Västra Frölunda, VÄSTRA FRÖLUNDA

Norra dragspelsgatan 22

Yteffektiv 2:a med härlig citykänsla!

Lägenheten har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från flera fönster och genomgående trägolv i vacker nyans. En ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, god förvaring i överskåp och en mycket praktisk bänk att vika tvätt på, toalett och ett handfat med tvättställsskåp. Kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning. Från vardagsrum med fin vy mot natur har man utgång till en inglasad balkong. Balkongen känns som ett extra rum och förlänger de ljuvliga sommarkvällarna. Ett stilsäkert kök med gott om förvaring och avlastningsytor och kvalitetsinredning. Här ges inspiration till kreativ matlagning. Mot vardagsrummet finns en naturlig plats för stort matbord. Ett stort rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober.

Extra plus är föreningens stora takterrass som kan som skänker en underbar utsikt. Perfekt för grillkvällar eller solning en fin sommardag.

I närområdet finns allt Du kan tänka Dig av affärer, restauranger, matbutiker, bibliotek, närservice, skola-omsorg samt kultur och nöjen och det är även kort avstånd till havet! Omtyckt förening med stabil ekonomi, gemensam takterrass, gästlägenhet och varmgarage. Från takterrassen har man fantastisk vy över västra Göteborg och utsikt mot havet som skymtar i fjärran.

Idealiskt läge i ett härligt område nära Frölunda torg, med mycket goda kommunikationer och nära till bl.a naturområdet Ruddalen med sport och motion för hela familjen och fina löpslingor och ett välutrustat idrottscentrum.

Kan detta bekväma boende med hög standard vara Din nya drömbostad? Kontakta mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!

Välkommen till en hemtrevlig upplevelse i optimalt läge mellan stad och hav!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 65 kvm
Avgift 3066 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 2012
Pris 2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Jimmy Thorén
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 26 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anders Rosin
Reg. Fastighetsmäklare
0733-90 55 05
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Jimmy Thorén

Jimmy Thorén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Norra dragspelsgatan 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65 kvm. Info från bostadsrättsförening
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65 kvm
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Föreningen förfogar över en gästlägenhet som går att hyra för 300 kr /dygn
Takterasser: En i varje hus
Cykelrum: Ett i varje hus och två i "längan"
Mangelrum
Snickarverkstad

Rum

Välkommen in!

Lägenheten har stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt, underbart ljusinsläpp från flera fönster och genomgående trägolv i vacker nyans. En ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder samt förvaring.

Kök/vardagsrum/balkong

Kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning. Från vardagsrum med fin vy mot natur har man utgång till en inglasad balkong. Ett stilsäkert kök med gott om förvaring och avlastningsytor och kvalitetsinredning. Här ges inspiration till kreativ matlagning. Mot vardagsrummet finns en naturlig plats för stort matbord. Ett stort rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, god förvaring i överskåp och en mycket praktisk bänk att vika tvätt på, toalett och ett handfat med tvättställsskåp.

Är detta Din nya drömbostad?

Kontakta mäklaren redan idag för möjlighet till förhandsvisning!

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2015-05-12
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0009 i Brf Prisma
Pris 2 700 000 kr
Avgift 3066 kr/mån
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 1 800 kr

Driftskostnaderna är schablonberäknade och kan variera beroende på avtal, väderlek, familjesammanställning, m.m.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,41023%

Uteplats

Parkering Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Förening

Föreningsnamn Brf Prisma
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769622-4992
Hemsida http://brfprisma.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Prisma äger fastigheten Järnbrott 133:12 med därpå uppförda 2 byggnader med 65 lägenheter med bostadsrätt. (1 st lokal med hyresrätt) Båda husbyggnader stod klara 2013.
Omtyckt förening med stabil ekonomi. Varje år amorterar föreningen 400 000:-. Senaste året har de även gjort en extraamortering på ytterligare 400 000:-. Dvs totalt 800 000:- Några nyckeltal: Lån/m² bostadsrättsyta: 4 945 kr ( En belåning/kvm under 5000 kr anses vara bra) Skuldkvot ca 7,6. (Skuldkvoten kan ge dig en riktlinje för hur belånad föreningen är. En skuldkvot under och runt 5 är bra, ligger den på mellan 10 till 15 är det dåligt och över 15 visar på att bostadsrättsföreningens ekonomiska situation är ohållbar) Se senaste årsredovisning för mer information. Den finns klickbar under fliken bostadsfakta i objektbeskrivningen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 65
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2014 och sträcker sig fram till 2044. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Från 1/12-21 kommer det att ske en avgiftshöjning på 100:-. Detta för att delvis täcka kostnaden för tv och bredband.
Parkering Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar ca 650 kr/månad. Separat kö. Parkering utomhus genom bostadsbolaget finns för ca 440 kr/mån.
Tv och bredband Byte av tv- och bredbandsleverantör från ComHem till AB Sappa. Detta att genomföras den 1 november 2021.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Idealiskt läge i ett härligt område nära Frölunda torg, med mycket goda kommunikationer och nära till bl.a naturområdet Ruddalen med sport och motion för hela familjen och fina löpslingor och ett välutrustat idrottscentrum. I närområdet finns allt Du kan tänka Dig av affärer, restauranger, matbutiker, bibliotek, närservice, skola-omsorg samt kultur och nöjen och det är även kort avstånd till havet!

Räkna på ditt nya boende