VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vega, Handen

Kvalövägen 8

Välkommen till ett modernt bostadsrättsradhus med stor trädäckad uteplats i mycket bra solläge! Huset rymmer 3 bra sovrum, mysigt allrum och toalett på det övre planet. Entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Genomgående smakfull och ljus färgsättning parkettgolv. En p-plats hör till huset och separat förråd finns också.

Från Kvalövägen 8 är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, flertalet klädbutiker, gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter. Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 99 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6795 kr/mån
Rum 5 varav 3 sovrum
Hiss Nej
Byggnadsår 2015
Pris 3 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

stor uteplats i bra solläge - genomgående fin färgsättning - öppen planlösning

Ica Maxi
Ica Maxi
Rudan gym
Rudan gym
Rudan brygga
Rudan brygga

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kvalövägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 99 kvm. föreningens information
Hiss Nej

ENTRÉPLAN:

HALL
Välkomnande entréhall med parkettgolv och ljusa målade väggar. Här finns mycket goda avhängningsmöjligheter i stor garderob med spegelskjutdörrar.

BADRUM
Direkt till vänster i entrén finns helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Tvättställ, badrumsskåp, skåp, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Härligt ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Köket är utrustat med vit köksinredning och gott om arbetsyta på mörk laminatbänk. Spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och hel kyl och frys finns under trappan. I vardagsrummet finns plats för både matgrupp, stor soffa och tv-möbel. Parkettgolv och ljusa målade väggar. Från vardagsrummet når du den härliga trädäckade UTEPLATSEN i högt och soligt läge!

ÖVRE PLAN:

ALLRUM
Mysigt allrum med parkettgolv och målade väggar.

GÄST-WC
Klinkergolv, tvättställ, vägghängd WC och spegel.

SOVRUM 1
Stort sovrum 1 med härlig rymd och parkettgolv samt målade väggar. Mycket gott om förvaring i hel garderobsvägg.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Samma storlek som sovrum 2 med målade väggar och parkettgolv.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansradhus
Boarea 99 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-06-11
Energikonsumtion 49 kWh/m2 år.
Primärenergital 87

Ekonomi

Lägenhetsnummer 004-3
Pris 3 795 000 kr utgångspris
Avgift 6795 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme (bergvärme), VA och p-plats
Driftkostnad 16 560 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 560 kr
  • Hushållsström: 12 000 kr

Andel i förening 6,52632%
Andel av årsavgift 6,66667%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 080 947 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Uppgift från förvaltaren

Förening

Föreningsnamn BRF Vega Skogsgläntan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-2304
Gatuadress Karahavsvägen 12
Postnummer 13658
Ort VEGA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen registrerades hos bolagsverket 2014-12-10. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Kolartorp 1:284 och Kolartorp 1:226 på adressen Kvalövägen 2 i Handen.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Nabo.

Varje hus har en p-plats samt ett utvändigt förråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten och p-plats. Hushållsel tillkommer. Kabel-tv och internet via fiber. Gemensamt cykelförråd finns.
Föreningens ekonomi Överlåtelseavgift: Köparen står för överlåtelseavgiften. Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2.50 % av aktuellt prisbasbelopp. Pantavgift Ägaren står för pantsättningsavgiften. Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1.00 % av aktuellt prisbasbelopp. Se årsredovisningen för mer information.
Antal lägenheter 15
Renoveringar Februari 2020 - Byte av varmvattenberedare
Parkering 1 Parkeringsplats hör till varje bostadsrätt.
Tv och bredband Obligatoriskt tillägg om 379 kr/mån tillkommer för bredband och kabel-tv.

Övrigt

Övrigt Stort trädäck i härligt högt läge med sol till sen eftermiddag! Egen p-plats hör till radhuset och förråd.

Dokument

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närområde

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Räkna på ditt nya boende