugan in till höger med ett svart klinker på golvet och målade vita väggar. Tvättstugan är utrustad med torkskåp, torktumlare samt tvättmaskin. I anslutning till tvättstugan finns ett förråd som sträcker sig under trappan.

FÖRRÅD
Direkt till vänster när man kommer nerför trappan finns ett större förråd perfekt för att kunna använda som ett extra skafferi och förvaring.

TRÄDGÅRD SAMT UTEPLATS
Stor trädgård i bästa solläge med sol från tidig förmiddag till kväll. Här finns plats för grillning samt matbord på den stenbelagda uteplatsen, odlingsmöjligheter i befintliga odlingslådor och plats för ytterligare trädgårdsmöbler eller hängmatta. Till höger i trädgården finns trappan ner till källaren. Hela trädgården är inhängnad med staket vilket är perfekt för alla med småbarn. Ovanför den stenbelagda uteplatsen finns även en markis.

Villakänsla i centrala Halmstad!

Välkommen till detta mysiga bostadsrättsradhus beläget i centrala Halmstad. Här bor ni med villakänsla men med fördelen av att slippa det yttre ansvaret samt med bekvämligheterna av att bo i en bostadsrättsförening! Bostaden är på 109 m2 fördelat i 2 plan med 3 rymliga sovrum samt badrum på övre plan, på entréplan finns umgängesytor med kök och vardagsrum. Till källaren finns en separat ingång vilket ger en möjlighet att hyra ut denna för den som önskar, i källaren finns allrum, tvättstuga, toalett samt 2 förråd. En härlig trädgård med sol från förmiddag till kväll med plats för allt man önskar och behöver. Till lägenheten hör även ett garage samt med parkeringsplats framför garageporten. I BRF Rosen bor ni i ett mysigt område med en härlig bullerbykänsla. I avgiften ingår: värme, vatten samt eget garage.

Boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Förening

Broddesonsgatan 62G

Förening

Brf Rosen

Allmänt om föreningen

Brf Rosen ligger i centrala delarna av Halmstad på en lugn återvändsgata. Föreningen består av tio lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningens hus stod klara 1957 och föreningen äger fastigheten Artilleristen 33.
Föreningens hus är fullvärdesförsäkrad i försäkringsbolaget IF. Föreningen har tecknat avtal med HSB om ekonomisk- och teknisk förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga (som idag endast används av ett hushåll) med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. Förråd för att förvara trädgårdsmöbler och dylikt finns ett gemensamt för alla medlemmar samt ytterligare utrymme för cyklar belägen på gaveln av garagen.

RENOVERINGAR

Kommmande:
Beräknat att ske under 2022: Dränering kring alla hus. (Föreningen har gett HSB i uppdrag att ta fram förslag samt kontakta företag).
Separering av avloppsvatten.

Genomförda renoveringar:
2020 - Nya garageportar
2016 - Renovering av fasad samt fönsterbyte i samtliga lägenheter. Källardörrar utbytta samt källartrappor vidgjorda.
2009 - Tak

TV & INTERNET
Föreningen har installerat fiber i fastigheterna via Halmstads stadsnät. Tv och internet väljs och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Varje bostadsrätt har ett eget garage som tillhör bostaden samt en parkeringsplats framför garaget. Övrig parkering på närliggande gator.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring samt bostadsrättstillägg.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med föreningens ordförande 2021-08-31: I dagsläget finns inga planer på att förändra avgiften.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I citys västra del finner vi den härliga mixen av stadens häftiga puls och de lugna omgivningarnas vilopuls. Kännetecken för området är den låga bebyggelsen och all grönska. Här bor man mellan stadskärnan och Flygstadens köpcentrum med närhet till såväl Rotorp som Galgbergets friluftsområde. Flygstadens köpcentrum växer så det knakar och här finner du allt för såväl vardagslivet som för större byggprojekt för huset. Till citykärnan promenerar du på 5 minuter och där finns alla butiker, restauranger och uteserveringar som du behöver och mer därtill. Den som vill leva ett aktivt liv bjuds löp och promenadspår på Galgberget, ridhus vid Mickedala och simbassäng vid Actic.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter