VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hemavan/Tärnaby, Hemavan

Högstaby 103

SNART TILL SALU! Ord är överflödiga! På denna unika sjötomt med utsikt över norska Oxtindarna är detta A-frame hus under uppbyggnad. Höga kvalitativa val av material och ytskikt kommer att göra detta hus unikt på fler sätt än bara utsikten och den absoluta närheten till vatten. En altan i samma nivå som entréplan ska uppföras och sjö och bostad kommer att näst inpå mötas. På fastigheten kommer även en bastutunna placeras bredvid bostaden samt ett förråd med plats för flertalet skotrar. Bostaden ska färdigställas under hösten 2022. Mer info samt interiöra bilder kommer allt eftersom bostaden färdigställs. Intresserad och vill veta mer? Kontakta mäklaren!

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea 90 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 725 kvm
Byggnadsår 2022
Pris

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

SNART TILL SALU! Unikt A-frame hus med sjönära läge och utsikt över Oxtindarna.

Fastighetskarta Fastighetskarta

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Entréplan
Entréplan
Loftvåning
Loftvåning
Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Högstaby 103

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 90 kvm. Säljarens information

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plans fritidshus
Fastighet Högstaby 1:180
Boarea 90 kvm
Byggnadsår 2022
Kommentar till byggnadsår Under konstruktion
Vatten & avlopp Enskilt vatten och avlopp.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Grundläggning Plintar
Uppvärmning Luftvärmepump och kamin.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Tomt

Tomtarea 725 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Förmån: Officialservitut Väg, 2421-2021/26.1

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.