Flatås, VÄSTRA FRÖLUNDA

Svängrumsgatan 77

I omtyckta Flatås finner ni denna välplanerade tvårummare med gavelläge. Stilrena och funktionella materialval i allt från inredning till ytskikt och underbart ljusinsläpp. Kvadratsmart planlösning med härlig atmosfär och rymlig känsla. Underbar balkongen i soligt västerläge där ni kan njuta av de ljuvliga sommarkvällarna. Kök med gott om förvaring och avlastningsytor samt kvalitetsinredning . Här ges inspiration till kreativ matlagning. Vid fönstret finns en naturlig plats för matbord. Rymligt helkaklat badrum med smakfull inredning med både tvättmaskin och torktumlare. Harmoniska sovrum med rofylld utsikt och utan insyn. Med öppen planlösning från köket finner ni vardagsrum med fin vy mot balkongen samt god plats för soffa och möblemang.

Ekonomiskt stabil förening i tryggt område. I nära anslutning ligger Frölunda Torg med dess stora utbud av service och butiker, men även Slottsskogen och Änggårdsbergens grönska nås med en kort promenad. Endast ca 100 meter från bostaden finns goda kommunikationer som smidigt tar er både till centrala Göteborg och salta havsbad. Flatås har blivit mycket populärt de senaste åren mycket tack vare det fina läget och dess natursköna omgivningar.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Kan detta bekväma boende med hög standard vara Din nya drömbostad?

Välkommen till en hemtrevlig upplevelse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 2928 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2018/2019
Pris

Ansvarig mäklare
Jimmy Thorén
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 26 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Gaveltvåa med solrik västerbalkong!

Planritning

Jimmy Thorén

Jimmy Thorén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Svängrumsgatan 77

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. Info från bostadsrättsförening
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2A-1303 i Brf Flatås Park
Avgift 2928 kr/mån
Kommentar inkl. värme och grundutbud tv och bredband. Den faktiska förbrukning av varmvatten och hushållsel mäts separat för varje bostadsrätt.
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Andel i förening 0,006193%

Förening

Föreningsnamn Brf Flatås Park
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769631-0338
Epostadress Styrelsen.flataspark@gmail.com
Hemsida https://egrannar.se/brfflataspark/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Flatås Park
Intill den nya Flatåsparken i populära Flatås har vi 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser och terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Brf Flatås Park består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Föreningen består av 140 lägenheter. Under huset finns även ett garage innehållande 85 p-platser i en gemensamhetsanläggning, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.
Anteckningar Uppgifter från föreningens hemsida samt årsredovisning och stadgar.
Antal lägenheter 140
Renoveringar Underhållsplan uppdateras årligen tillsammans med teknisk förvaltning.
Parkering Under föreningens byggnader finns en garageanläggning innehållande 85 p-platser, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser till sitt förfogande. Separata hyresavtal tecknas mellan medlemmen och föreningens parkeringsbolag och månadshyran är bestämd till 1 250 kr/mån för år 2019. Förtur att erhålla garageplats har lägenheterna 3-5 RoK, sedan är det kölista (kontraktsordning) (De övriga 22st p-platserna i garaget förfogas av Brf Änggårdsblicken, som är är grannföreningen) För frågor gällande platstillgång, kölistor mm kontakta Parkando enligt nedan: Mail: kundservice@parkando.se Telefon: 08-408 396 38, måndag-torsdag mellan kl. 09-14. I Brf Flatås Park satsar vi på cyklarna, vi har ca 145 låsbara cykelparkeringar på gården och vid entréer utomhus, samt ca 240 cykelställsparkeringar i källardelen.
Tv och bredband Fastigheten har bredband och digital-TV via Telia
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Uppgifter från föreningens hemsida samt årsredovisning och stadgar.

Dokument

Området

Omtyckta Flatås ligger mellan Högsbo och Västra Frölunda och har både nära till naturområden och till Göteborg city. Änggårdsbergens djupa skog ligger runt hörnet och det är också nära till havet.

Närområde

I Flatås finns både förskola och grundskola upp till F-6, perfekt för den unga familjen och i Frölunda finns det högre årskurser. Föreningslivet i området är stort där det bland annat erbjuds fotboll, tennis, ishall, badminton och simhall. Området är lugnt och i dagsläget förtätas området med många nya och attraktiva nyproduktioner. Vill du uppleva Göteborgs eller Frölundas shopping och restaurangutbud är det inte långt bort. Till Frölunda Torg tar det fem minuter och där erbjuds ett stort utbud av butiker. Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

Kommunikation

Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

Räkna på ditt nya boende