VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Kungsholmen / Fridhemsplan, STOCKHOLM

Drottningholmsvägen 40

Äntligen presenteras en tvåa i absoluta toppskick på Kungsholmen, om 42 kvm på husets sjätte våning. Här är varje kvadratmeter och detalj omsorgsfullt placerad. En väl genomtänkt och trivsam planlösning fördelar utrymmet på kök och vardagsrum i en öppen och välkomnande atmosfär, ett luftigt sovrum, stort exklusivt badrum och en inglasad balkong som förlänger bostaden med lummig utsikt gör bostaden komplett.

Genom hallen möts du direkt av de sociala ytorna. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en naturlig plats för sociala tillställningar. Stilrent och funktionellt kök fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsyta. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen, din privata oas att njuta av stora delar av året på. Balkongen erbjuder gott om sol och fridfull vy. Sovrummet rymmer dubbelsäng och erbjuder gott om förvaringsutrymme. I anslutning till hall infinner sig ett stort helkaklat badrum med tvättpelare installerat. Badrummet har snygga detaljer i form av duschhörna med glasdörrar prydd av svarta ramar samt guldiga detaljer på knoppar och blandare.

Brf Iskristallen är stor och stabil äkta bostadsrättsförening. På den ägda marken står 168 lägenheter och 10 lokaler. Här finns gemensamma utrymmen så som cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, tvättstugor, gemensamhetslokal samt gästlägenhet att hyra. Under husen infinner sig ett garage med 101 platser, varav 38 platser med laddmöjlighet för den som har elbil. I källarplan finns även förråd.

Här bor du med en perfekt kombination av stadslivet som erbjuds dig som boende på Fridhemsplan och natursköna inslag längs Norr Mälarstrand och Rålambshovsleden. Njut av avslappnande promenader längs vattnet och besök populära restauranger som Björk, Mälarpaviljongen och Boule Bar. Fridhemsplan erbjuder ett varierat utbud av butiker, restauranger och bekvämligheter. Tunnelbanestationerna för både gröna och blåa linjen är bara några minuters promenad bort, likaså innerstadsbussarnas blåa och röda linje vilket ger snabb tillgång till centrala Stockholm. I närområdet infinner sig Lindhagen som är perfekt för handlingen, där infinner sig Ica maxi, systembolag samt apotek.


Ta vara på möjligheten att bo i både lugnt och samtidigt centralt beläget, perfekt för dig som värdesätter både stadspuls och natur.
Varmt välkommen att kontakta mäklare vid frågor på 076 - 176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 42 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2332 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2012
Pris 3 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Det perfekta mötet mellan elegans och komfort!

Norr Mälarstrand
Norr Mälarstrand
Kungsholmstorg
Kungsholmstorg
Kungsholmstorg
Kungsholmstorg
Västermalmsgallerian
Västermalmsgallerian
Västermalmsgallerian
Västermalmsgallerian
Norr Mälarstrand
Norr Mälarstrand
Kronobergsparken
Kronobergsparken
Kronobergsparken
Kronobergsparken
Kungsholmsstrand
Kungsholmsstrand
Kungsholmsstrand
Kungsholmsstrand
Karlbergsslott
Karlbergsslott
Hornsbergsstrand
Hornsbergsstrand
Fredhällsklipporna
Fredhällsklipporna
Utegym
Utegym
Solstugan
Solstugan

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Drottningholmsvägen 40

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 42 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 6 av 8

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 42 kvm
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen välkomnar dig med goda ytor för förvaring i garderober och ett skimrande klinkergolv. Gott om plats för öppen avhängning och sittyta ger ett direkt intryck av den rymliga lägenheten. Via hall nås badrummet.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster och utgång till balkongen. Rymmer bekväm soffgrupp, småmöbler och matgrupp för trevliga sammankomster. Väggar är stilrent vita och genomgående löper ekparkett.

Balkong

Fantastisk inglasad balkong i soligt läge som rymmer stor soffgrupp. Perfekt för soliga eller regniga dagar, här är du skyddad i din egna utomhus-oas.

Kök

Köket är modernt och fullt utrustat med inbyggd diskmaskin, mikrovågsugn, häll, ugn samt kyl/frys. Gott om förvaring i över underskåp bakom vita fronter utan beslag, arbetsyta på bänkskiva av trä och stilrent svart bakstycke ovan bänk.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Neutral interiör med vita väggar och fortsatt parkett som golv. En lugn och trygg plats.

Badrum

Påkostat badrum med stora vita kakelplattor och ett snyggt grått klinkergolv. Duschörnan är lyxigt utformad i industriell stil och förvaringsmöjligheterna är optimala med både kommod och ovan hängande spegelskåp. Detaljerna i svart och guld ger rummet en extra touch av elegans. Spotlights med dimmer ger ljus utefter önskemål.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2015-10-05
Primärenergital 79

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31065
Pris 3 850 000 kr
Avgift 2332 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkluderar värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv om 238kr/mån tillkommer.
Driftkostnad 2 856 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 856 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband/TV om 238 kr/mån

Andel i förening 0,33376%
Andel av årsavgift 0,37%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 526 875 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på senaste årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Iskristallen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-5164
Gatuadress Mariebergsgatan 1
Postnummer 11219
Ort Stockholm
Epostadress Styrelsen@brfiskristallen.se
Hemsida http://www.brfiskristallen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Iskristallen består av 3 huskroppar belägna utmed Drottningholmsvägen och Mariebergsgatan. Huset stod klart 2012. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt. Föreningens samtliga 168 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Därtill finns 10 hyresrättslokaler som inbringar ett stort kapital till föreningen.

För mer information besök gärna www.brfiskristallen.se.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 168
Antal lokaler 10
Renoveringar Fastigheterna byggdes 2012 och är därför i genomgående gott skick. Följande underhållsarbete är genomfört:

-Byte och genomgång av ventilationsfläktar.
-38 st. ladd-platser i garage.
-Byte till LED-belysning i allmänna utrymmen
-Ny garageport Drottningholmsvägen 40.
-Renovering av balkongglas med anmärkning

Inga större renoveringar finns planerade.
Parkering Bostadsrättsföreningens medlemmar kan hyra garageplatser belägna i fastigheten. Föreningen har 101 ( varav 38 elplatser) garageplatser. Garageinfarter finns från Drottningholmsvägen och Mariebergsgatan. Hissar går direkt ner till garageplanet. Lediga platser finns. Kostnaden är f.n.. 1900 kr/mån samt 2000 kr/mån för laddplats.
Tv och bredband Föreningen har gemensamt avtal för bredband och Tv, kostnaden debiteras utöver månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Tvättstugor
Tvättstugor finns i föreningen på plan 1. En tvättstuga för varje hus.

Cykelförvaring & Barnvagnsrum
Barnvagnsrum finns på samma våningsplan. Cykelrum finns intill garageinfarten från Drottningholmsvägen samt i anslutning till garaget.

Gästlägenhet
Gästlägenheten ligger på Drottningholmsvägen 48/52 i Hus 2 på plan 3. Lägenheten är utrustad med en dubbelsäng, bäddsoffa med totalt fyra bäddplatser och består av ett rum. Där finns även ett litet frukostpentry, duschrum med toalett.

Samlingslokal
Samlingslokalen ligger på Drottningholmsvägen 48/52 i Hus 2 på plan 3. Lokalen är utrustad med några bord/stolar med sammanlagt 28 platser. Där finns även ett kök med pentry och två kylar, duschrum med toalett. Både gästlägenhet och samlingslokal finns i port 48 på plan 3.
Övrigt Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang och debiterar i sin tur respektive lägenhet efter förbrukning. En uppskattad förbrukning debiteras månadsvis och justering genomförs kvartalsvis i efterhand. Även varmvatten debiteras efter förbrukning.

Dokument

Området

Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. På gatorna kring lägenheten och i populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer (PrisXtra & Daglivs), bra shopping, caféer och konditorier, flertalet bra restauranger och gym. Kommunikationerna är också ideala med tunnelbanans blåa och gröna linje samt flertalet busslinjer inom 200 m från entréporten. Några minuter bort ligger härliga Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med sin sköna sandstrand. Passa på när tillfälle ges för en romantisk promenad längs suckarnas kaj och avsluta med ett glas på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.

Räkna på ditt nya boende