Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

TÄBY

Arningetorpsvägen 34

+ Låga driftkostnader
+ Äganderätt – ingen månadsavgift
+ Peabs visningshus - endast en ägare
+ El-förbrukning har varit max 1000 kWh per månad vintertid (2 vuxna och 2 barn)
+ Uppfart med plats för 3 bilar
+ Carport med isolerat förråd
+ Insynsskyddad tomt i söderläge
+ Populärt familjeområde
+ 4 st sovrum

För att boka en privat visning kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se

Exklusivt, påkostat och friköpt hus i expansiva Hägerneholm. Nu har du möjligheten att förvärva ett hus i nyskick från 2018 som byggdes av PEAB. Huset har fortfarande 7 års nybygg garanti kvar. Här har du huset som har allt i ett modernt, växande och tryggt område. Här bor du ?bekvämt och utan bekymmer som i lägenhet men i egen lilla villa utan grannen på både sidor. Generös tomt som är avgränsad med buskage och staket mot grannen, gott om plats för lek, planteringar eller trevliga grillkvällar med vänner. Här bor du insynsskyddad med stor, soldränkt uteplats i söderläge. Optimalt familjehus med 4 sovrum (tre sovrum på plan 2 och ett sovrum på första plan som idag används som arbetsrum). Smart planerat hus med mycket goda lösningar för förvaring både i det stora rummet under trappan för de lite större sakerna man inte använder jämt, men även i sovrum med platsbyggd garderob samt i förrådet ute i carporten som är disponerat på två plan tack vare den goda takhöjden. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan för de kalla vintrarna samt bra när det är så höga elpriser då driftkostnaderna för detta hus blir lågt.

Det finns inte så många nybyggda villor i Täby trakten. Och dem som finns är inte så oftast till salu. När man bor i nybyggt hus, bor man tryggt och bekvämt – det är bara flytta in och njuta av villa-livet. Fötterna är varma, fönsterna är väl isolerade, tak är nytt, kök och badrum är fräscha och alla maskinerna är moderna och funktionella. Man behöver inte alls tänka på renoveringen – bara att sätta sin egen prägel på huset och tomt. Här köper du ett äganderätthus – som betyder att du betalar inte månadsavgift och är väldigt flexibelt med huset.

Här bor du i ett nybyggt och expansivt område med ett av Täby kommuns bästa lägen som passar hela familjen. Hägerneholm & Ullna Strand och är en helt ny stadsdel i Täby som tillsammans rymmer ca 1200 hushåll. I området finns nyinvigda Hägerneholmsskolan (förskola samt åk 1-6), Förskolan i Ullna samt en populär lekplats för barn, Hägerneholmsparken. Invid lekplatsen finns ett torg som erbjuder hårfrisör, yogastudio, MOHV mäklarfirma samt en närbutik som agerar postombud. I januari 2020 slog också gymmet Fitness 24 seven upp portarna. På gångavstånd finns också Arninge golfklubb och Skavlöten som erbjuder en badplats med Kafé/Fik och bastubad. Här finns även gym både ute och inne samt flertalet butiker i Arninge shoppingcentrum.
Direkt från husets entré kan du ta dig till Skavlötens friluftsområde på 10 minuters gång.

I närheten finns Arninge centrum som står under utbyggnad av såväl matbutiker, shopping och resecentrum. Roslagsbanan och flertalet bussar går från slutet av 2021 från E18 och det nya resecentret Arninge Station. Det finns flera busslinjer som redan idag passerar området. Buss 629 går direkt till tunnelbanas röda linje via Mörby centrum och Danderyds sjukhus och linje 608 tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Buss 604 samt buss 615 tar dig till bland annat Täby centrum.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 111 kvm + 6 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 270 kvm
Byggnadsår 2018
Pris 7 495 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt familjehus med carport och solig baksida

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 34

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 111 kvm. taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:

Hall:
Ljus och rymlig entré med klinkergolv. Förvaring med Elfa-system. Genomgående golvvärme på hela nedre plan.

Kök:
Stilrent och rymligt kök. Här erbjuds goda arbetsytor och skåpförvaring. Mörk arbetsbänk, Integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll samt mikro. Utgång till separat uteplats på framsida med förmiddagssol.

Badrum:
Rymligt badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare. Hörndusch med vikbara glasdörrar. Wc, handfat med underhängd kommod samt spegelskåp.

Vardagsrum:
Stort och ljust sällskapsrum med egen matdel samt ett fjärde sovrum/kontor om så önskas vilket gjorts i detta hus med stilrent industriglas. Plats för soffgrupp och matbord. Utgång till fantastisk uteplats. Här kan du avnjuta dag-eftermiddag-och kvällsol tillsammans med de nära och kära. Här finns även rymlig förvaring i förrådet under trappan.

Tomt:
Rymlig tomt med gott om plats för lek för barnen, grillkvällar med vänner eller planteringar för den med gröna fingrar.

ÖVRE PLAN:

Sovrum:
Tre gedigna sovrum och master bedroom som bjuder på en modern platsbyggd garderob. Den stora platsbyggda garderoben kan du fylla med all sorts konfektion samtidigt som det gör plats och rymd för hela sovrummet.

Badrum:
Bostadens andra badrum på övre plan. Helkaklat och stilrent våtutrymme med dusch, handfat och spegelskåp.

På övre plan har du också utgång till bostadens takterrass med stilrent glasräcke och utsikt över hela området.

Garage
Stor carport med plats för bil och diverse saker. Här finns även ett isolerat förråd med gott om plats för förvaring då det är byggt på smart sätt i två plan tack vare den generösa takhöjden.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Marklandet 17
Boarea 111 kvm
Biarea 6 kvm
Byggnadsår 2018
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Vattenburen golvvärme med NIBE 750-frånluftsvärmepump
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Pris 7 495 000 kr som utgångsbud
Taxeringsvärde 4 589 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 2 182 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 407 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 407 000 kr
Värdeår 2018
Summa inteckningar 5 750 000 kr
Driftkostnad 21 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 000 kr
  • Försäkring: 4 500 kr
  • Hushållsström: 14 000 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Tomt

Tomtarea 270 kvm
Parkering Fri parkering på gatan.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Marklandet GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Täby Marklandet GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Övrigt

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område med trygga och naturliga miljöer för alla. Här har du närhet till badplatser vid Rönningesjön eller Ullnasjön inom 10 minuters promenad, promenadstråk och mycket mer.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan från Arninge station stod klar från och slutet 2021 som går direkt in till tekniska högskolan eller mot österåker.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende