Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bäckbornas Väg 9, vån 3

Beckomberga Bromma

2 300 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bäckbornas Väg 9, vån 3

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 66,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 30441
Våning 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 300 000 kr Accepterat pris
Avgift: 4 307 kr/mån inkl. värme, VA samt parkeringstillstånd.
Andel i föreningen: 1,03056%
Andel av årsavgift: 1,03577%
Med utgång från köket når ni den stora balkongen som vetter mot syd-öst och bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Här ryms bordsgrupp och en fin vy ges över den, på sommaren, grönskande innergården.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Naturvården 1

HALL

Högt upp i välskött fastighet med hiss välkomnas ni in i hallen. Här finns plats för avhängning av ytterkläder. Längre in i hallen finns plats för garderobsvägg om så önskas. Vitmålade väggar som kombineras med stilrent parkettgolv.

VARDAGSRUM

Vardagsrum som bjuder på härlig rymd och lättmöblerade ytor. Här finns gott om plats att möblera med stor sällskapsdel samt arbetshörna. Stort fönsterparti som ger rummet ett generöst ljusinsläpp.

KÖK

Stort kök med plats för matbord för stora middagar. Här finner ni generöst med förvaring bakom vita över- och underskåp från 2019. Generöst med arbetsytor med stilrent kakel ovan. Köket är utrustat med: kyl/frys, spis, fläkt ( 2019) samt diskmaskin i rostfritt stål. Härligt ljusinsläpp från stort fönster samt balkongdörr. Från köket nås lägenhetens balkong.

BALKONG

Fantastisk balkong som med högt läge som vetter mot föreningens grönskande innergård. Balkongen är rymlig med gott om plats för både bord och stolar.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med gott om plats att möblera med dubbelsäng samt sängbord. Här finner ni praktisk garderobsvägg som rymmer bra med förvaring. Vitmålade väggar samt stilrent golv.

SOVRUM 2

Mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum/arbetsrum. Väggarna är målade i en fin rosa färg som kombineras med mysig heltäckningsmatta.

BADRUM

Stort badrum med inredning i sobra färger. Här kombineras vitt kakel med klinker i snygg gråton. Badrummet är inrett med badkar, vägghängt wc samt handfat med spegel ovan. Förberett för installation av tvättmaskin.

Välplanerad lägenhet med stor balkong mot gård!

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna väldisponerade 3: a på lugna Bäckbornas väg. Lägenheten är belägen högt upp i huset med stor balkong mot innergården. Genomgående planlösning som bjuder på stora fönsterpartier i två väderstreck vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum som enkelt kan möbleras med stor sällskapsdel. Köket har stilen inredning i vitt samt full maskinell utrustning och plats för matbord. Under slutet av 2019 har köket fått nya luckor, golv, kakel samt fläkt. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsvägg som rymmer bra med förvaring. Mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum. Badrum med genomgående stilrena materialval samt förberett för tvättmaskin. Hall med plats för avhängning samt plats för garderobsvägg.

Här bor ni med ett lugnt läge i populära Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Här blandas lägenhetsområden med villaområden och grön natur med många fina promenadstråk, skog och parker. Bra service i området, ICA Bromma, vårdcentral samt skolor/förskolor. Här finns goda kommunikationer med busshållplats precis utanför området som tar er till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10–15 minuter. Området är perfekt för er som vill bo i natursköna miljöer och samtidigt ha Stockholms innerstad på bekvämt avstånd.

Förening

Bäckbornas Väg 9, vån 3

Förening

Brf Österbäcken

Allmänt om föreningen

BRF Österbäcken består av sammanlagt 81 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Lägenheternas storlek är varierande men främst 2-4 rok. Byggnaderna stod klara för inflytt 1991 och är således fortfarande i gott skick. Samtliga portar har hiss och en gemensam tvättstuga finns i port 9.

Vid den barnvänliga innergården finns uteplatser med tillgång till grill, lekpark samt förråd för bl.a. cykelförvaring. Förrutom det förråd som ursprungligen finns i alla lägenheter kan extra förråd hyras genom föreningen. Kostnaden för dessa varierar beroende på storleken och de fördelas enligt kö-system.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. För mer info besök gärna föreningens hemsida - www.osterbacken.se - eller se den senaste årsredovisningen.

Tv och bredband

TV, Bredband och telefoni levereras av Comhem men ingår inte i månadsavgiften utan tecknas av bostadsrättshavaren själv. Ring Comhem på 90222 eller besök www.comhem.se/ för mer info.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader är från 1991 och är fortfarande i gott skick. Man har och kommer regelbundet att följa sin underhållsplan. För tillfället finns inga beslut om några större renoveringar. Det pågår löpande underhåll av balkonggolven där man successivt genomför detta vid eventuellt behov.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej, man innehar marken med tomträtt.

Området

Området Söderberga Park i Bromma byggdes i början av 90-talet av JM. Ett lugnt och mycket trivsamt bostadsområde som präglas av en grönskande omgivning i parkmiljö där närhet finns till vackra vandringsstråk. Det ligger i utkanten av Beckomberga med gångavstånd till skolor, förskolor och livsmedelsbutiker samt busshållplats som ger goda kommunikationer.

Närservice

I närhet med området finns både Coop nära samt en ICA nära och en Supermarket som är välsorterad. På cykelavstånd nås Vällingby centrum med ett stort utbud av shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, tandläkare och annat som är viktigt. Lokalt i Söderberga Park finns den privata förskolan Björntjänst. På kort gångavstånd finns även andra förskolor samt skolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss 117 som har hållplats i området och trafikerar sträckan Spånga Station-Brommaplan. Vid Spånga stn avgår pendel och vid Brommaplan finns tunnelbanans gröna linje. På ca 25-30 minuter kan du nå Stockholm city.

Parkering

Varje medlem som är medlem i en av bostadsrättsföreningarna kan ansöka om ett parkeringstillstånd hos bostadsrättsföreningens parkeringsansvarige.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter