Centrala Hisingen, Hisings Backa

Sankt Jörgens Allé 1

I hjärtat av Sankt Jörgen ligger denna välplanerade trea, med en härlig balkong i fritt läge med utsikt över grönskande omgivningar. Balkongen tillsammans med den sociala planlösningen bjuder in till sammankomster i goda vänners lag.
Vardagsrummet och köket är båda rymliga och har ett härligt ljusinslöp tack vare de stora fönsterpartierna. Interiört möts ni av fina och tidlösa inredningsval som skapar en harmonisk känsla rakt igenom.
Här får du det bästa av två världar. Ett lugnt och stillsamt läge där du bor granne med naturen och allt den har att erbjuda samtidigt som du har nära till stadens puls.

Goda kommunikationer- Närhet till skola, butiker, Backaplan köpcenter och Göteborgs centrum.

Välkommen att höra av dig för en visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 83 kvm
Avgift 5317 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 6
Hiss Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ljus hörnlägenhet med balkong i fritt läge!

Planritning

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sankt Jörgens Allé 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 83 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-09-05
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 161 i Brf Sankt Jörgens Allé
Avgift 5317 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten, TV & bredband 1000/1000 via fiber- Alltele samt källarförråd
Andel i förening 1,82939%

Förening

Föreningsnamn Brf Sankt Jörgens Allé
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769610-2800
Epostadress styrelsen@brfstjorgensalle.se
Hemsida Brf Sankt Jörgens Allé
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Fastigheten byggdes 2005, med inflyttning i januari 2006 och består av två flerbostadshus i sju våningar. Föreningen upplåter 50 lägenheter med bostadsrätt och 20 garage med bostadsrätt samt 34 parkeringsplatser med hyresrätt.

Årsavgiften har för 2021 fastställts av styrelsen och det finns för närvarande inga planer på att ändra årsavgiften. När det gäller föreningens ekonomiska ställning - se årsredovisning.

I avgiften ingår: värme, vatten, TV & bredband 1000/1000 via fiber- Alltele och källarförråd. El-abonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.
Antal lägenheter 50
Renoveringar En omfattande renovering av tre fasader genomfördes under 2013, samtidigt utfördes fogningsarbete runt fönster och ventiler på övriga fasader.
2019 - Avloppen kök/badrum spolades. Ny installation av porttelefoni.

Inga större renoveringar planerade de närmsta åren.
Parkering I föreningen finns 40 stycken parkeringsplatser, varav 6 stycken är gästparkeringar som är tillgängliga för gäster till föreningens medlemmar. 4 av gästparkeringarna har max 24 timmars parkering och 2 har max 48 timmars parkering. Samtliga är försedda med ladd boxar för laddning av elbil och uttag för motorvärmare förutom 4 gästplatser. En p-plats utan el laddning kostar 244 kr per månad. Med el laddning 390 kr per månad samt elförbrukning inkl moms. En ledig p-plats i dagsläget (2021-10-11). Det finns även 20 stycken garage som upplåtes som bostadsrätt. Detta innebär att innehavarna av garagen själva svarar för eventuell försäljning. Vid försäljningen gäller i tillämpliga delar föreningens stadgar. Styrelsen fastställer en årsavgift för upplåtelse av garagen, för närvarande 4740 kr.
Tv och bredband Sedan våren 2017 är fiber indragen i alla lägenheter och med AllTele/A3 som leverantör av bredbandstjänster. Hastigheten på bredbandet är den för tillfället högsta möjliga när det gäller fiber (1000/1000 Mbit/s). I årsavgiften ingår förutom bredband även ett basutbud av TV-kanaler från SAPPA. Möjlighet finns även att teckna enskilda avtal för IP-telefoni där abonnemangskostnaden ingår i årsavgiften, medan samtalskostnaden betalas av enskild medlem.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Gräsmattor finns på tre sidor av husen med grillplats och en välutrustad lekplats. Här finns även cykel- och barnvagnsförråd. Ett gemensamt soprum med goda möjligheter för källsortering, finns i en av garagelängorna.

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-10-11.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Räkna på ditt nya boende