Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 13

Norra Ängby Bromma

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Varmt välkommen - Boka gärna in dig via hemsidan!

Söndag 25/10 14.50-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 13

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 48,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 266 (01266)
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 172 kr/mån inkl värme, VA, förråd & sophantering
Andel i föreningen: 0,8511%
Andel av årsavgift: 0,85112%
Driftskostnad 5 950 kr/år
varav
El: 3 300 kr
Försäkring: 2 650 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007 Totalrenoverat och tillbyggt 2005-2007
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 163 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Långskeppet 1
Övriga byggnader Husen byggdes ursprungligen 1967, men en totalrenovering genomfördes mellan 2005-2007 då byggnaderna även byggdes till med två våningar. Totalrenoveringen innefattar fasad, fönster, ny el, bergvärme, stambyte mm.

Hall / Klädkammare

Vid entrén finns plats för avhängning vid befintlig hatthylla. Dessutom synnerligen goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare där takhöjden upp till 2,9 meter smart kan utnyttjas. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt vilket är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum

Till höger från hallen möter vardagsrummet med plats för både sällskapshörna och matgrupp om så önskas. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där också utgång finns till den stora balkongen.

Kök

Vid köket finns gott om plats för förvaring och generösa arbetsytor. Luckor i björk, svart bänkskiva och vitt kakel. Utrustat med integrerad kyl/frys, spis och spisfläkt. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Fint ljusinsläpp från öppningsbart fönster.

Sovrum

Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i två garderober. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Mot köket finns en praktisk skjutdörr.

Badrum

Helkaklat med vitt kakel på väggar och klinkergolv i grå och mörkbrun nyans. Utrustat med WC, handfat, dusch, badrumsskåp och tvättmaskin.

Belägen högst upp med stor balkong och 2,9 meter i takhöjd!

- Högst upp
- Hiss
- 2,9 meter i takhöjd
- Stor balkong
- Fem min till tunnelbana
- BRF med god ekonomi

Ljus och trivsam med ett tilltalande läge högst upp i huset med stor balkong som bjuder in till fina stunder i solen. Härlig takhöjd på upp till 2,9 meter som ger en känsla av extra rymd. Yteffektiv planlösning med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter i lägenhetens klädkammare plus extra förråd i källaren.

Belägen i lugnt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med endast fem minuters gångväg till tunnelbana, gym och stor livsmedelsbutik.

Välskött förening med god ekonomi som löpande amorterar flitigt på sina lån och dessutom förfogar över 28 hyresrätter som hyrs ut och ger goda intäkter. Möjlighet att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Hiss finns dessutom i huset vilket underlättar då lägenheten ligger på femte våningen.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Björketorpsvägen 13

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar 759 kr/månad (år 2019) och 6 p-platser som kostar 354 kr/månad (år 2019). Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter