VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Adolfsbergsvägen 18

Välkommen till Adolfsbergsvägen 18 och denna 2a belägen i trivsamma Mariehäll. Här har du en bostad med ett stort vardagsrum som idag även tillämpas som sovrum med hjälp av en avgränsande hylla, från vardagsrummet kommer du ut till en rymlig balkong i ett sydligt läge. I bostaden finns ett stort sovrum med platsbyggda garderober, ett kök med gott om förvaring och ett badrum med badkar samt möjlighet att installera tvättmaskin.

Föreningen Brf Segerhill bildades 2008 och är sedan dess mycket väl skött både sett på ekonomi och fastighetsunderhåll, föreningen består av 30 lägenheter som sträcker sig på adresserna Adolfsbergsvägen 14 till 20. På några minuters promenad når du Bromma blocks som erbjuder shopping av alla olika slag, med en promenad ner till Karlsbodavägen ansluter du till tvärbanan som går mellan Solna och Sickla. Med tvärbanan eller ett hundra meter till kommer du till Sundbyberg C där både pendeltåg och tunnelbanan ansluts.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 53 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3072 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

2 rummare med stort potential

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Adolfsbergsvägen 18

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 53 kvm.
Hiss Nej
Våning 2 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 53 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Hallen består av ett mörkgrått praktiskt golv i laminat. Väggarna är vitmålade, i hallen finns utrymme för avhängning av kläder samt förvaring i lådor.

Kök

Vidare in kommer du till köket som är rymligt med gott om förvaring. Här är golvet i en fin valnötsfärgad vinyl och väggar i vitt samt delvis tapetserat. Här finns kyl, frys, ugn, spis och diskmaskin. Bänkskivan är delvis av rostfritt stål och delvis i en mörk laminat. Väggarna vid bänkskivan är i ett svart och vitt kakel.

Vardagsrum

Vardagsrummet är möbleringsbart på flertalet olika sätt, i dagsläget används en del av vardagsrummet som sovrum, denna del blir privat genom att bokhyllor med bakstycke skärmar av. Golvet är som i köket i valnötsfärgad vinyl och väggarna vita. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen.

Sovrum

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängmöbler. Här finns även yta för arbetsplats och gott om förvaring i garderober.

Badrum

Badrummet präglas av ljust klinker och kakel med blå inslag. Här finns yta och uttag för inkoppling av tvättmaskin eller plats för förvaringsmöbel. Badrummet är utrustat med toalett, handfat och badkar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 15
Avgift 3072 kr/mån
Andel i förening 3,227%

Förening

Föreningsnamn Brf Segerhill
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-5557
Epostadress segerhill@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf SEGERHILL bildades 2008 och är belägen på Adolfsbergsvägen 14 – 20 i Mariehäll, Bromma. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2010 och består av ett flerbostadshus om 3 våningar med 30 bostadsrätter och 0 lokaler.

Fastighetens byggnad är uppförd 1947.

Föreningens fastighet ligger i ett område med närhet till bra kommunikationer; buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana samt nära till Bromma Blocks, Bromma Flygplats och Sundbybergs Centrum.

För mer information om föreningen besök gärna deras hemsida. www.segerhill.se
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar RENOVERINGAR
Stambyte WC / badrum / kök: 1993
Byte elstigar: 1993
Renovering tak: 1990
Renovering fasad: 1990
Renovering balkonger: 1990
Renovering fönster: 1990
Byte värmesystem (bergvärme): 2011
Renovering tvättstuga: 2012, 2013, 2016
Renovering fönsterfoder / vindskivor: 2013
Stamspolning: 2017
Renovering tak: 2017
Uppdatering bergvärmesystem: 2018
Överlåtelseavgift 1100 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt För mer information besök gärna föreningens hemsida. www.segerhill.se

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.