Järnbrott, Västra Frölunda

Bildradiogatan 4

Högt belägen med grönska som inramning finner du här ett boende som sammanfattas med två ord: insynsskyddat och småstadskänsla. Ett eftertrakta boende i den mysiga stadsdelen Järnbrott. Du bor bekvämt med fönster i tre väderstreck. Balkong i väster där du njuter av solens strålar under eftermiddagen. Bostaden är perfekt för dig som kommer från hus eller den lilla familjen.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Det är också nära till Ruddalens friluftsområdet med motionsspår och fotbollsplan.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 67.5 kvm
Avgift 4942 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 1953
Pris 2 350 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högt belägen med grönska som inramning

Planritning

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bildradiogatan 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 67.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Bostaden är belägen mellan våning 4 och 5.

Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. I hallen, direkt vid tröskeln finns praktiska klinker. För jackor och skor har du garderober. I anslutning till hallen finns en klädkammare som rymmer det mesta i förvaring.

Från hallen når du samtliga rum i bostaden. Vardagsrummets signum är stora fönster i två väderstreck som ger härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet soffgrupp med tillhörande möblemang. Det finns även plats för matbord. Rummet förlängs av balkongen. Denna vetter i lugnt läge mot väster och den lummiga gröna omgivningen.

Köket ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Här finns allt du kan tänkas behöva. Vita luckor med metallhandtag. Väggen ovan arbetsbänken i trä bekläds av ett härlig grönt kakel. Du finner ugn, spis, kombinerad kyl och frys samt fläkt. Diskmaskinen är integrerad. Du får även plats med ett mindre matbord invid fönstret.


Master bedroom är beläget avskilt från de sociala delarna. Ett rogivande rum inrett i svala toner. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Garderober längs väggen ger gott om förvaring.

Det mindre sovrummet kan du använda precis vad som passar dig. Barnrum, gästrum eller varför inte hemmakontor.

Badrummet erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena toner. Klinkergolv i grått harmoniserar med det vita kaklet på väggarna. Duschen är avskild med glasvikväggar. Handfat i kommod med tillhörande spegelskåp. Toppmatad tvättmaskin gör vardagen enkel.

Byggnad

Boarea 67.5 kvm
Byggnadsår 1953

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-02-02
Energikonsumtion 154 kWh/m2 år.
Primärenergital 170

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99 i BRF Göteborgshus 15
Pris 2 350 000 kr utgångspris
Avgift 4942 kr/mån
Driftkostnad 4 000 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 200 kr

Driftkostnaderna är uppskattade

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,85277%

Förening

Föreningsnamn BRF Göteborgshus 15
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 757201-7270
Gatuadress Antenngatan 4 A
Postnummer 42133
Ort Västra Frölunda
Epostadress https://brfgbghus15.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Vår bostadsrättsförening startades av Riksbyggen 1953 och omfattar tre sjuvånings punkthus utmed Bildradiogatan vilka utgör ett landmärke i Järnbrott samt tre trevånings låghus längs Antenngatan. Föreningen omfattar totalt 153 lägenheter vilka fördelar sig på 25 trerumslägenheter, 107 tvårumslägenheter och 21 enrumslägenheter.
Anteckningar Föreningen erbjuder: Bastu och motionsrum, Antenngatan 4D. Föreningslokal, där du kan fest för 35 st personer. Antenngatan 8. Föreningen har 4 tvättstugor belägna på Antenngatan 4 och 6. Det finns även barnvagnsrum, cykelrum, grillplats, hobbylokal och miljövård. Det finns ett bygglov för inglasning av balkong. Om du är intresserad kontakta styrelsen för få mer info och vem som ska användas som leverantör.
Föreningens ekonomi Föreningens byggnaderna står på tomt som är upplåtna med tomträtt. Arrendeavtalet med göteborgsstad gäller fram till 2030-10-22.
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 153
Renoveringar Se årsredovisningen för utförda renovering samt kommande underhåll.
Parkering Föreningen har 5 varmgarage, 35 kallgarage, 41 uteplatser och 3 mc-platser. För närvarande är det kö till alla. Vid frågor gällande parkeringar kontaktas Bredablick Förvaltning antingen via formulär på deras hemsida, via mail info@bblick.se eller via telefon 010-177 59 00. Gästparkeringen är belägen på Antenngatan 1.
Tv och bredband Föreningens leverantör av TV och bredband är Com Hem. Du tecknar själv bredband via www.comhem.se
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Föreningen erbjuder:
Bastu och motionsrum, Antenngatan 4D.
Föreningslokal, där du kan fest för 35 st personer. Antenngatan 8.
Föreningen har 4 tvättstugor belägna på Antenngatan 4 och 6.
Det finns även barnvagnsrum, cykelrum, grillplats, hobbylokal och miljövård.

Det finns ett bygglov för inglasning av balkong. Om du är intresserad kontakta styrelsen för få mer info och vem som ska användas som leverantör.

Dokument

Området

Närområde

Lidl, Radiotorget och Frölunda Torg ligger inom gångavstånd.

Kommunikation

Flera bussar passerar på gatan utanför. Dessutom ligger Frölunda Torg nära där både bussar och spårvagnar går med täta avgångar.

Räkna på ditt nya boende