Kvillebäcken, Göteborg

Gustaf Dalénsgatan 3B

På Gustaf Dalénsgatan 3B väntar en välplanerad 3:a i gavelläge med genomgående stilrena och moderna inslag. Samtliga väggar är vitmålade vilket gör det enkelt att inreda efter. Kök och vardagsrum samsas i en öppen social planlösning och blir den naturliga samlingspunkten. Här finner ni en härlig uteplats i bra läge mot föreningens lugna gård. Sovrummen är väl tilltagna och i en av dom större sovrummen finner ni en rymlig skjutdörrsgarderob. Badrummet följer den moderna trenden i färgval och har en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare.

Bo i navet i den modernaste stadsdelen Kvillebäcken med alla bekvämligheter runt hörnet. Centrala Göteborg ligger endast en kort spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Backaplan har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget inom promenadavstånd.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Avgift 4398 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2018-2019
Pris

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ljus och härlig 3:a med öppen planlösning och stor uteplats i heta Kvillebäcken

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gustaf Dalénsgatan 3B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2019-05-23
Primärenergital 77

Ekonomi

Lägenhetsnummer 32101 i Brf Origo
Avgift 4398 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,95453%

Förening

Föreningsnamn Brf Origo
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769632-8157
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Origo är det sista att knyta ihop området Kvillebäcken, Feng shui har varit ett ledord för byggnaden. Innergården ger kvarteret ett påtagligt lugn mitt i en myllrande stadsdel. Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12.
Anteckningar Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.
Äger föreningen marken JA
Antal lägenheter 113
Antal lokaler 2
Parkering Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Inom kort kommer det finnas en ledig plats i garaget. Kontrollerat 2019-09-09.
Tv och bredband TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 465 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende