Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Götaverksgatan 20

Lindholmen Göteborg

2 890 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Götaverksgatan 20

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 52,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11601
Våning 6 av 16, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 890 000 kr utgångspris
Avgift: 2 991 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg på 165 kr för bredband, ip-telefoni och tv. Schablonkostnad för el och varmvatten tillkommer på avin, denna kostnad justeras i efterhand efter individuell förbrukning.
Andel i föreningen: 0,71887%
Andel av årsavgift: 0,68238%
Driftskostnad 3 300 kr/år
varav
El: 1 500 kr
VA: 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. Direkt vid entrén finns ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden. I hallen finns generös skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta i förvaring.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning. De vackra helglasade balkongdörrarna tar dig ut till balkongen som med sitt härliga läge med utsikt Lindholmens historiska kvarter. Lägenheten känns väldigt privat utan insyn från någon granne, möjligtvis en och annan förbiflygande fiskmås.

Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar på så sett en modern känsla. Köket i stilrent utförande med ljusa skåpsluckor och arbetsbänk i lamninat. Vidare hittar du spishäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Matplatsen har sin naturliga plata invid fönstren.

Sovrummet når du via vardagsrummet. Rummet är till ytan väl tilltaget. Du kan med fördel skärma av för en arbetsplats eller en spjälsäng. Skjutdörrsgarderoben ger god förvaring.

Badrummet följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Handfat i kommod med tillhörande spegelskåp. Rymlig duschhörna som avskilts med glasvikväggar. För bekvämlighet i vardagen finns tvättmaskin och torktumlare. Ovan detta arbetsbänk med väggskåp som ger god förvaring.

Historiska varvsområdet möter modern arkitektur

Spännande kontraster uppstår när det historiska varvsområdet möter modern arkitektur. I de gamla kvarteren på Lindholmen växer nu en ny stadsdel upp. Kombinationen med modern interiör och centralt läge ger dig en bekväm vardag. Utsikt mot Göteborgs kända landmärken såsom Läppstiftet, Olsbergs kranarna och Hisingsbron. Om du anser att personlighet är hemmets viktigaste inredningsdetalj är det här du ska bo.

Precis intill bostaden finner ni Lindholmskajen där ni kan strosa runt bland flertalet caféer och restauranger. I området finner ni trevliga promenadstråk både vid vattnet och i kringliggande natur. På Lindholmen växer en helt ny stadsdel fram med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. Oavsett årstid söker turister och Göteborgare sig hit för att strosa runt och njuta av miljön. Goda kommunala förbindelser in till city och stora delarna av Göteborg. Buss eller båt, du väljer själv. Skall du över till andra sidan kan du ta gratisfärjan över till Stenpiren.

Förening

Götaverksgatan 20

Förening

BRF Lindholmspiren

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lindholmspiren, Göteborg kommun, som registrerats hos Bolagsverket den 11 maj 2016, har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och/eller lokaler till nyttjande utan tidsbegränsning.

Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.

Tv och bredband

Bredband, 250/250 mbit/s via Telenor ingår i avgiften.

Digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv- kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår i avgiften.
Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Parkering

Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Kösystem tillämpas. Kostnad 1400 kr/mån. Det finns tre stycken knutna platser till en El- bilspool. Föreningens medlemmar är gratis medlemmar i Move About-elbilspool som även inkluderar 3 elcyklar. Som medlem föreningen är det gratis att hyra elbil och cykel

Renoveringar - utförda och planerade

Huset färdigställdes under 2018 av Skanska. Under de närmsta åren finns inga planerade renoveringar.

Övrigt

På gården finns lekplats, planteringar samt förråd (detaljprojekteringen är ej klar).

Brf Lindholmspiren har tecknat ett 10-årigt lokalhyreskontrakt med Göteborgs Stad Förskoleförvaltning fr om 2019-06-01 angående förskoleverksamhet. När verksamheten startar och ansökan till den hänvisar vi till Förskoleförvaltningen, 031- 365 09 60.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

JA

Området

Vid Lindholmskajen kan du strosa längst kajkanterna där du hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Den gamla delen av Lindholmen präglas av grönskande trädgårdar, trähus med få våningar och kullerstensgator. En pittoreskt område som ligger varmt om hjärtat hos många. På Lindholmen växer även en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart skall det även finnas en linbana.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter