Husie, Malmö

Klågerupsvägen 339E

På optimalt läge, i familjevänliga omgivningar med närhet till såväl city som lugnet finner vi denna fantastiska lägenheten i toppskick. Bra planerade rum och stora sociala ytor gör att bostaden känns rymlig och luftig. Lägenhetens pärla är den magiska uteplatsen och uterummet som passar utmärkt som samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Missa inte chansen att förvärva denna otroligt fina 4:a! Varmt välkomna med ert intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 92.5 kvm
Avgift 5734 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1977
Pris 3 495 000 utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Tilltagen fyra på markplan med egen trädgård!

Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klågerupsvägen 339E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 92.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 92.5 kvm
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Vi välkomnas in i bostaden via den ljusa hallen där väggarna är vitmålade och intill entrén är golvet lagt med grått klinker som sedan övergår till ett härligt ljust parkettgolv. Här hänger vi av oss ytterkläder och i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar finner vi extra plats för förvaring.

Sovrum

I början av hallen ligger bostadens första sovrum. Detta sovrum passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. I sovrummet ryms en enkelsäng och en mindre byrå eller skrivbord. På golvet ligger den ljusa parketten och väggarna är målade i vitt.

Sovrum

Det andra sovrummet är aningen större i storlek och är inrett med samma parkettgolv och vitmålade väggar. Här ryms en större säng, byrå samt skrivbord.

WC

Det mindre badrummet är enkelt inrett med en beige kulör på klinker och väggarna är målade vitt. Här har vi utrustning såsom toalett, handfat med kommod, spegel samt ett högskåp med god förvaring.

Badrum

Det stora badrummet är ett smakfullt helkaklat badrum där väggarna är klädda i stora vita kakelplattor som övergår till en mörkare grå färg vid badkaret och på golvet har vi en matchande grå färg i klinkern. I badrummet finner vi kontrollerbar golvvärme, toalett, spegel, handfat med kommod samt badkar.

Kök

Från hallen når vi det öppna och tilltagna köket där inredningen går i en vit nyans och detaljerna i rostfritt som matchar sig väl med den gråa arbetsbänken och elegant bryter av till den gröna glasskivan ovan bänken som agerar stänkskydd. Vi har goda förvaringsmöjligheter med både över- och underskåp. Väggarna i köket speglar inredningen med vit kulör och på golvet finner vi det genomgående parkettgolvet. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt samt hel kyl och frys.

Sovrum

Bostadens master-bedroom har en välbehaglig och tilltalande känsla med mycket ljusinsläpp. Vi möblerar sovrummet med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. För extra förvaring har vi en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar. Från sovrummet har vi även möjlighet att ta oss ut till bostadens trädgård. Golvet är klätt med det eleganta parkettgolvet och bryter av med vitmålade väggarna.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet som har ett enormt ljusinsläpp och vyer ut till uterum samt bostadens egna trädgård. Här möblerar vi med soffa och tillhörande soffbord samt TV-möblemang. På golvet ligger det bekanta ljusa golvet och väggarna är målade vitt. Från vardagsrummet öppnar vi upp dörren ut till det inglasade uterummet med nordvästligt läge som bjuder på eftermiddagssol. Vi har vitmålade väggar och golvet är klätt med en värmande grå heltäckningsmatta.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-09-26
Energikonsumtion 880 kWh/m2 år.
Primärenergital 131

Ekonomi

Lägenhetsnummer 71 i Riksbyggens Brf Solängen 1
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 5734 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-tv, bredband, garage. I avgiften ingår även bostadsrättstillägget till hemförsäkringen, brandsläckare och brandfilt.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Inre reparationsfond 5 364 kr
Andel i förening 0,70988%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggens Brf Solängen 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746001-1047
Gatuadress Box 8057/riksbygg S Skåne/
Postnummer 20041
Ort Malmö
Hemsida brfsolangen1.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Solängen 1 är en äkta bostadsrättsförening som är beläggen i området Husie i Malmö. Föreningen bildades 1977 i samband med byggnationen av fastigheterna. I föreningen finns 156st lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler som är upplåtna med hyresrätt. Tomten är upplåten med tomträtt där avtalet omförhandlades under 2017 och gäller fram t.o.m. 2026.01.01.
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Anteckningar Det finns två gemensamma tvättstugor belägna i markplan i huskropp nr 329 och 345. I båda byggnaderna finns två månadstvättstugor med två tvättmaskiner och en veckotvättstuga med en tvättmaskin. Det finns även två stora torktumlare samt två stora torkskåp. Medlemmarna har tillgång till solarium (hus nr 345), en bastu (hus nr 345) och en festlokal (hus nr 345, till en kostnad på runt 250kr) till förfogande efter bokning hos vaktmästaren. Låst cykelförråd finns i hus 207 samt låst barnvagnsförråd. Miljöstation i området. Olika aktiviteter och engagemang arrangeras året om, såsom gemensam grillning på sommaren, höstfest och div mindre resor. Oftast till självkostnadspris. I avgiften ingår även bostadsrättstillägget till hemförsäkringen, brandsläckare och brandfilt. Gemensam el är planerat att införas. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Fastigheten är upplåten med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2026-12-31. Gemensam el är planerat att införas. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Föreningen disponerar med tomträtt kvarteret Grentofta 1-2 i Malmö kommun. Tomträttsavtalet är giltigt t o m 2027.
Antal lägenheter 156
Antal lokaler 3
Renoveringar 2000 Takpappen lades om cirka år 2000 och då byttes även isoleringen ut.
2012 Fasad målades om
2012 Fönster målades om
2015 Tvättstugor renoverades
2016 Garageportar byttes ut och kontrolleras av elektrisk sensor
2016 Markytor renoverades
2017/2018 Underhåll av värmecentral
2017/2018 Montering steniskivor i gamla soprum
2018/2019 Radiatorbyte i bostäder
Anslutning till gemensam fiber
Loftgångsdörrar
2020 Fönsterbyte och byte av dörrar skedde.
2021 Målningsarbete kommer att påbörjas under maj månad och omröstning gällande om föreningen skall ha gemensam el kommer också att ske under maj.
Parkering I föreningen finns det 158 garageplatser. En garageplats tillhör varje bostad och ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att hyra extra en parkeringsplats för 150:-/månad. Kösystem tillämpas. Det finns även besöksparkering.
Tv och bredband Föreningen har gemensamt avtal med Sydantenn gällande kabel-TV (grundutbud), IP-telefoni samt bredband (1000/1000 Mbit/s) och har en obligatorisk kostnad om 129kr/mån.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Det finns två gemensamma tvättstugor belägna i markplan i huskropp nr 329 och 345. I båda byggnaderna finns två månadstvättstugor med två tvättmaskiner och en veckotvättstuga med en tvättmaskin. Det finns även två stora torktumlare samt två stora torkskåp.
Medlemmarna har tillgång till solarium (hus nr 345), en bastu (hus nr 345) och en festlokal (hus nr 345, till en kostnad på runt 250kr) till förfogande efter bokning hos vaktmästaren. Låst cykelförråd finns i hus 207 samt låst barnvagnsförråd. Miljöstation i området. Olika aktiviteter och engagemang arrangeras året om, såsom gemensam grillning på sommaren, höstfest och div mindre resor. Oftast till självkostnadspris.
I avgiften ingår även bostadsrättstillägget till hemförsäkringen, brandsläckare och brandfilt. Gemensam el är planerat att införas.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende