Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mörbylund 15B - HÖGST UPP I HUSET!

DANDERYD

1 950 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 950 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mörbylund 15B - HÖGST UPP I HUSET!

Antal rum 1 rum
Boarea 23,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 201
Våning 9 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 950 000 kr
Avgift: 1 855 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv i form av basutud från comhem samt bredband från Stockholms stadsnät.
Andel i föreningen: 0,34454%
Andel av årsavgift: 0,33362%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 9 april 2021
Energiklass: F
Primärenergital: 181 kWh/m² och år

HALL

Välkomnande hall med praktiska och snygga garderober. Detta bidrar både med funktion och design till bostaden. Utöver garderoberna finns en klädhängare för de snabba stunderna i vardagen.

KÖK

Renoverat (2014/2015) och stambytt (2019) kök med bra ytor för att laga mat och baka på. Här finns mycket förvaringsmöjligheter i flera skåp och lådor. Köket erbjuder en spishäll, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och en ny inbyggd kyl/frys från 2020.

ÖPPEN YTA

I den öppna bostadsytan ryms en soffgrupp och dubbelsäng vilket gör att två personer kan bo.

BADRUM

Renoverat och stambytt badrum 2019 i stilfulla färger, fantastiskt milerat klinkergolv med golvvärme. Vita kaklade väggar. Här finns en dusch med en vikbar duschvägg. WC. Handfat med utrymme för förvaringsskåp under. Spegelskåp som tar mycket förvaring och inbyggd belysning. Förberett för tvättmaskin.

BALKONG

Stor och djup balkong som tar flertalet sittgrupper. Här kan ni umgås många utan att det upplevs trångt. Här erbjuds morgon- och förmiddagssol med utsikt över närområdet.

Central och välplanerad etta, fem minuter från city.

+ LÄGE LÄGE LÄGE
+ TVÅ MINUTER FRÅN TUNNELBANAN
+ 5 MINUTER TILL CITY
+ HÖGST UPP I HUSET

Välkommen till Danderyds mest centrala bostad med närhet till också Edsvikens vatten och grönområden. Här bor du endast 12 minuter med tunnelbanan in till T-centralen och cykelavstånd till Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet. Det tar 2 minuter att gå till Danderyds sjukhus som erbjuder norrorts största trafikförbindelse med flertalet busslinjer (till innerstaden, lokalt i Danderyds kommun, Solna, Kista, Sollentuna, Täby, Åkersberga, Vallentuna och bl a Norrtälje samt Roslagen). Föredrar du att åka Roslagsbana stannar alla tåglinjer vid Mörby station. Närmsta station från bostaden är Stocksunds station.

Bortsett från det utmärkta centrala läget erbjuds också ett naturnära boende i form av badplatser längst med Edsviken. Edsviken är ett inlopp som så småningom leder ut till Stockholms skärgård. Längst med hela Edsviken kan du motionera i form av vackra promenad/springspår och grillplatser finns längst med vägen. På kort avstånd finns Stocksunds småbåtshamn som under sommaren erbjuder restaurang/café och Cedergrenska Tornet som året runt erbjuder en mycket god brunch och park.

I närområdet finns för närvarande en matbutik, restaurang, florist, pizzeria och kiosk. Området är också under omvandling och kommer att få ett rikare serviceområde. Inom kort kommer restauranger och butiker att erbjudas på Invernesshöjden. Se bifogad pdf för att läsa om områdets pågående utveckling. Mörby centrum står också under ombyggnad och kommer att skänka ett stort attraktionsvärde till närliggande bostäder. Det blir en modern boutique-galleria med ett breddat butiksutbud, som rymmer både sällanköps- och dagligvaror samt attraktiva restauranger och service.

Om du vill veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Ida Brandt 072 555 01 46 alt. Ida.brandt@mohv.se för att få mer information.

Förening

Mörbylund 15B - HÖGST UPP I HUSET!

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter