VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, Täby

Ugglevägen 4

+ HÖGST UPP!
+ Golvvärme hela lägenheten
+ Stor balkong, delvis inglasad med sjöutsikt över takåsarna.
+Moderna materialval
+3 rymliga sovrum
+Bra med förvaring
+Nära golfbanor
+Fint ljusinsläpp
+Stora fönsterpartier

Låt mig presentera denna ljuvliga bostadsrätt högst upp i huset på Ugglevägen 4! Med stor balkong högt upp ser du över hela området och ner över Ullna sjön. Med en extra takhöjd på 2,70 känns lägenheten luftig och rymlig. Här finns 3 sovrum i bra storlek, bra med förvaring och helkaklat badrum med tvättpelare. Köket inspirerar till matlagning och matplatsen bjuder in till såväl frukostmys som middagsbjudning. Sittande i vardagsrummet har man hela långsidan ut mot balkongen. Den här delen skapar som ett extra rum och här finns plats för både lounge och matplats. Balkongen är delvis inglasad så för den grön-fingrade är planteringsplatsen given!

Ullna strand är ett familjekärt område och här bor flertal barnfamiljer. Barnen springer mellan husen och Bullerby-känslan är de facto! Naturen ligger runt knuten, med bad i Ullnasjön, lekparker och promenader i skogsområden. Gångavstånd till Arninge centrum med butiker, apotek, restauranger m.m. Skolorna och förskolorna i området har fått toppbetyg och snart öppnar Roslagsbanans hållplats Arninge.

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 85 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5139 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Planritning
Planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 85 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 2

-HALL-
Välkomnande hall med grått klinkergolv och målade väggar. Plats för avhängning och garderob/städskåp från Vedum längre in. Spotlights i taket följer hallen in i bostaden.

-BADRUM-
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker med underliggande värme på golv. WC och handfat, blandare och duschväggar. Vit kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare samt handukstork.

-SOVRUM 1-
Sovrum med målade väggar och parkettgolv. Separat klädkammare. Fönster för ljusinsläpp.

-SOVRUM 2-
Sovrum med målade väggar och parkettgolv. Garderobsvägg med full inredning. Fönster för ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng.

-KÖK-
Rymligt kök från Vedum (2016). Köksluckor i vitt högblankt. Flertal över- och underskåp. Diskmaskin och resterade maskinpark består av hel kyl och frys, ugn, mikro samt induktionshäll. Väggarna i köket är målade och på golvet ligger parkettgolv. Fönster för härligt ljusinsläpp. Plats för matgrupp.

-SOVRUM 3-
Sovrum med målade väggar och parkettgolv. Ljusinsläpp från två väderstreck i form av fönster och dörr ut till uteplatsen.

-VARDAGSRUM-
Vardagsrum med målade väggar och parkettgolv. Plats för inredningsmöbler och soffgrupp. Ljusinsläpp från två väderstreck i form av hel fönstervägg längs långsidan och fönster på kortsida. Utgång till balkongen som delvis är inglasad.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 85 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärmesystem, vattenburna radiatorer och vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)
Övriga byggnader Soprum och cykelförråd finns gemensamt

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24
Avgift 5139 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. uppvärmning, vatten, TV och Bredband (Telia) 100/100 mbit/s
Driftkostnad 6 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 4 300 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Andel i förening 2,4049%
Andel av årsavgift 2,4%

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Postnummer 18761
Ort Täby
Hemsida https://brfskogsvaningarna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport.

Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Övrigt

Parkering Lediga parkeringsplatser finns längs Ugglevägen och på parkeringsytorna mellan höghusen. Hyra 425-550:- /månad.
Balkong Stor balkong med inglasning

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland och aktivitetscenter. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Det finns även snabbuss 608 till Humlegården. Närmsta tågstation med Roslagsbanan är Arninge som är en ny och fräsch station. Roslagsbanan tar dig ifrån Arninge station till Tekniska Högskolan på bara 20 minuter.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Ullnasjön men även Rönningesjön en kort bit där ifrån.