VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, Bromma

Kratsbodavägen 50 C

Varmt välkommen till Kratsbodavägen och denna toppmoderna tvåa i Brf The Bronze. Här bjuds det på lägenheter med högt till tak med väl genomtänka och påkostade materialval. Bostaden ger ett lugnt och harmoniskt intryck redan i hallen då du direkt möts av en vy över sällskapsrummet som har ett stort ljusinsläpp från de stora fönsterna. Vidare finner du ett rymligt kök välutrustat med vitvaror från Smeg. Gott om förvaring finns i både kök, hall och sovrum. Sovrummet rymmer ledigt dubbelsäng samt förvaringsmöbler/småmöbler. Badrummet är stilfullt i mörkare grå ton, välutrustad med kombimaskin tvätt/tork precis utanför, handfat med kommod och dusch med glasvägg.

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, bland annat populära Bun Meat Bun och MGL Sushi. Närlivsbutiker och gym finner du bara ett par minuter bort. Ett än bredare utbud finns i Sundbyberg centrum som infinner sig på kort promenadavstånd. Från Sundbyberg ansluter sig blåa linjen som på knappa 10 minuter tar dig till Stockholm city.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 45 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3093 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad 2a ett par minuter från Sundbybergs centrum

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 50 C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 45 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 45 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)

Rum

Hall

Hallen pryds av ett grått stengolv och vita väggar. Här finns gott om förvaring i fullstora garderober som sträcker sig från golv till tak samt yta för avhängning.

Kök

Köket är undertill av mörkblå kulör från Ballingslöv med beslag i krom, även blandare är i krom. Överskåpen, väggarna och bänkskivan är vita vilket gör köket ljust luftigt. Bänkskivan är av stenkomposit med kant som följer upp en bit längs väggen.

Vardagsrum

Med den öppna planlösningen kombineras köket med vardagsrum och matdel. Här finns utrymme för soffgrupp, tv-möbler och matgrupp. Golvet är av rutig ekparkett och väggarna vitmålade.

Sovrum

Sovrummet har ett ekparkettgolv och vita väggar, här finns gott om förvaring i garderober samt bra yta för dubbelsäng och småmöbler.

Badrum

Badrummet har helkaklade väggar i gråa toner. Kaklet är keramiska plattor med kalkstensuttryck. Badrummet är utrustat med golvvärme, kommod, WC, dusch, handdukstork och inbyggd belysning i både tak och spegel. Kombimaskin finns installerad precis utanför badrummet i ett högskåp.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-24

Ekonomi

Lägenhetsnummer 554-C1303
Avgift 3093 kr/mån
Kommentar till avgiften Månadsavgiften inkluderar värme & VA. Obligatoriskt tillägg om 190kr/månad läggs på månadsavgiften avseende fiber.
Driftkostnad 2 280 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 280 kr

Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband/TV/Telefoni

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,77%
Andel av årsavgift 0,77%

Förening

Föreningsnamn Brf The Bronze
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-6413
Gatuadress Kratsbodavägen 50A-D
Postnummer 16865
Ort Bromma
Hemsida https://brfthebronze.wixsite.com/hello
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf the Bronze består av 125 bostäder där alla upplåtes med bostadsrätt.
Föreningen är en så kallad äkta förening och äger marken.

The Bronze ritades av Kod Arkitekter och stod klart under 2016 och så här skriver arkitekterna om projektet: "Med The Bronze såg vi möjligheten att läka ihop landskapet och genom byggnadernas placering och gårdarnas terrassering skapa en kontakt mellan gatan och det ursprungliga berget bakom tomten. Relationen till berget har styrt volymernas placering och det arkitektoniska uttrycket. Den bronsskimrande fasaden är projektets signum."
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 125
Renoveringar Fastigheten stod klar under 2016 och det föreligger inga fastställda planer för renoveringar.
Parkering Föreningen har 22 st garageplatser som kostar 1 400 kr/mån. Utöver det finns det också 5 st parkeringsplatser utomhus som kostar 700 kr/ mån. För närvarande står 10 personer i kö till parkeringsplats/garage.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensam takterrass finns i hus D, som får nyttjas utav föreningens medlemmar.
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.
Föreningen har även lånecyklar till förfogande som kan hyras via appen Donkeyrepublic. Samtliga lägenheter har ett källarförråd.
Övrigt Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten). Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via M.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://brfthebronze.wixsite.com/hello

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.