Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Onsdag 20 Oktober KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Centrum/City, MALMÖ

Argogatan 4

Nu ges äntligen tillfälle att bli först med att bosätta sig i denna fantastiska trerummare på optimalt läge vid Citadellskajen! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge på absolut bästa sätt. Det vitpigmenterade askgolvet är genomgående och ger ett lugnt och elegant intryck. Köket är fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsytor, toppat med kvalitativa vitvaror. De båda sovrummen inbjuder till lugn och ro med gott om plats för förvaring. Stilrent badrum i grått och vitt lämnar inget åt slumpen. Dessutom utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. På den generösa balkongen om hela 13,3 kvm kan du njuta av årets varma sommardagar!

Vi befinner oss i ett område omgivet av spännande och elegant arkitektur med direkt närhet till kulturella nöjen, shopping och gastronomiska upplevelser. Med sitt läge på Citadellskajen har man härifrån korta avstånd till såväl skolor, service och pendling. Grönskande Kungsparken med sina gångstråk och öppna ytor såväl som vackra Gamla Väster med välbevarad 1900-tals bebyggelse och Lilla Torg befinner sig precis på andra sidan kanalen samtidigt som Centralstationen med sina goda förbindelser befinner sig ett stenkast bort och Malmö centrum med allt det har att erbjuda nås på en kort promenad.
Varmt välkommen på visning!

Följande tillval är gjorda:
Entré: Spegel- skjutdörrar Opal

Kök:
Integrerad diskmaskin Siemens
Köksblandare Mora MMIX K6

Badrum:
Klinkerfog Mellangrå
Duschvägg Linc Angel (90x90cm)

Golv Parkett Ask Skagen Vitpigmenterad

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 3680 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2021
Pris 4 895 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Fabian Rietz
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad trea med utsikt mot kanalen vid Citadellskajen!

Planritning

Fabian Rietz

Fabian Rietz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Argogatan 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. Ekonomisk plan
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Rum

Hall

Med hiss från markplan tar man sig enkelt upp till andra våningen. Vi välkomnas in i en luftig hall med plats för förvaring till vänster i en skjutdörrsgarderob. På golvet vilar ett vitpigmenterat askgolv som är genomgående i hela lägenheten.

Sovrum 1

Rakt fram i hallen finner vi bostadens ena sovrum där det rymmer plats för dubbelsäng samt optimalt utrymme för förvaring i skjutdörrsgarderob. Här har vi även en av utgångarna till bostadens härliga balkong.

Kök

Stilrent och modernt kök från Marbodal. Vita luckor med både laminatbänkskiva och ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll och vask.

Vardagsrum

Stort sällskapsrum med utgångs till bostadens stora balkong där du har en fin utsikt mot Citadellskajen. Här får man plats med både matsalsmöblemang och stor soffgrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till härliga sammanställningar med nära och kära.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, kommod och spegelskåp.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum där du får plats med säng. Samt möjlighet till förvaring i garderober om så önskas. Stort fönsterparti vilket skapar ett härligt ljusinsläpp.

Ekonomi

Lägenhetsnummer C1103 i Brf Västra Citadellskajen
Pris 4 895 000 kr som utgångsbud
Avgift 3680 kr/mån
Kommentar Ink värme, kallvatten samt månadsavgift i bilpool. Obligatoriska tillägg för hushållsel om 300 kr (schablonkostnad, kommer att avräknas årsvis efter förbrukning), TV/Bredband 165 kr/mån samt uppvärmning vatten 170 kr/mån.

Andel i förening 0,73401%

Förening

Föreningsnamn Brf Västra Citadellskajen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769636-5936
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Västra Citadellskajen är en äkta bostadsrättsförening beläggen i centrala Malmö. Föreningen består av 1 fastighet med 129 bostadsrättslägenheter på adresserna Argogatan 2, Argogatan 4, och Citadellsvägen 17B.
Anteckningar IMD - Föreningen har gemensamt elavtal samt individuell mätning av varmvatten. Lägenhetsinnehavare debiteras sin förbrukning på avin för månadsavgift. Det finns en gemensam innergård samt takterrass i A-trappen som alla boende har tillgång till. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. På källarplan finns barnvagns- och rullstolsförråd. Cykel och miljörum finns på entréplan. För alla medlemmar i bostadsrättsföreningen ingår ett kostnadsfritt medlemskap i poolbilsföretaget Our Green Car under tio år. Our Green Car kommer att ha tre el-bilar och fem el-lådcyklar stående i garaget. Vid nyttjande av poolbilarna tillkommer avgifter som nyttjaren betalar. Ovanstående uppgifter är inhämtade berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Årsavgiften följer den ekonomiska planen men i dagsläget finns inga beslutade höjningar.
Antal lägenheter 129
Antal lokaler 3
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.
Parkering Föreningen tillhandahåller 62 bilplatser varav Our Green Car kommer nyttja tre platser. Det finns även sex MC-platser samt 11st laddstolpar för elbil Övrig P-plats kan hyras på: Malmö Live eller på P-huset Godsmagasinet.
Tv och bredband En avgift om 165kr/månad för detta tillkommer som obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. I priset ingår digitalt grundutbud för TV, bredband 100/100 Mbit/s samt IP-telefoni.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt IMD - Föreningen har gemensamt elavtal samt individuell mätning av varmvatten. Lägenhetsinnehavare debiteras sin förbrukning på avin för månadsavgift.
Det finns en gemensam innergård samt takterrass i A-trappen som alla boende har tillgång till.
Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.
På källarplan finns barnvagns- och rullstolsförråd. Cykel och miljörum finns på entréplan.

För alla medlemmar i bostadsrättsföreningen ingår ett kostnadsfritt medlemskap i poolbilsföretaget Our Green Car under tio år. Our Green Car kommer att ha tre el-bilar och fem el-lådcyklar stående i garaget. Vid nyttjande av poolbilarna tillkommer avgifter som nyttjaren betalar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närområde

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutiker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till restauranger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin restaurangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Räkna på ditt nya boende