Budgivning pågår

Senaste bud:
2 395 000 kr
Visa historik

Budhistorik

2 395 000
1

Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 12:00 - 12:30 Bokad visning! Anmälan sker via hemsidan! Boka
Måndag 18 Oktober KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning! Anmälan sker via hemsidan! Boka
Slottsstaden, Malmö

Mariedalsvägen 49B

Nu finns möjligheten att förvärva en enastående bostad på centralt adress i Malmö. På tredje våningen finner vi denna moderna och luftiga lägenhet som erbjuder två stora sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök och ett tilltalande vardagsrum med balkong i västerläge. I Slottsstaden bor vi nära till allt. Runt hörnan ligger Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken där vi mer än gärna tar en promenad eller fika. Närheten till Regementsgatan med sina restauranger och butiker gör stadsdelen levande. Tar vi cykeln så är det ca fem minuter till Triangelns station där kommunikationsmöjligheterna är optimala. På sommaren vill vi så klart njuta av havet och Ribersborgsstranden.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73 kvm
Avgift 5197 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1954
Pris 2 395 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Fabian Rietz
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fräsch trea med balkong i centralt läge!

Fabian Atmosfär Regementsgatan Rönneholmsparken Drönarbild

Fabian
Fabian
Atmosfär
Atmosfär
Regementsgatan
Regementsgatan
Rönneholmsparken
Rönneholmsparken
Drönarbild
Drönarbild

Planritning

Fabian Rietz

Fabian Rietz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mariedalsvägen 49B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 73 kvm
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi befinner oss på tredje våningen och välkomnas in i bostaden via den öppna och rymliga hallen. Här har vi vitmålade väggar och ett härligt grått laminatgolv. Vi finner god avhängningsmöjlighet samt ytterligare förvaring i den stora klädkammaren som vi har längre ner i hallen.

Kök

Till höger om entrén når vi det ljusa och moderna köket där inredning bär vit färg med detaljer i borstat aluminium och ovan den svarta arbetsbänken sitter vitt kakel. Vi har goda förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp samt ytterligare förvaring i skåp vid kyl/frys.
Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys. Väggarna är målade i vitt medans vi finner ett ljust parkett på golvet.

Badrum

Till vänster finner vi bostadens helkaklade badrum med vit kakel över väggarna och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt dusch med duschväggar.

Sovrum

Vidare genom hallen hittar vi bostadens första sovrum som med stort fönsterparti ut släpper in rikligt med ljus. På golvet hittar vi det bekant ljus parkettgolvet och väggarna är vitmålade. Här inreder vi med större säng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel samt skrivbord.

Sovrum

Längre in hittar vi bostadens andra sovrum där väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ljusa parkettgolvet. Här inreder vi med dubbelsäng med tillhörande sängbord. I rummet finner vi tre stora garderober med goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum

Vi kliver in i vardagsrummet där vi har rimligt med dagsljus tack vare det stora fönsterparti. Här inreder vi med soffgrupp med tillhörande soffbord samt TV-möblemang och behåller fortfarande en luftig och öppen känsla. På golvet ligger det genomgående parkettgolvet och väggarna är vitmålade. Härifrån tar vi oss ut på balkongen med västerläge som erbjuder många soltimmar och solnedgångar som avnjuts i gott sällskap.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2017-03-16
Energikonsumtion 5390 kWh/m2 år.
Primärenergital 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer 89 i Hsb Brf Lessö
Pris 2 395 000 kr som utgångsbud
Avgift 5197 kr/mån
Kommentar Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband och bostadsrättstillägg.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,73067%

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Lessö
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-6070
Gatuadress Köpenhamnsvägen 9 C
Postnummer 21743
Ort Malmö
Epostadress info@malmo.hsb.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Kontaktperson Adam Arvidsson
Telefon Kontaktperson 073-3771377
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen HSB Brf Lessö är en äkta förening som bildades 1954. Föreningen förfogar över två hus byggt 1954 med sammanlagt 123 lägenheter. Föreningen har även 7st hyreslokaler. Brf Lessö innefattar Köpenhamnsvägen 9, Mariedalsvägen 49 samt Kramersvägen 2. Föreningen innehar marken med tomträtt och deras avtal löper ut ca 2028.
Anteckningar Det finns två gemensamma tvättstugor i källarplan för Köpenhamnsvägen och ytterligare två för övriga adresser. Föreningen har även ett hobbyrum samt en bastu som föreningens medlemmar kan använda utan extra kostnad. Föreningen innehar även en mysig innergård med grillplats, utemöbler, sandlåda och basketkorg. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-06-01 samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningens egen syn på ekonomin är att den är mycket god. Avgiften kommer höjas med 3% per den 1/1-2022. I dagsläget finns inga nya beslutade avgiftshöjningar.
Antal lägenheter 123
Antal lokaler 7
Renoveringar Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och uppdaterar underhållsplanen regelbundet.
Uppgradering av bredbandet till 1 Gbit/s 2021
Målning av trapphus, 2021
Vattenstammar: Stambyte 2018/ 2019.
Avloppsstammar: Stambyte 2018/2019.
Nya badrum till samtliga lägenheter 2018/2019.
Miljöhus och plantering på gården: Renoverat 2016/2017.
Tak: Byttes 2015.
Fasad: Renoverades 2015.
Grillplats: Uppfräschad ca 2010.
Fönster: Byttes 1998/1999.
Balkonger: Renoverades 1998/1999.
El: Föreningen har gjort en fullständig renovering av elen - både i gemensamma utrymmen samt i lägenheterna.

Kommande:
Byte av system för porttelefon, 2021
Nytt låssystem till entrédörrar, 2021
Parkering Föreningen har 27 parkeringsplatser samt 79 garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra parkeringsplats är cirka 200 kronor/månad och 365 kronor/månad för garageplats. Hyran för garage- respektive parkeringsplats höjs med cirka 20 kronor/månad varje årsskifte. Laddstolpar finns.
Tv och bredband Kabel-TV levereras av ComHem (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband av Öretel. Bredband med en hastighet om 1 Gbit/s ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Det finns två gemensamma tvättstugor i källarplan för Köpenhamnsvägen och ytterligare två för övriga adresser. Föreningen har även ett hobbyrum samt en bastu som föreningens medlemmar kan använda utan extra kostnad. Föreningen innehar även en mysig innergård med grillplats, utemöbler, sandlåda och basketkorg.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-06-01 samt säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende