VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Annedalsvägen 26

Hjärtligt välkommen till Annedalsvägen 26 och denna välplanerade och stilrena tvårummare. Här välkomnas du av en avskild hall med gott om förvaring, vidare in möts du av ett stort allrum med kök och vardagsrum. Planlösningen är öppen och social mellan kök och vardagsrum, här finns plats för stor matgrupp, soffgrupp samt förvaringsmöbler. Vardagsrummet har stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, här kommer du även ut på den rymliga uteplatsen som rymmer en stor soffgrupp och grill.

Bostaden har en avskild klädkammare som rymmer det mesta. Klädkammaren ligger i anslutning till sovrummet och ger därav en lyxig walk in closet känsla. Sovrummet är stort och rymmer ledigt en stor säng med tillhörande sängmöbler samt förvaring.

På Annedalsvägen bor du i ett nyproducerat och tryggt område med goda kommunikationer till bland annat Sundbyberg där du kan ansluta till tunnelbanan. Lokalt i Annedal finns flertalet smultronställen i form av caféer och restauranger, även ICA-butik och närbutiken Direkten. Gym, frisör och tandläkare finns också lokalt. På ett par minuter når du Bromma Blocks som erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna tvåa i hemtrevliga Annedal,
kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid frågor eller vid intresse av visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 48 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2931 kr/mån
Rum 2
Våning 0 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2011
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimalt planerad 2a med stor uteplats

Unknown (kopia)
Unknown (kopia)
Bild annonsering
Bild annonsering

Planritning

Planritning KLAR Annedalsvägen 26
Planritning KLAR Annedalsvägen 26
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Annedalsvägen 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48 kvm.
Hiss Ja
Våning 0 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 48 kvm
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

På Annedalsvägen kommer du in i en välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter. Här har du ett städskåp samt yta för avhängning av kläder och skor. Golvet är en ekparkett och väggarna vitmålade.

Badrum

Till vänster i hallen finner du dörren in till badrummet, badrummet är kaklat och klinkrat i grått och vitt. Här finns givetvis toalett, handfat och dusch. Utöver detta finns tvättmaskin installerad.

Kök

Köket består av vita luckor och en bänkskiva i laminat. På väggen sitter ett grått kakel. Köket är fullt utrustat med vitvaror och har gott om arbetsyta, diskmaskin finns. Väggarna är vitmålade och golvet en ekparkett.

Vardagsrum

I vardagsrummet har du möjlighet att möblera på flertalet olika sätt. Yta finns för en ordentlig soffgrupp alternativt divansoffa samt förvaring i skänk eller bokhyllor. Golvet löper vidare i ekparkett och väggarna är vita. På väggen som angränsar mot badrummet är en fondvägg i dova grå/beiga toner uppsatt.

Sovrum

Sovrummet är stort med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler, även yta för förvaringsmöbler finns här. Även här är golvet en ekparkett och väggarna mestadels vita, på väggen rakt in i rummet är en fondvägg till den i vardagsrummet uppsatt. Färgerna på denna går i beiget och grått.

Klädkammare

Vidare från sovrummet kommer du in i klädkammaren, här har du möjlighet att skapa en lyxig walk in closet alternativt använda som förråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 78901111
Avgift 2931 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme. El- och varmvatten debiteras på månadsavin efter förbrukning. 244 kr/mån tillkommer för bredband.
Andel i förening 1,05%
Andel av årsavgift 1,05%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 340 586 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning år 2021

Förening

Föreningsnamn Brf Åparken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769620-5660
Gatuadress Ture Sventons Gata 2
Postnummer 16870
Ort Bromma
Epostadress info@aparken.se
Hemsida www.aparken.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av tre byggnader med adresserna Annedalsvägen 26 och 30, Krakel Spektakels Gata 1,2 och 3 samt Ture Sventons Gata 2.

Gemensamma utrymmen består av två härliga och uppskattade innergårdar med sittmöjligheter, grönska och grill. I föreningen finns även cykelrum, rullsstolsrum, barnvagnsrum samt ett miljörum.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 69
Renoveringar Fastigheten byggdes av Einar Mattsson och stod färdig för inflytt under 2012. Inga större renoveringar eller underhåll är därför planerat.
Parkering Föreningen disponerar 41 parkeringsplatser i garaget på Annedalsvägen 33.
Dessa kostar 1 532 kronor/månad att hyra och det är för närvarande kö till platserna.
Det finns också 10 utomhusplatser på Krakel Spektakels Gata med separat kö.
Hyra 800 kronor/månad.
Tv och bredband Föreningen har ett kollektivt avtal med Ownit AB för leverans av TV, bredband och telefoni. Avgiften för detta är 208 kronor per månad och lägenhet inklusive moms. Avgiften tillkommer på månadsavgiften för lägenheten. I avtalet ingår följande tjänster: * Ownit Bredband 1000/1000 Mbit/s. * Månadsavgift för Ownit Bredbandstelefoni. Samtalsavgifter ingår ej. * Digital-TV med Flexpaketet med kollektivt utbud.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.