Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnbacksvägen 117, vån 3

Riksby Bromma

2 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, anmäl dig gärna via hemsidan!

Söndag 27/9 13.15-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnbacksvägen 117, vån 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 60000037
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr som utgångsbud
Avgift: 2 893 kr/mån inkl. värme, VA, Kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,33%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 30 december 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 174 kWh/m² och år
Fastighetsbet. kv. Bomullen 5
I populära Brf Riksby finner ni denna väldisponerade 2: a belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett härligt hörnläge med fönster i tre väderstreck vilket ger er ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrum som bjuder på underbar rymd med lättmöblerade ytor och plats för stor sällskapsdel samt matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som kan möbleras med bord samt stolar. Balkongen vetter mot väst vilket innebär att ni kan njuta av solen under eftermiddag/kväll. Renoverat kök med genomgående moderna och stilrena materialval. Här finner ni generöst med förvaring bakom över-och underskåp i sober gråton. Köket kan enkelt möbleras med matbord för stora middagar. Här finner ni två stora fönsterpartier vilket möjliggör att skapa en yteffektiv 3: a om så önskas ( se alternativ planskiss). Sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finner ni även praktisk garderobsvägg som rymmer bra med förvaring. Hall med bra plats för avhängning av ytterkläder samt inbyggda garderober för extra förvaring. Stambytt badrum. Lägenheten är belägen i charmig 40-tals fastighet som bjuder på vackra originaldetaljer som generös takhöjd samt fönsterbrädor i sten. Brf Riksby är en välskött förening med god ekonomi och låg belåning om ca 1 553 kr/kvm.

HALL

Högst upp i huset välkomnas ni in i hallen. Här finns gott om plats avhängning av ytterkläder samt garderober som rymmer gott om förvaring. Hallen har smakfull tapet som kombineras med Ölandssten i original.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med härligt hörnläge som bjuder på generöst med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rummet har lättmöblerade ytor med gott om plats att möblera med både sällskapsdel och matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong.

BALKONG

Underbar balkong som har plats för bord och stolar. Balkongen har ett eftertraktat västerläge vilket gör att ni kan njuta av sol under eftermiddag/kväll.

KÖK

Rymligt kök som varsamt renoverats med genomgående moderna och stilsäkra materialval. Här finner ni bra med förvaring bakom över- och underskåp i sober gråton. Generöst med avlastningsytor i form av snygg bänkskiva i komposit med stilrent vitt kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt micro. Kyl/frys samt diskmaskin integrerad i skåpinredningen. Här finns möjlighet att möblera med matbord för stora middagar. Två fönsterpartier som ger möjlighet att dela av köket för att enkelt skapa en yteffektiv 3: a.

SOVRUM

Rofyllt sovrum som enkelt kan möbleras med dubbelsäng samt övrigt möblemang. Stilren garderobsvägg som rymmer gott om förvaring. Stort fönsterparti som vetter mot fastighetens baksida.

BADRUM

Stambytt badrum med vitt kakel som kombineras med klinker i mörkare ton. Badrummet är inrett med dusch, wc samt handfat med spegel ovan. Här finner ni även vägghängt spegelskåp för förvaring.

Högst upp i huset med balkong i västerläge!

- Högst upp i huset
- Hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck
- Nyrenoverat kök med stilren inredning
- Balkong i västerläge
- Välskött föreningen med låg belåning

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet belägen högst upp i huset. Eftertraktat läge i populära Riksby med närhet till kommunikationer, service samt promenadstråk vid vattnet. Lägenheten bjuder på ljusa och lättmöblerade ytor i genomgående gott skick. Renoverat kök med stilren inredning i grått samt plats för stort matbord. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Sovrum med plats för dubbelsäng samt stambytt badrum. Här bor ni i en av Brommas bästa föreningar med låg belåning (1519 kr/kvm ÅR) samt låga avgifter. Varmt välkommen på visning!

Förening

Kvarnbacksvägen 117, vån 3

Förening

BRF Riksby

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1942-06-03 med byggnadsår 1942. Föreningen är skatteklassad som äkta bostadsrättsförening.

Föreningens fastigheter byggdes under 1942 och sedan 1946 har föreningen varit en äkta förening.

Föreningen har 318 lägenheter i varierande storlek samt 44 lokaler med hyresrätt och våra medlemmar har tillgång till två tvättstugor. För uthyrning till våra medlemmar har vi gästlägenhet, kall- och varmgarage samt parkeringsplatser.

Föreningen har 2 st tvättstugor båda på Damastvägen med två bokningsbara tvättmaskiner med torktumlare samt torkrum och torkskåp i varje tvättstuga.
4 st cykelrum
Gästlägenhet med 5 st sovplatser finns att hyra för 250 kr/natten.

Tv och bredband

Comhem levererar kabel-TV:
SVT1, SVT2, TV3, TV4, Öppna kanalen, Kanal 5, SVT24, TV6, TV8, TV9, TV10, TV11, TV12, FTV, SVT Barn, Kunskapskanalen, 7 och Lokalkanal.
Bredbandsuttag finns installerat av Comhem och Bredbandsbolaget (fiber).
Inget gruppavtal finns.

Parkering

64 st parkeringsplatser
15 kallgarage
9 varmgarage
1 varmgarage avsett för motorcyklar

Parkeringsplats: 1910 kr/år
Kallgarage: 4580 kr/år
Varmgarage: 8280 kr/år
MC-plats: 3600 kr/år

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har inte några planer på avgiftsförändringar. Stabil ekonomi och låg belåning om 1 519 kr/kvm . Föreningens senaste årsredovisning tillsammans med övriga dokument finns på www.mohv.se.

Renoveringar - utförda och planerade2020 Fasadrenovering 99 – 103, 105 – 107, 100 – 104
2019 Dränering Kvarnbacksvägen 17-19
2018 OVK genomförs, dränering av Damastvägen 7-9.
2017 Trappbelysningen utbytt till belysning med led-lampor, fasadrenovering Damastvägen jämna nummer, Riksbyvägen 19-21 och Galonvägen 44-48
2016 Fönsterrenovering, fasadrenovering Kvarnbacksvägen 129-131, Vadmalsvägen 1-2 och Riksbyvägen 11
2015 Tilläggsisolering av taken på andra hälften av fastigheterna, kodlås på samtliga portar i föreningen, fasadrenovering Vadmalsvägen 9-11
2014 Tilläggsisolering av taken på hälften av fastigheterna, fastighetsbesiktning & uppdatering av underhållsplan
2013 Fasadrenovering av baksidorna på Vadmalsvägen 13-19 och 23-29
2012 Godkänd OVK
2011 Nyplantering samt läggning av marksten på föreningens mark, dränering kring fastigheter
2010 Låssystem byttes
2006 Byttes panna / uppvärmningssystem
2004-2005 Ventilation förstärktes
2004 Balkonger byggdes
2003-2005 Renoverades tvättstugor
2001 Bredband installeras
1999-2000 Stambyte badrum/WC och kök
1994-1998 Fönster förbättrades
1993-1997 Renovering av tak
1990-1996 Renoverades trapphusen
80-talet Byttes el-stigar

Föreningen kommer att fortsätta med pågående fasadbyten. För närvarande har en tredjedel av fasaderna bytts.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med tomträtt.

Området

En grönskande oas på endast en kvarts pendlingsavstånd med tunnelbanan från Stockholm city. Här finns gångavstånd till vackra naturstråk vid Lillsjön, pittoreska kolonistugeområden, flera livsmedelsbutiker och viktig närservice samt goda shoppingmöjligheter vid Bromma Blocks. Avståndet är inte heller långt till Västerleds vackra villakvarter eller naturen vid Kärsön och Drottningholms slott på endast fem minuters bilresa bort. Ej att förglömma är det populära utegymmet vid Lillsjön och Bromma golf på nära avstånd.

Närservice

Flera livsmedelsbutiker finns: ICA Supermarket vid Brommaplan, Coop nära vid Brommaplan samt City Gross vid Ulvsunda. Vid Brommaplan finns vårdcentral, apotek, systembolag, tandläkare mm.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje har hållplats vid både Abrahamsberg och Brommaplan och tar endast ca 15 min in till city. Vid Brommaplan finns också bussförbindelser mot Solna, Mälaröarna, Sundbyberg samt flygbussar mot Arlanda. I området finns även Bromma flygplats med gott om framförallt inrikesflygningar. Två t-bane stationer bort ligger Alvik med ytterligare alternativa färdvägar med bussar och tvärbanan.

Parkering

Boendeparkering på gatan i området enligt taxa 5.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter