VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, Täby

Hägerneholmsvägen 8A

Detta är en kommande bostad, för mer information eller privatvisning, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26.

+ Helt insynsskyddad
+ Högt, fritt läge
+ Stor Balkong
+ Låg avgift
+ Egen tvättmaskin och diskmaskin


Varmt välkommen till Hägerneholmsvägen 8A. Nu presenteras en optimal etta med öppen planlösning och sovalkov. Stora fönsterpartier med härligt utsikt och generös balkong med sol från lunch och framåt. Nu har du möjligheten att bo med en låg månadsavgift i en bostad i toppskick. Modernt hem med stort badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök som har allt du kan önska dig. Sovalkov som erbjuder plats för 1,6 m säng.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud för DHL & Postnord. Även gymmet Fitness 24 seven upp finns inom 100 meters promenad. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar samt infartsparkering finns vid Arninge centrum. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter på mornarna. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 28 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2593 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 1 750 000 kr ACCEPTERAT PRIS

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

28kvm
28kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 8A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 28 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Hall:
Ljus entré med klinkergolv samt garderob. Här finns plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående parkettgolv och målade väggar i grått.

Badrum:
Rymligt och modernt badrum med infällda spotlights. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hörndusch, wc, handdukstork och handfat med underhängd kommod.

Kök:
Stilrent kök i direktanslutning till vardagsrum. Vita, släta köksluckor med vackra beslag. Integrerad diskmaskin, mikro, kyl/frys, ugn samt häll. Plats för matbord.

Allrum:
Ljust sällskapsrum med stora fönsterpartier mot grönområde. Generös solalkov med plats för större säng. Utgång till bostadens balkong i soligt sydvästläge.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 28 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd , 2022-04-05
Primärenergital 64

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11302
Pris 1 750 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Avgift 2593 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår, Vatten, värme, förråd. Bredband tillkommer på 181:-/mån
Driftkostnad 4 900 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 300 kr
  • Hushållsström: 2 600 kr

Driftkostnader utifrån schablon

Andel i förening 1,7268%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 491 542 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Den indirekta nettoskuldsättningen utifrån årsredovisningen 2021.

Förening

Föreningsnamn Brf Klubbhusen 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-7504
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Klubbhusen 1 färdigställdes i slutet av 2018. Ljusa och moderna i sitt utförande med smarta planlösningar. Det finns fyra olika storlekar, från 1:or om 28 kvm till 3:or om 78 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger mot sydväst, där 3:orna har en balkong om ca 10 kvadratmeter! Alla lägenheter är välutrustade med bland annat egna tvättmöjligheter.

I bostadshuset finns förråd till varje lägenhet och i omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. I anslutning till huset finns även 30 parkeringsplatser. På Klubbhusens gård kommer det finnas utrymme för sociala möten och odling.
Äger föreningen marken Friköpt mark
Antal lägenheter 40
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Särskild byggnad med garage och parkeringsdäck med sammanlagt 29 st parkeringsplatser. Kostnaden för utomhusparkering är 450 kr/mån och för garage 850 kr/mån.
Tv och bredband Ansluten till fiber och Bredband är upphandlat gemensamt och läggs på som ett tillägg i avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park har växt fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida. I Hägerneholm finns även lekplatser samt utegym.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 ifrån Norrtorpsvägen tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan in mot Stockholm.
Snabbuss 608 tar dig även till Stockholm Östra samt Humlegården.
En ny fräsch station på roslagsbanan är Arninge. Endast några få minuter ifrån Hägerneholm. Roslagsbanan som tar dig från Arninge station till Stockholm på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan med p-skiva. Se vägskyltar

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Rönningesjön men även Ullnasjön.

Räkna på ditt nya boende