Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nockeby Backe 2G

Nockebyhov Bromma

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nockeby Backe 2G

Antal rum 3 rum + kök & balkong
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 71203
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 374 kr/mån inkl kallvatten, avlopp, värme, förråd och sophantering
Andel i föreningen: 1,5934%
Driftskostnad 9 846 kr/år
varav
El: 3 097 kr
Försäkring: 2 459 kr
Övrigt: 4 290 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Posten övrigt består av dels 2 640 kr för Telia Tripple play samt kostnaden för varmvatten 1 650 kr som medlemmen själv betalar enligt faktisk faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Med utgång från stora sovrummet finns en stor balkong på ca 10 kvm som har glasats in och på så sätt förlänger utomhussäsongen. Här ryms bordsgrupp som gör det till en perfekt plats att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Trevligt läge med utsikt mot innergården.

En del tillval är gjorda för lägenheten så som vissa vitvaror i köket, blandare, spegelskjutdörrar till garderober, klinkergolv i badrummet mm.

Till lägenheten hör ett förråd på ca 6 kvm i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 5 december 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 93 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Ceremonien 9

Hall

Vid hallen finns plats för avhängning och bra förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Här börjar det fina ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten liksom de vitmålade väggarna. Vid hallens inre del finns en garderobsvägg med skjutdörrar som ger möjlighet till extra förvaring.

Kök

Till höger efter hallen ligger köket som är välutrustat med vitvaror i svart (tillval) från Siemens. Här finns stor kyl samt frys, induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och integrerad diskmaskin. Vita skåpluckor och svart bänkskiva som matchar snyggt med glasmosaiken. Öppen planlösning med vardagsrummet som ger en härlig rymd. Där finns också matplats för ett stort sällskap. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet har som sagt en trevlig, öppen planlösning med köket. Här ryms både matsalsbord samt sällskapshörna med soffgrupp. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Rymligt med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i två garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Härifrån finns utgång till den generösa balkongen med utsikt mot innergården.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Ekparkettgolv och väggar målade i vitt.

Badrum

Helkaklat badrum med generösa ytor som är utrustat med badkar, kommod, WC och badrumsskåp samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och arbetsbänk. Kakel i vitt på väggar och klinker på golv i svart.

Tilltalande läge nära vackra Mälaren - Toppskick med inglasad balkong - Hiss

- Nybyggt 2016
- Inglasad balkong på ca 10 kvm
- 300 meter från Mälaren
- Hiss
- Garage med lediga platser
- Goda kommunikationer

Smakfullt ljus och synnerligen trevlig lägenhet som nyligen stod nyproducerad och inflyttningsklar. Genomgående toppskick med trevlig planlösning.

Belägen i populära Nockebyhov med sitt vackra läge intill Mälaren och närhet till vackra vandringsstråk längs strandpromenaden och i villaidyllen. Vid Judarskogens naturreservat finns också möjlighet till avkopplande motion och fina löparslingor.

Välskött förening med stabil ekonomi och moderna byggnader från 2016 där hiss finns i huset och möjlighet att hyra garageplats. Goda kommunikationer direkt utanför porten och gångavstånd till Livsmedelsbutik.

Varmt välkommen på visning. Lämna gärna intresseanmälan på hemsidan!

Ladda ner digital prospekt med denna länk - https://epaper.webtopsolutions.com/2020/69590/

Förening

Nockeby Backe 2G

Förening

Brf Nockeby Terrass

Allmänt om föreningen

Brf Nockeby Terrass är en ny förening där byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara år 2016. Man äger fastigheten Ceremonie 9 och innefattar totalt 67 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och med balkong eller uteplats. Storleken på bostäderna är 1-4 rok om 40-98 m2.

Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i hårdbränt mörkt tegel med vit och brun puts. Husen har hiss från entréplan. Bostäderna är fördelade i ett lamellhus i 4 våningsplan längs Nockeby Backe 2E-G samt i ett punkthus med 6 våningsplan på Nockeby Backe 6.

Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering vid nedgrävda behållare utomhus. Varje lägenhet till tillgång till eget förråd samt gemensamma barnvagns-, rullstols- och cykelförråd.

För mer information besök gärna föreningens hemsida - www.brfnockebyterrass.se

Tv och bredband

Tillgång till Fiber genom Telia där Tripple play (TV/Bredband/Telefoni) som ingår för ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån som debiteras i samband med månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till både p-platser utomhus (8 st, 500 kr/mån) samt platser i garage (46 st, 1.400 kr/mån). Några av garageplatserna har dessutom el (1.900 kr/mån). Utöver detta finns möjlighet till boendeparkering på gatan enligt taxa 5.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget finns inga beslut på att ändra månadsavgifterna (kollat 9/2-2020).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader stod nyproducerade och inflyttningsklara så sent som 2016, så i dagsläget planeras inga större renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt mark

Området

Välkommen till ett mycket lugnt och harmoniskt område precis invid Mälarens glittrande vatten. Här kan ni verkligen njuta av att bo med naturen runt hörnet samtidigt som Citys puls finns endast ca 15 minuter från dörren. Det bästa av två världar helt enkelt! På ett fåtal minuters gångväg finner man harmoniska Judarskogens naturreservat och Åkeshofs slottspark med fina promenadstråk och vacker natur. Judarsjön med sitt stillfulla vatten är vintertid perfekt för skridskoåkning eller spontan skidåkning. Utmed Mälaren finns fina badmöjligheter från klipporna men även badplatser som t.ex. Ängbybadet och Kärsön, för svalkande sköna bad under sommarens varma dagar. Vid Åkeshov finns badhus, gym och upplyst motionsslinga för den som gillar att springa och vintertid åka skidor. Det finns också en jättefin cykelbana hela vägen ut till Ekerö via Drottningholm och Lovöns vackra strövområden.

Närservice

Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, konditori, systembolag, vårdcentraler, BVC, apotek, träningscenter samt flera bankkontor. I just Nockebyhov finns en närservicebutiken Garpes livs som har en mycket välsorterad köttdisk mm. I övrigt finns även restaurang, pizzeria och thairestaurang.

Kommunikation

På några minuters busstur eller 15 minuters promenad ligger Brommaplan. Brommaplan är en knutpunkt varifrån man snabbt tar dig till större delar av Stockholm med hjälp av tunnelbanans gröna linje och flertalet bussar. Från Brommaplan tar tunnelbanan ca 15 minuter till city. I Nockebyhov finns också 12:ans spårvagn som går genom Brommas klassiska villakvarter till Alvik. Många boende i området tar även cykeln till Alvik, över Tranebergsbron och vidare mot city då det är fina cykelbanor hela vägen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter