Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mjölnarvägen 4B

Jungfrusund Ekerö

5 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Varmt välkommen - Bokning går att göra via hemsidan!

Söndag 29/11 11.30-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mjölnarvägen 4B

Antal rum 6 rum + kök
Boarea 159,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 5 495 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 995 kr/mån inkl VA
Andel i föreningen: 11,1111%
Driftskostnad 18 240 kr/år
varav
El: 14 300 kr
Renhållning: 2 190 kr
Försäkring: 1 750 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Vatten/avlopp ingår i månadsavgiften.
Pantsatt Ja
Allmänt Golven i huset är av vitpigmenterad ask. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på övre planet frånsett badrummet där som har eluppvärmt golv.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans parhus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 29 november 2019
Energiklass: B
Primärenergital: 61 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Framsida med trädäckad uteplats med härlig morgonsol och utsikt över Mälaren. Trädäcken är byggda med miljövänliga och lättskött virke från organowood. Fina planteringar med japanskt körsbärsträd, syrener, jordgubbar, smultron och björnbär. Här kommer man till förrådet var det finns gott om utrymme för cyklar, trädgårdsredskap mm. Carport och plats för ytterligare en bil att parkera sidan om. Rymlig stenlagd uteplats utanför ytterdörren. Planteringskragar i corten och trä med vipphortensia och murgröna. Stor gräsmatta med flera platser att sitta och njuta på och en liten lekstuga byggd i samma panel som huset.

NEDRE HALL

Vid entrén möter ett praktiskt klinkergolv i grått och väggarna är målade i kombination av vitt och grått. Den vita målningen är annars genomgående för hela huset, liksom den vitpigmenterade askparketten som börjar efter klinkergolvet. Vid entrén finns plats för avhängning och vid hallens inre del finns goda förvaringsutrymmen i stora skjutdörrsgarderober (där även ett torkskåp finn) samt extra förråd under trappan.

KÖK

Stilfullt kök från Kvänum. Materialval med vitt kake, skåpluckor av färgen nude och ljus bänkskiva i vitpigmenterad bok kombinerat med kolmårdsmarmor. Välutrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin .Bra förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor på bänk där stor fönster bjuder på behagligt med ljus. Askparkett på golv och väggar målade i vitt.

MATPLATS

Intill köket finns generöst med yta för matplats som gör att även ett stort sällskap ryms. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med utsikt ner till Mälaren och utgång till trädäckad uteplats. Askparkettgolv och vitmålade väggar. Gjutjärnskamin utgör extra mysfaktor och värmekälla att elda i. Vacker glasvägg med dörrar leder in till vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är stort och kan inrymma både sällskapshörna samt matsalsbord om så önskas. Den glasade väggen ger rummet ett behagligt ljus och ger en känsla av rymd. Askparkett på golv och väggar målade i vitt.

BIBLIOTEK/ARBETSRUM

På entréplanet finns ytterligare ett rum att nyttja efter önskemål. Möjlighet att dela av från vardagsrummet och exempelvis använda som master bedroom. Stort fönsterparti släpper in behagligt med ljus och utgång finns till den soliga tomten på baksidan. Askparkettgolv och väggar målade i vitt.

WC/DUSCH

Vid hallen finns en gästtoalett med dusch och handfat. Stilsäkra material med klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt. Väggar kaklade i vitt samt målade med vit våtrumsfärg.

ALLRUM

På övre planet möter först ett allrum med sjöutsikt mot Mälaren genom stort fönster. Detta samt takfönster gör rummet synnerligen ljust och trivsamt. Askparkett på golv och väggar målade i vitt.

SOVRUM 1

Sort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsutrymme i rymlig klädkammare. Askparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgång till den stora terrassen som har sol en stor del av dagen och framförallt en fantastisk kvällssol. Intill sovrummet finns en stor walk-in-closet.

BADRUM

Mycket smakfullt inrett med snygga materialval. Här finns WC, handfat, badrumsskåp, badkar och handdukstork. Golvvärme på el. Klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt. Väggar kaklade i vitt samt målade med vit våtrumsfärg.

TVÄTTSTUGA

Smart placerad mellan badrummet och sovrum 1. Klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt och vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare och vask.

SOVRUM 2

Detta sovrum har sjöutsikt mot Mälaren. Askparkett på golv och väggar målade i vitt. Förvaring i walk-in-closet.

SOVRUM 3

Även detta sovrum har sjöutsikt mot Mälaren. Askparkett på golv och väggar målade i vitt. Förvaring i walk-in-closet.

Nyskick med stilfulla material - Sjöutsikt mot Mälaren i nya Jungfrusund

Nybyggt 2017 med smakfull arkitektur och stilsäkra materialval. Fint läge med sjöutsikt mot Mälaren i den nybyggda stadsdelen Jungfrusunds sjöstad där Ekerö-färjan avgår med täta turer och ger smidig access till södra delarna av Stockholm.

Tilltalande planlösning med härlig rymd och möjlighet till 5 sovrum för den som önskar. Totalt 159 kvm boarea samt extra förvaringsutrymme i utvändigt förråd. Fina uteplatser och stor takterrass gör att du alltid har möjlighet till en plats i solen. Stor tomt med p-plats för två bilar.

Naturskön omgivning med Mälarens glitter i bakgrunden och Jungsfrusundsåsens grönska som bjuder in till avkopplande motion under årets alla årstider. Lokalt i området finns träningscenter, restaurang, padel-banor, frisör, förskola och mycket annat. Även en livsmedelsbutik och sushirestaurang planeras i området. Goda kommunikationer med buss som går via Ekerö centrum till Brommaplan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info och intresseanmälan för visning!

Förening

Mjölnarvägen 4B

Förening

BRF Mermaid

Allmänt om föreningen

Stabil förening som bildades 2016 och där husen stod nyproducerade och inflyttningsklara till 2017. Totalt finns 9 bostadsrättslägenheter byggda som par- och radhus om två plan på totalt 159 kvm. Vissa av dess har en extra bokal som går att inreda. Man vill skapa så mycket villa-känsla som möjligt vilket innebär stort ansvar men också stor frihet för respektive medlem. Föreningens ansvar som brukligt ändå underhåll av yttertak, fasad, fönstermålning, stamledningar för VA/ventilation mm. Mer detaljerad beskrivning framgår av stadgarna.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Mediator AB.

Tv och bredband

Tillgång till egen Fiber för respektive lägenhet där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang.

Parkering

Möjlighet till privat parkering finns vid egen biluppställningsplats/carport. I övrigt finns parkering för gäster på gatan.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader stod nyproducerade och inflyttningsklara så sent som 2017, så inga större renoveringskostnader bör vara aktuella på lång tid. Ingen 2-årig garantibesiktning har gjorts då byggherren gått i konkurs. Dock skall den mer omfattande garantibesiktningen efter fem år genomföras som planerat.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Expansiv och ny stadsdel som bjuder in till en behaglig sjöstadsmiljö intill Mälarens strand. Här finns bland annat gym, restaurang, padel-banor, förskola, frisör mm. Färjan Ekerö-leden förbinder området med Stockholms södra delar och ger en smidig access dit. Närhet finns också till vacker natur med motionsslingor, cykelleder och skidbacke. Skolskjuts tar de yngre eleverna på ett säkert sätt till skolan. Stadsdelen fortsätter växa och ytterligare bostäder, butiker, restauranger mm. planeras framöver.

Närservice

Vid Ekerö centrum, som ligger på bara några minuters bilfärd från området, finns allt du behöver i form av livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, tandläkare, banker och annat som är viktigt. I Jungfrusund finns förskola för de yngre barnen. På nära avstånd finns Ekebyhovsskolan upp till årskurs 6 samt Träkvistaskolan och Tappströmsskolan som har verksamhet upp till årskurs 9.

Kommunikation

Bussar avgår från området och tar dig via Ekerö centrum till Brommaplan för vidare färd mot city med tunnelbanans gröna linje. Ny busslinje går över med färjan till Slagsta och till tunnelbanans röda linje.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter