Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Borstbindaregatan 17

Kvillebäcken Göteborg

2 690 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Borstbindaregatan 17

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 55,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21123 (2A-1203)
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 690 000 kr utgångspris
Avgift: 3 490 kr/mån
Andel i föreningen: 0,75751%
Andel av årsavgift: 0,76862%
Driftskostnad 2 700 kr/år
varav
El: 1 500 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Redan när du stiger in genom dörren slås du av den trivsamma känsla bostaden präglas av.
Direkt vid entrén finns praktiskt klinkergolv som sedan övergår i ekparkett vilket är genomgående i hela bostaden. I hallen finns hatthylla för att hänga dina kläder.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar på så sett en modern känsla. Köket är i stilrent utförande med ljusa skåpsluckor och arbetsbänk som harmoniserar med det vita kaklet. Vidare hittar du spishäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Alla vitvaror är i rostfritt utförande. Matplatsen har sin naturliga plats invid fönstret. Vardagsrumsdelen är väl tilltagen och du får med lätthet plats med soffgrupp med tillhörande tv-möbel.

Sovrummet når du från vardagsrummet. Ett rogivande rum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Badrummet följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Handfat i kommod med tillhörande spegelskåp. Rymlig duschhörna som avskilts med glasvikväggar. För bekvämlighet i vardagen finns tvättmaskin. Ovan denna arbetsbänk med väggskåp som ger god förvaring.

Stort ljusinsläpp i kombination med sobra färger ger ett harmoniskt hem.

Ett boende inrett i skandinaviska toner där varje detalj är vald med eftertanke. Stort ljusinsläpp i kombination med sobra färger ger ett harmoniskt hem. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Mysig balkong där du kan njuta av solen och grönskan på föreningens innergård. Bostaden kan sammanfattas med två ord: modernt och stadskänsla.

Bo i navet i den modernaste stadsdelen, Kvillebäcken med alla bekvämligheter runt hörnet. Centrala Göteborg ligger endast en kort spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Backaplan har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget en kort promenad bort.

Förening

Borstbindaregatan 17

Förening

Brf Origo

Allmänt om föreningen

Brf Origo är det sista att knyta ihop området Kvillebäcken, Feng shui har varit ett ledord för byggnaden. Innergården ger kvarteret ett påtagligt lugn mitt i en myllrande stadsdel. Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12.

Tv och bredband

TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Inom kort kommer det finnas en ledig plats i garaget. Kontrollerat 2019-09-09.

Övrigt

Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter