Välkommen till MOHV Hemavan

En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i livet så varför inte anlita en kunnig mäklare som har koll på läget? Vi på MOHV har stor kunskap om bostadsmarknaden i Hemavan och Tärnaby och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade mäklare här för dig. Välkommen att kontakta oss!

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD I HEMAVAN & TÄRNABY

På vårt mäklarkontor i Hemavan hittar du mäklare med stort engagemang och lång erfarenhet. Våra mäklare är experter i Hemavan och Tärnaby och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Oavsett om du ska köpa eller sälja bostad i Hemavan eller Tärnaby finns våra mäklare som en trygg partner genom hela bostadsaffären.

VÅRA MÄKLARE KAN HEMAVAN & TÄRNABY

Våra mäklare har full koll på bostadsmarknaden och vad som är på gång i Hemavan och Tärnaby. Vi tipsar dig gärna om var du hittar de bästa promenadstråken och restaurangerna till vilka skolor och kommunikationsmöjligheter som finns i området. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om bostadsmarknaden i området.

NÖJDA ÅTERKOMMANDE KUNDER

Vi på MOHV sätter alltid kunden främst där kvalité och personlig service står i fokus. Detta har resulterat i många nöjda återkommande kunder och att över 95% rekommenderar MOHV som mäklare. Välkommen att höra av dig du också!

Letar du efter mäklare i Hemavan?

Då har du hamnat helt rätt!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.

  NYFIKEN PÅ VAD
  DIN BOSTAD ÄR VÄRD?

  Vi värderar ditt hem kostnadsfritt. Noll förpliktelser.

  Våra Mäklare

  Anna Gustavsson

  Här hittar ni oss
  i Hemavan

  Blå Vägen 44
  920 66 Hemavan

  0775-33 30 70

  info@MOHV.se

  FÖLJ VÅRT KONTOR:

  Aktuella hem till salu

  Fjällutsikten 40C

  Hemavan/Tärnaby, Storuman 3 49 kvm Fritidshus 196 m² 2 450 000 kr

  Granås 139

  Hemavan/Tärnaby, Storuman 0 0 kvm Tomt 1 515 m² 295 000 kr

  Ett urval av våra sålda bostäder

  Såld

  Fjällbacken 18A

  Hemavan/Tärnaby, Storuman 3 65 kvm Fritidshus 388 m² 3 400 000 kr

  95% AV VÅRA KUNDER REKOMMENDERAR MOHV

  Vi på MOHV strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i absoluta toppklass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! Vi sätter kunderna främst och detta har lett till att över 95% av våra kunder rekommenderar MOHV.

  0 / 5 baserat på omdömen. Läs alla omdömen på Reco.se