Limhamn, Limhamn

Grönalundsgatan 11C

Nu presenteras denna väldisponerade tvårummare i populära Limhamn! Här bor du högst upp i huset med balkong där du kan njuta av en vacker utsikt utöver Öresund! Hemmet erbjuder ett stort och öppet vardagsrum, ett kök med moderna inslag och gott om förvaring, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum. Ta chansen att få bo i populära Limhamn i ett lugnt och trivsamt område med mycket grönska! Njut av närheten till trevliga Limhamn centrum samt skolor, idrottsplatser och vårdcentral! Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till busslinje 4 och 33 som tar dig till bland annat knytpunkten Värnhem.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58 kvm
Avgift 3872 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1955
Pris 1 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Tvårummare högst upp i huset med balkong i Limhamn!

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönalundsgatan 11C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Rum

Hall

Stig in i en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. På golvet ligger klinker i en mörkgrå ton och väggarna pryds av en vit nyans, vilket ger en stilren kontrast.

Vardagsrum

Till höger om hallen når du det stora och öppna vardagsrummet där du med enkelhet kan dela upp rummet så att ena sidan disponeras som matsal alternativt kontor och andra sidan används till soffgrupp. På golvet vilar parkett och väggarna är vitmålade.

Balkong

Från vardagsrummet når du ut till balkongen, hemmets pärla, var du kan njuta av en fantastisk utsikt ut mot Öresund. Här finns gott om plats för loungemöblemang.

Kök

Ett kök som går i vitt och mörkgrått med silvriga detaljer. Utrustningen i köket är spis, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerar kyl och frys. På golvet ligger klinker i en mörkgrå ton och väggarna går i vitt.

Sovrum

Sovrummet är öppet och luftigt med gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord om så önskas. På golvet ligger parkett och väggarna går i en vit kulör

Badrum

Ett helkaklat badrum med vitt kakel och mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, spegelsskåp och dusch.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-07
Energikonsumtion 3802 kWh/m2 år.
Primärenergital 135

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01242
Pris 1 850 000 kr
Avgift 3872 kr/mån
Kommentar inkl värme och vatten.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,008532%

Förening

Föreningsnamn Brf Limhamnspelaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-0204
Gatuadress Hyllie kyrkoväg 49A
Postnummer 21616
Ort LIMHAMN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Limhamnspelaren är en äkta förening beläggen på eftertraktade Limhamn med närhet till havet, småbåtshamnen och Sibbarp där man gärna tar sig ett dopp. Föreningen bildades 2007 och köpte fastigheten samma år. Idag består föreningen av tre huskroppar med totalt 114 lägenheter där 103 är upplåtna med bostadsrätt och 11 är upplåtna med hyresrätt samt en lokal som är upplåten med hyresrätt. Den tekniska samt den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Föreningens ekonomi För att långsiktigt planera föreningen ekonomi upprättades 2018 en långtidsbudget som sträcker sig fram till 2027.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 114
Antal hyresrätter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2022- Renovering av spillvattenledningar.
2019 - OVK besiktning
2019 - Nytt miljöhus
2018 - Bytt ventilationsfläktar
2018 - Balkongrenovering
2017 - Sockel-/källardörr-/fönstermålning
2016 - Bytt fönster
2015 - Renoveringar av gemensamhetslokal
2014- Klinker inlagt i tvättrum
2014- Takluckor utbytta
2013- Dag- och spillvattenledningar har separerats till enskilda system
2013- Sopnedkast har terminerats
2012- OKV-besiktning.
2011 - Bytt stamventiler värmesystem
2010 - Tilläggsisolering av tak
2008 - Byte av tvättutrustning
2008 - Uppgraderat till säkerhetsdörrar.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till fram t.o.m. 2047.
Parkering I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia (fiber) bostadsrättsinnehavaren står för detta. För TV/Bredband finns det även jack för att teckna med Comhem. Föreningen har planer på gemensamt fiber via Ownit som kommer att dra ner kostnaderna avsevärt i framtiden.
Överlåtelseavgift 1207 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt I föreningen finns tre tvättstugor. En på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11. Cykel och barnvagnsrum finns i källaren.
Medlemmar i föreningen kan nyttja den gemensamma lokalen som finns på Hyllie kyrkoväg 49A. Det finns två stycken förråd i källaren att disponera; större förråd och ett matförråd med plats för tillexempel vinterdäcken om man har bil.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-05-06. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende