Johannesfred, BROMMA

Lindstigen 1B

Varmt välkommen till Lindstigen 1B och denna fantastiska och unika tvåa, med stora fönster och en otrolig takhöjd skapas ett ljust och inbjudande hem som har det lilla extra. Här bor du i en nyrenoverad genomtänkt bostad med stilsäkra industriinslag, du möts direkt av en välkomnade känsla med en enorm rymd tack vare takhöjden. Direkt innanför hallen har du en stor social yta där kök och vardagsrum binds samman och skapar ett öppet och sällskapsvänligt rum.

Köket har stor arbetsyta och gott om förvaring, full maskinell utrustning inklusive diskmaskin. Bostaden har lyxen att ha ett stort tillbyggt skafferi i anslutning till köket där torrvaror behändigt kan förvaras.
Utöver det mysiga allrummet och köket har du ett sovrum som rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin installerat.

Bostaden är belägen på bottenplan och har därav en helt egen igång samt postlåda precis utanför dörren, här har du tillgång till en stor egen uteplats i söderläge som ger den fulländade radhuskänslan. I närområdet finner du tvärbanestation Johannesfred på 5 minuters gångavstånd som med linje 30 och 31 tar dig mellan Solna och Sickla.

Denna bostad måste upplevas på plats, har du frågor eller är intresserad av visning hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea/Biarea 35 kvm + 6 kvm
Avgift 2875 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk 2a med stora vackra fönster och högt till tak

Bild annonsering

Bild annonsering
Bild annonsering

Planritning

Planritning klar Lindstigen 1B
Planritning klar Lindstigen 1B
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lindstigen 1B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 35 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 35 kvm
Biarea 6 kvm

Rum

Hall

I hallen möts du av vita väggar och en stor garderob perfekt för förvaring och upphängning av kläder.

Kök

Vidare in i bostaden kommer du till köket som har ordentligt med både arbetsyta och förvaring. Luckorna i köket är vita och bänkskivan i svart laminat, väggarna kläds av vitt kakel. Köket är utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn samt diskmaskin. Tillhörande köket finns ett stort förvarigssystem uppmonterat som är optimalt att använda som skafferi. I köket finns även plats för matgrupp, väggarna är även här vitmålade och golvet är en ekparkett.

Vardagsrum

I anslutning till köket finner du ett stort vardagsrum som är möbleringsbart på fleratlet olika sätt, här finns plats för soffgrupp och förvaringsmöbler. Vardagsrummet pryds av stora vackra fönster med svarta ramar, här finns också en matchande svart industriskjutvägg på motsatt sida som avgränsar vardagsrummet från sovrummet. Golvet är i ekparkett och väggarna vitmålade.

Sovrummet

I sovrummet finns yta för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler samt förvaring i form av byråer eller garderober. Golvet är även här i ekparkett och väggarna vitmålade.

Badrum

Från sovrummet leds du in i badrummet där du givetvis har toalett, handfat och duschkabin. Utöver detta finns tvättmaskin installerat samt gott om utrymme för förvaringsmöbler. Badrummet är stort och har ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 231 i HSB BRF Förmannen i Stockholm
Avgift 2875 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv via Tele2 (fd. Com Hem) grundutbud av TV-kanaler!

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Förmannen i Stockholm
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 702000-7097
Gatuadress Björkbacksvägen 42
Postnummer 16869
Ort Bromma
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 1939 och har sitt säte i Stockholm. Förvaltning och skötsel av fastigheten sköts om av HSB Stockholm. Trapphusstädning sköts av HSB Städ. Föreningens mark innehas med tomträtt. Se föreningens hemsida www.formannen.net för mer information.

I samband med förvärvet krävs även individuellt medlemskap i HSB. Medlemsavgift 150 kr/år samt en medlemsandel för 500 kr.
Föreningens ekonomi Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar för det kommande året. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.
Antal lägenheter 225
Renoveringar Styrelsen följer en 20-årig underhållsplan som revideras kontinuerligt. I dagsläget planeras inga större renoveringar under det kommande året. Renoveringar som utförts är bla:
1993 - Stammar och elstigar
1993 - Renovering av tak, fasad och trapphus.
2002 - Säkerhetsdörrar och fjärrvärme installerades
2014 - Fönsterbyte
2014 - Nytt portlåssystem
2017- Renovering av tvättstugor på Tallbacksvägen 3-5 och 11-13.
2019 - Renovering av fasad för tre hus på Tallbacksvägen.
Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser, boendeparkering på gatan finns i hela området. Se www.stockholm.se/parkering för mer information.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Com Hem för kabel-TV där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknat eget abonnemang gällande internet.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns det tillgång till 2 st bastu, 1 st samlingslokal/festlokal, 8 cykelförråd samt 7 tvättstugor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra.

Dokument

Området

Området Johannesfred har ett tilltalande läge likt en holme omsvept av Mälaren och på endast 15 minuters pendlingsavstånd till city då tvärbanan från Solna via Alvik mot Sickla har station här. Ett lugnt och populärt område med närhet till vacker natur och strövområden vid bland annat Lillsjön. På "holmen" finns även lokal båtklubb, badbrygga, skolor och förskolor. Även gångavstånd till bra närservice i form av City Gross, Bauhaus, Ö&B, apotek mm. I området ligger även det vackra Ulfsunda slott som ursprungligen uppfördes mellan år 1644-1647. Slottet fick sitt nuvarande utseende på 1830-talet och bedrivs idag som en konferensanläggning.

Närområde

Johannesfred har verkligen närhet till det mesta. På gångavstånd finns City Gross, apotek, Bauhaus och gym. Vid Bromma Blocks, som endast är några minuters bilresa bort, finns stort shoppingcenter, restauranger, XXL, Elgiganten mm.

Flera skolor och förskolor finns i området. Ulvsundaskolan för årskurs F-3 har ca 100 elever och är en Annexskola till Alviksskolan. Granne med denna ligger Lunaskolan med specialpedagogik för elever i årskurs 4-9. Två förskolor finns i området, Galaxen och förskolan Leklust.

Kommunikation

Från tvärbanestation Johannesfred tar det endast 15 min att komma till Fridhemsplan och ca 20 minuter till Hötorget mitt i city. Tvärbanan trafikerar sträckan Solna - Sickla vilket gör det smidigt att även ta sig till Stockholms södra delar.

Möjlighet finns även att ta en promenad över Huvudstabron till tunnelbanestation Solna strand. På endast några minuters bilfärd från området ligger dessutom Bromma flygplats för den som uppskattar sådana förbindelser. Hösten 2020 planeras en vidare sträckning av tvärbanan till flygplatsen och Bromma Blocks öppnas.

Flygbussar avgår även från hållplats vid området för smidig access till Arlanda.

Parkering

Möjlighet till boendeparkering på gatan eller mot avgift på dagtid de flesta dagar. Städdag en gång per vecka under vintertid.

Räkna på ditt nya boende