VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Åkarp

Brännmästarevägen 6

Varmt välkomna till Brännmästarevägen 6 och detta renoverade och helt inflyttningsklara hus som väntar på nästa familj! Här bjuds vi på en mycket smakfull renovering med möjlighet till många sovrum för den stora familjen. Planlösningen är modern, renoveringarna är påkostade med smarta lösningar och materialvalen är stilrena och tidlösa. Läget är optimalt i lugnt villakvarter samtidigt som närhet finns till förskola, skola och Burlöv Center med dess stora utbud. Pendlingsläget är optimalt, för bilpendlaren är motorväg E6 och E22 väldigt nära för vidare färd i Skåne och Burlövs eller Åkarps tågstation erbjuder enkla tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 145 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4-5 sovrum
Tomt 417 kvm
Byggnadsår 1971
Pris 5 500 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Daniel Lindquist
Reg. Fastighetsmäklare
0763-14 38 91
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk 70-talsvilla i barnvänligt område!

Planritning

Planskiss plan 1
Planskiss plan 1
Planskiss plan 2
Planskiss plan 2
Daniel Lindquist

Daniel Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Brännmästarevägen 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 145 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Kedjehus
Fastighet Åkarp 8:65
Boarea 145 kvm
Byggnadsår 1971
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel och trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Luftvärmepump (luft-luft), kamin och direktverkande el.
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Följande större renoveringar har gjorts av nuvarande ägare:
- Två stycken takfönster installerade i hallen på ovanvåningen 2014.
- Nya gipsskivor på väggarna monterade på hela ovanvåningen 2014.
- Bytt golv, målat väggar, satt in spotlights och bytt garderober på ovanvåning 2014.
- Renoverat väggarna entréplan med ny isolering, nya innerväggar som är spacklade och målade vita 2017.
- Renoverat kök, installerat ny kamin och lagt nya golv entréplan 2017.
- Fiber har installerats i huset 2022.
Övriga byggnader - Isolerat uterum på baksidan som fungerar som ett extra rum åt huset med golvvärme, spotlights i taket och välisolerade skjutdörrar.
- Isolerat förråd på framsidan om cirka 15 kvm.

Rum

Hall

Via ingången på husets framsida välkomnas vi in i detta fantastiska hus av en ljus hall som öppnats upp mot köket. Här finns plats för förvaring och avhängning, annars finns en stor skjutdörrsgarderob i rummet bredvid. Golvet är ljust och fortsätter snyggt vidare in i övriga rum på entréplan, väggarna är vitmålade.

Kök

Via hallen når vi husets ljusa kök som helrenoverades 2017 med vita underskåp, mörk bänkskiva och beige skiffervägg. Köket är rymligt och erbjuder väldigt mycket förvaring och arbetsyta samt matplats för cirka 4 personer. I anslutning till köket finns husets tidigare tvättstuga som nu används som både tvättstuga och utrymme för kökets vitvaror. En snygg lösning som ger mer plats i köket samtidigt som maskinerna kan gömmas bakom mörka skjutdörrar när de inte används. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, inbyggd ugn och micro samt tvättmaskin och torktumlare. Vitmålade väggar och ljust golv.

Sovrum/kontor

Bredvid hallen finns husets ena rum och detta rum kan användas som sovrum, gästrum, kontor eller lekrum. Längs rummets ena sida finns en stor garderob med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ljust golv.

Badrum

Badrummet på entréplan är helkaklat och fräscht, renoverat i stilrena färger med vitt kakel på väggarna och klinkergolv i blåa toner. Badrummet är utrustat med duschkabin, tvättställ med kommod och spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin.

Vardagsrum

Husets vardagsrum är väldigt stort och här ryms både stor soffgrupp och matplats. Fönster längs med nästan hela rummets ena långsida ger ett fantastiskt ljusinsläpp. För den stora familjen skulle matplatsen enkelt kunna delas av till ännu ett sovrum. Vardagsrummet har en charmig vägg av skiffer bakom kaminen som installerades 2017 och även detta rum har vitmålade väggar och ljust golv. Via vardagsrummet når vi husets isolerade uterum som fungerar som ett extra rum till huset med mörkt klinkergolv (golvvärme), spotlights i taket och stora skjutdörrpartier.

Hall

Via trappan tar vi oss upp till ovanvåningen som i dagsläget erbjuder fyra rymliga sovrum, badrum och en balkong. Här möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare två takfönster som installerades 2014 samt ljust laminatgolv och vitmålade väggar i alla rum på denna våning.

Sovrum 1

Husets master bedroom är stort till ytan och från detta rum finns utgång till balkongen. Här ryms både inbyggd förvaring, en dubbelsäng, extra förvaring och smink- eller arbetshörna.

Sovrum 2

Husets andra sovrum är även detta rymligt och här finns möjlighet att möblera med både större säng, skrivbord samt förvaringsmöbel, också här finns inbyggda garderober med skjutdörrar

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är något mindre än de andra sovrummen men fortfarande i bra storlek och kan möbleras med större säng. Detta rum funkar perfekt som sovrum, gästrum eller barnrum.

Sovrum 4

Detta sovrum är likadant som sovrum 3 fast spegelvänt och används i dagsläget som kontor men kan möbleras och användas på flera sätt.

Badrum

Badrummet på ovanplan är mycket rymligt och här finns utrymme till både dusch och badkar om så önskas. Badrummet är renoverat i neutrala färger med ljust kakel på väggarna och ljust klinkergolv. I dagsläget är badrummet utrustat med duschkabin, förvaringsmöbel, tvättställ med kommod, wc-stol i vitt porslin och ett charmigt takfönster för ljusinsläpp.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-08-19
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.
Primärenergital 147

Ekonomi

Pris 5 500 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 693 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 753 000 kr
  • Småhusmark: 940 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 753 000 kr
Värdeår 1971
Summa inteckningar 2 084 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Elförbrukning 15 000 kWh/år
Driftkostnad 40 450 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 8 800 kr
  • Hushållsström: 28 000 kr
  • Sotning: 650 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 3 000 kr

I angiven elförbrukning ingår både hushållsel samt el för uppvärmning. Samfällighetsföreningen ansvarar bland annat för underhåll och belysning på garage, parkeringsplatser och gångvägar i området. Vill man läsa mer om samfälligheten kan man gå in på följande hemsida: www.harakärr.se

Tomt

Tomtarea 417 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Parkering Uppställningsplats för bil på husets framsida samt garageplats i samfällighetens gemensamma garagelänga.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Burlöv Åkarp GA:1 ändamål: Garage och/eller parkering, Vägar

Planbestämmelser Stadsplan

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende