Svarttorp, Lekeryd

Pukalyckan

Livet på landet lockar allt fler till att bygga bo och slå rot. I ett idylliskt läge med vidsträckta fält, skog och natur som granne finns nu möjlighet att köpa en tomt och bygga ditt alldeles egna drömhus. Då tomterna ligger utanför planlagt område finns alla möjligheter att påverka byggnadens utformning. Den generöst tilltagna tomtytan gör dessutom att du får extra svängrum och plats för exempelvis ett stort dubbelgarage eller gästhus.

Svarttorp är ett trevligt samhälle med fin gemenskap och vackra omgivningar, på andra sidan vägen vid tomterna finns den gamla hembygdsgården bevarad. Inte långt från tomterna finns även sjö och mysiga promenadstråk. En kortare bil- eller cykeltur tar dig till centrala Lekeryd med livsmedelsbutik,bensimack, kiosk, idrottsplats, kyrka samt möjligheter till skol- och barnomsorg. Här bor du bekvämt med goda kommunikationer samtidigt som du kommer bort från stadspulsen.

På angiven plats, enligt kartor, finns tomter för byggnation av enfamiljshus på 4 st tomter totalt. De kvarvarande två tomterna kommer ha en areal på cirka 2500 kvm. Priset per tomt är 600 000 kr.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Information

Bostadstyp Tomt
Tomt 2500 kvm
Pris 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Julia Stael von Holstein
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Endast 2 av 4 tomter kvar, först till kvarn gäller!

Planritning

Julia Stael von Holstein

Julia Stael von Holstein

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pukalyckan

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 600 000 kr

Tomt

Tomtarea 2500 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Svarttorp är beläget ca 4 km från Lekeryd utmed Tranåsvägen. I Svarttorps tätort ligger kyrkan och församlingsgården med lekplats, tennisplan och fotbollsplan. Närmsta badplats är i Ramsjön. I Svarttorp finns ett byalag och en aktiv hembygdsförening som ordnar aktiviteter under året, både gemensamt och var för sig, bland annat valborgsmässoeld och midsommarfirande.

Närområde

I Lekeryd finns skola och barnomsorg. Idrottsförening med idrottsplats, bensinmack, livsmedelsbutik, frisör, pizzeria, kiosk, café och pub finns också.

Kommunikation

Bra bilväg via Lekeryd till Huskvarna. Cykelväg mellan Lekeryd och Huskvarna.

Räkna på ditt nya boende