VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hägerneholm, TÄBY

Hägerneholmsvägen 6B

+ Inglasad balkong
+ Egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin
+ Förråd i anslutning till lägenheten
+ 2,7 m takhöjd

Varmt välkommen till Hägerneholmsvägen 6B. Nu presenteras en ljus och stilren 26 kvm med öppen planlösning och inglasad balkong. En perfekt planerad etta. Med det härliga ljusinsläppet från balkongen, de ljusa väggarna och den generösa takhöjden upplevs lägenheten som rymlig.

Här får du ett stilrent kök som har allt du kan önska dig! Att ha en diskmaskin på 26 kvm är få förunnat. Det välplanerade köket i direkt anslutning med allrummet gör bostaden till en social plats för vänner och familj att komma över på en middag som kan avnjutas på balkongen. Detta är ett modernt hem med stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare, allt du kan tänkas behöva har du i din egen lägenhet.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna och Ullnaskolan (åk 1-6) samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud för DHL & Postnord. Även gymmet Fitness 24 seven upp finns inom 100 meters promenad. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar samt infartsparkering finns vid Arninge centrum. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter på mornarna. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 26 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2279 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 26 kvm.
Hiss Ja
Våning 1 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 26 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-ventilation

Rum

Hall

En ljus och rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter.

Kök

Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Finns goda förvaringsmöjligheter till allt som kan tänkas behöva till dagens alla måltider.

Badrum

Ett stort badrum utrustat med dusch, kommod med spegelskåp ovan, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Allrum

Ljust sällskapsrum med stora fönsterpartier från den inglasade balkongen. Plats för soffa/matplats, säng och byråer för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Förråd

Eget förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-04-20
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1105
Pris 1 495 000 kr
Avgift 2279 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår vatten, värme och förråd. Utöver avgiften tillkommer bredband/TV med 269 kr/mån samt kostnad för el, varmvatten och hemförsäkring.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,548%
Andel av årsavgift 0,548%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 333 136 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Från årsredovisning 2022.

Förening

Föreningsnamn Brf Orion i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-2459
Gatuadress Hägerneholmsvägen 6A-B
Postnummer 18760
Ort Täby
Hemsida www.orionbrf.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 138
Parkering Det finns betalparkeringar och besöksparkeringar på gatan.
Tv och bredband Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” obligatoriskt tillägg i avgiften på 269 kr i månaden.
Överlåtelseavgift 1696 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna hyra för 980 kr/mån. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren. (mot en obligatorisk årsavgift på 3228 kr per år).

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där Arninge centrum rustas upp och expanderar i snabb takt. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som öppnade hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här finns både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan. Se vägskyltar

Räkna på ditt nya boende