Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Långängen 8A

Centrala Hisingen GÖTEBORG

2 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmälan krävs.

Tisdag 20/4 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Långängen 8A

Antal rum 2,5 rum
Boarea 64,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr G1001
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 839 kr/mån I avgiften ingår värme, internet 250/100, IPTV basutbud och IP telefoni (samtalskostnad tillkommer) via Telenor. Föreningen har individuell mätning och debitering för el, kallvatten och varmvatten.
Andel i föreningen: 0,9136%
Andel av årsavgift: 0,91%
Uteplats i sydöst
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2017
Energideklaration Utfärdad

Hall

Direkt när ni stänger dörren slås ni av lugnet och den höga trivselfaktorn som präglar bostaden. Samtliga väggar är vitmålade och parkett breder ut sig på golven. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter i flertalet garderober som håller hallen prydlig. Här finns även plats för byrå och skoställ om så önskas. I taket sitter spotlight.

Kök

Vidare in når ni kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning. Vita skåpsluckor och ljusgrå arbetsbänk med ovansittande vitt kakel ger ett stilrent intryck. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Ett praktiskt och lättarbetat kök med all utrustning som behövs för att lyckas med maten. Intill fönstret kan med fördel matbordet placeras.

Vardagsrum

Vardagsrummet yta ger plats större soffgrupp med tillhörande möblemang. Gavelläget möjliggör fönster i olika väderstreck vilket leder till att ljuset kan få fritt spelrum. Härifrån nås uteplatsen i soligt läge som vetter in mot den lugna gården. Här finns gott om plats för olika typer av möblering och växter - perfekt för att skapa er egna mysiga oas.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer med enkelhet dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller liknande beroende på behov i hushållet.

Badrum

Badrummet följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med vikväggar. För att underlätta vardagsbestyren finns en tvättmaskin och torktumlare med ovansittande praktisk bänk. I taket sitter spotlight.

2,5:a med härlig uteplats!

På Långängen 8A väntar en välplanerad 2,5:a i gavelläge med genomgående stilrena och moderna inslag. Samtliga väggar är vitmålade vilket gör det enkelt att inreda efter. Kök och vardagsrum samsas i en öppen social planlösning och blir den naturliga samlingspunkten. Här finner ni en härlig uteplats i soligt läge mot föreningens lugna gård. Sovrummet är väl tilltaget och har en rymlig klädkammare som tack vare ytan även kan användas till arbetsrum om så önskas. Badrummet följer den moderna trenden i färgval och har en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett förråd. Välkomna på visning!

Bo i navet i den modernaste stadsdelen Kvillebäcken med alla bekvämligheter runt hörnet. Centrala Göteborg ligger endast en kort spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Backaplan har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget inom promenadavstånd.

Obs! Bostaden är registrerad som 2 rum och kök enligt lägenhetsregister.

Förening

Långängen 8A

Förening

Brf Grangläntan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger byggnad och mark med beteckningen Göteborg Brämaregården 38:9. Adresser som omfattas är Borstbindaregatan 5, 7, 9, 11, 13 och 15, Gamla Tuvevägen 4A och B samt Långängen 8A och B. Föreningen består av fyra byggnader med totalt 128 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal. Det finns även en föreningslokal som fritt kan lånas av medlemmar i föreningen. Husen är energieffektivt byggda där hänsyn tagits till miljön ifrån insidan och ut. BoNea är ekonomisk förvaltare. Föreningen har gemensam gård med grill och sittytor. I varje uppgång finns cykelrum och barnvagnsförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal för internet 250/100, IPTV basutbud och IP telefoni (samtalskostnad tillkommer) via Telenor.

Parkering

Under husen finns ett garage. Här finns 56 st parkeringsplatser för bil (900 kr/mån) och 2 st för MC. Uthyrning sker via föreningen. Det finns även gratis cykelparkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår till 1% av aktuellt prisbasbelopp. Avgift för andrahandsupplåtelse uppgår till 200 kr/mån.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter