Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tellusborgsvägen 94

Telefonplan HÄGERSTEN

2 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 25/10 14.30-15.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tellusborgsvägen 94

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 2 317 kr/mån Inkl värme, vatten och förråd. Ett obligatoriskt tillägg om 83kr/mån tillkommer för bredband 1000 Mbit/s internet från Bahnhof
Andel i föreningen: 1,3087%
Driftskostnad 5 256 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde, dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump -frånluft
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 12 maj 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 107 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i garderober med skjutdörrar.

VARDAGSRUM

En naturlig samlingsplats med öppen planlösning mot kök och utgång till balkong. Fönster som ger generöst med ljusinsläpp.

KÖK

Köket är utrustat med vita stilrena skåpluckor som ger gott om förvaring, mörk arbetsbänk med gott om arbetsyta, stänkskydd i matchande kulör, häll, ugn, diskmaskin, integrerade micro, fläkt och kombinerad kyl/frys. Öppet mot vardagsrummet.

BALKONG

Härlig balkong med access från vardagsrummet. Här skiner solen under sommaren från tidig morgon till sen lunch.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Garderober med skjutdörrar som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Fönster med generöst ljusinsläpp.

BADRUM

Stilrent badrum med mörkt klinkergolv som möter väggarnas vita kakel. Badrummet är utrustat med vitt handfat, spegelskåp med belysning, duschhörna, WC, tvättpelare och golvvärme.

FÖRRÅD

Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd.
Perfekt boende för dig som vill bo i mycket populära Telefonplan! Här bor du med ett attraktivt läge med flertalet väl resumerade restauranger, mysiga caféer och bagerier runt hörnet medan man på endast ett par minuter även når både Midsommarkransens och Telefonplans tunnelbana. Bostaden erbjuder generöst med ljusinsläpp, bra med förvaring och öppna sociala ytor vilket gör det till en perfekt miljö att bjuda över vänner till för sociala sammanställningar. Modernt och stilrena materialval, rymligt sovrum, ett snyggt badrum och en balkong med sol från tidig morgon till sen lunch. I Telefonplan bor du i ett trevligt område med blandning av gamla fina fabrikslokaler som gjorts om till bostäder och nyproducerade moderna fastigheter. För de moderna och medvetna finns här det som behövs för nutidens tempo och krav - möjlighet till parkeringsplats i föreningen!

Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Vänligen kontaka ansvarig mäklare Daniel Aslan, 073-509 38 67 alternativt Daniel.aslan@mohv.se för mer information och visning.

Förening

Tellusborgsvägen 94

Förening

Brf flygplansfabriken

Allmänt om föreningen

BRF Flygplansfabriken består av 73 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Förening klassas som äkta och man äger marken huset står på.

I dagsläget (2020-10-05) finns inga beslutade avgiftsändringar.
I dagsläget (2020-10-05) finns inga beslutade renoveringar.

Godkänner föreningen juridiska personer som köpare?
Nej, Föreningen godkänner inte Juridiska personer som ägare.

Tillåter föreningen delat ägande? T.ex. att förälder och barn äger tillsammans men där endast barnet bor i lägenheten?
Ja, minsta ägarandel är 10%


TV & BREDBAND
Föreningen har ett gruppabonnemang på bredband från leverantören Bahnhof om fiber om 1000 mbt/s för ett obligatoriskt tillägg på 83kr/mån och faktureras med månadsavgiften. TV tecknas och debiteras enskilt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, barnvagnsrum, tillhörande förråd.

PARKERING
Föreningen har 21 parkeringsplatser utomhus priset för medlemmar i föreningen 800 kr/mån. Just nu ingen kötid och det finns lediga platser. (kontrollerat 2020-10-05)

http://www.brf-flygplansfabriken.se/#/hem

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här i mycket populära Telefonplan/midsommarkransen bor man med ett attraktivt läge med flertalet väl resumerade restauranger, mysiga caféer och bagerier runt hörnet medan man på endast ett par minuter även når både Midsommarkransens och Telefonplans tunnelbana. sedan är ni på Södermalm på cirka 6 minuter och på T-centralen på 14 minuter. I närområdet ligger flera trevliga restauranger samt, matbutiker samt all närservice som kan tänkas behövas. Bland annat konstfack, service, Hyper Island, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Här finner du även lokala pärlor i form av nyöppnade braksuccén Krubb i LM Ericssons gamla vaktkur, A.B. Café och Söderbergs bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne. Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, Pizzabakeren, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India, Lulu sushi & poké bowl, stenugnsbageri Bonne Femme samt Svenska sushiköket. Ett par minuter till Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag. Bredvid härliga Svandammsparken finner du upphaussade Scandwich samt guldkornet Pita I Parken som tar dig på en smakupplevelse utan gränser. Här ligger även flera underbara inredningsbutiker såsom På Andra Våningen, 2 Little Spoons, lampaffären Svenska Armaturer och duktiga Mimmi Staaf. Besök gärna anrika biograf Tellus anno år 1920 som erbjuder filmvisningar, kulturkvällar samt jazzspelningar. I närområdet finner du träningsanläggningar, yogastudio och Stockholms klättercenter. Två minuter till Telefonplan CrossFit som erbjuder maxad träning i renoverade lokaler. Bebyggelsen är en trevlig blandning av gamla fina fabrikslokaler som gjorts om till bostäder och nyproducerade moderna fastigheter. Telefonplan är ett expansivt område med flera spännande nybyggnadsprojekt som Metronomen, Lilla Tellus och omskrivna Tellus Towers. På Stadsbyggnadskontorets hemsida kan ni hitta mer information om de spännande planerna: https://etjanster.stockholm.se/Byggochplantjansten/gallande-planer/sok-via-karta I närområdena har du även tillgång till promenad-, jogging och badmöjligheter, till exempel vid Vinterviken eller sjön Trekanten där du kan bada eller fiska på sommaren och åka skridskor på vintern. Bara två stationer bort med tunnelbanan ligger Liljeholmens nybyggda gallerias stora utbud av kommunikationer, butiker och restauranger och närservice. https://www.liljeholmstorget.se/

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter