VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Kubikvägen 1

+ Äganderätt (=Investeringsmöjlighet)
+ Optimalt planerad 3 ROK
+ Balkong i Sydvästläge
+ Goda kommunikationer in till Sthlm city
+ Möjlighet att köpa som juridisk person
+ Möjlighet att hyra ut

Välkommen till denna stilfulla lägenhet på Kubikvägen 1, våning 3, belägen i det attraktiva området Hägerneholm i Täby. Här finner du ett modernt hem med hög standard och smarta lösningar, perfekt för den mindre familjen eller paret som söker komfort och bekvämlighet. Lägenheten erbjuder en välplanerad yta om 55 kvm fördelat på tre rum och kök. De två sovrummen ger gott om plats för både familjeliv och hemmakontor. Det luftiga vardagsrummet ansluter till en balkong som bjuder in till härliga stunder utomhus. Bostaden har genomgående moderna materialval och är utrustad med ett mekaniskt från- och tilluftssystem med värmeåtervinning (FTX), vilket bidrar till en behaglig inomhusmiljö året om. Uppvärmningen sker via fjärrvärme och solceller, vilket är både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Den ljusa och stilrena interiören kompletteras med ett kök och badrum i toppklass. Köket är fullt utrustat och redo att möta alla dina matlagningsbehov. Badrummet är fräscht och rymligt, med moderna bekvämligheter och stilren design. För extra bekvämlighet är fastigheten ansluten till Tele2 för TV och internet, och balkongen ger en extra dimension till boendet, perfekt för avkoppling och socialt umgänge.

Denna lägenhet är en äganderätt, vilket innebär att du som köpare äger bostaden fullt ut och har större frihet och flexibilitet jämfört med andra boendeformer. Detta ger också möjlighet att köpa bostaden som juridisk person, vilket kan vara en fördel för företag eller investerare. Vidare finns möjligheten att hyra ut bostaden, vilket gör den till en attraktiv investering.

Möjlighet till parkering finns, både med och utan laddstolpe.
Utan laddstolpe 400 kr / mån
Med laddstolpe 600 kr / mån

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet i toppskick, belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och stadens alla bekvämligheter. Välkommen att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats!

För mer information kontakta ansvarig mäklare
Anton Zellman
072 555 02 26
Anton.zellman@mohv.se
MOHV Täby

Information

Bostadstyp Ägarlägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Ägarlägenhet
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kubikvägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 55 kvm. taxeringsinformation
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Generellt
Lägenheten har genomgående ekparkettgolv i trestav med en tjocklek på 14 mm. Väggarna är målade i en stilren vit kulör, vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Taken är vitmålade, och listverk, socklar samt foder är vitmålade trä. Innerdörrarna är släta och vita, vilket harmoniserar med den övriga inredningen.

HALL/ENTRÈ
I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv som är både snyggt och lätt att hålla rent. Hallen är utrustad med en hatthylla, vilket ger bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och accessoarer.

KÖK
Köket är från Ballingslöv och har vitmålade luckor med handtag i rostfritt stål (HG830). Bänkskivan är av grå laminat, och stänkskyddet består av vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är välbelyst med spotlights i köksskåpen, vilket skapar en trevlig arbetsmiljö.

Vitvarorna levereras av Cylinda och inkluderar en inbyggd glaskeramikhäll (58 cm), en inbyggnadsugn (vit, 60 cm), samt en kombinerad kyl/frys i vita färger. Köket har även en kolfilterfläkt och en vit diskmaskin (60 cm). Det finns också ett skåp förberett för mikro.

BADRUM
Badrummet har ett golv i klinker med kulören Easy Grey (10x10 cm) och väggar med kakel i kulören Citta Bianco, matt (20x20 cm). Inredningen består av en WC-stol (IDO Sign 6893), ett tvättställ från Space Interior Chic, och en spegel med LED-spotlights. Duschsetet och blandaren kommer från Grohe, och duschväggarna är i glas, vilket ger en modern och stilren känsla.

BALKONG
Stor balkong mot grönskande natur och kvällsol.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en genomtänkt och högkvalitativ inredning med fokus på både funktion och estetik.

Byggnad

Fastighet Spannlandet 87
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2019
Bredband Fastigheten är ansluten till Telenor för tv och bredband.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2024-07-04
Energikonsumtion 39 kWh/m2 år.
Primärenergital 71

Ekonomi

Taxeringsvärde 1 919 000 kr
Varav:
  • Hyreshusbyggnad för bostäder: 1 478 000 kr
  • Hyreshusmark för bostäder: 441 000 kr
Typkod 520
Byggnadsvärde 1 478 000 kr
Värdeår 2019
Summa inteckningar 2 220 000 kr
Driftkostnad 20 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 000 kr
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 2 300 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Spannlandet GA:1 ändamål: Övrigt, Elledning och/eller belysning, Radio- TV och/eller tele, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning, Kvartersanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Täby Spannlandet GA:2, Samfällighet: Täby Spannlandet S:1

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljarna flyttade in 2022.
Parkering Möjlighet till bilplats finns.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.