Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 11

Norra Ängby Bromma

1 695 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Snart här

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 11

Antal rum 1 rum + kök & sovalkov
Boarea 28,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr Utgångspris
Avgift: 1 850 kr/mån inkl värme, VA, källarförråd & sophantering
Andel i föreningen: 0,4965%
Andel av årsavgift: 0,49641%
Driftskostnad 6 900 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 3 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Posten övrigt avser det obligatoriska tillägget på 275 kr/mån för TV/Bredband genom Comhem
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1967/2007
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 164 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Långskeppet 1
Övriga byggnader Tillgång till cykel- och barnvagnsförråd finns i huset samt tvättstugor.

Hall

Praktisk hall med avhängning vid befintlig hatthylla. Bra förvaringsutrymme i garderober med skjutdörrar varav de ena med spegeldörrar som ger känslan av rymd. Vitmålade väggar och ett snyggt golv i brunt som är genomgående för övriga lägenheten.

Sällskapsrum

Generösa ytor med plats för både soffa, matbord och skrivbordshörna om så önskas. Här finns också en smart sovalkov (1,3x2,1 m) där exempelvis loftsäng kan vara ett alternativ för att skapa ytterligare yta. Brunt laminatgolv och väggar målade i vitt. Fint ljusinsläpp från stort fönsterbalkong med fransk balkong.

Kök

Smaklöst renoverat i tidlös stil med vita skåpluckor, vitt kakel och vit bänkskiva som matchar snyggt med det bruna laminatgolvet. Vitvaror i form av induktionshäll, spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och klinkergolv i mörkbrun brytning. Här finns WC, handfat, badrumsskåp och dusch.

Synnerligen välplanerad med sovalkov - 5 min gångväg till tunnelbana - HissTrivsamt ljus och mycket funktionell 1:a med bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Renoverad med fin känsla och precision till genomgående toppskick.

Belägen i lugnt och populärt område med endast några minuters gångväg till tunnelbanan, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand.

Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykel-/barnvagnsförråd och tvättstugor finns i huset.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Förening

Björketorpsvägen 11

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar 759 kr/månad (år 2019) och 6 p-platser som kostar 354 kr/månad (år 2019). Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter