Slottsstaden, Malmö

Köpenhamnsvägen 41B

Nu har vi nöjet att presentera denna mysiga trerummare med väldisponerade kvadratmeter där du kan sätta din egen prägel. Här välkomnas vi av en ljus och luftig atmosfär och rum som bjuder på enhetlig och trevlig interiör. Köket och vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor med plats för familj och vänner. Vidare erbjuds rofyllda sovrum med stora fönsterpartier och gott om förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare.
Området är populärt tack vare den korta promenaden ner till hav och strand samtidigt som det endast är en kort sträcka intill mer citypuls om så önskas.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 70.5 kvm
Avgift 4868 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Pris 2 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Fabian Rietz
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad trerummare på populär adress!

Planritning

Fabian Rietz

Fabian Rietz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Köpenhamnsvägen 41B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70.5 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 70.5 kvm
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

I lägenhetens hall finner vi självklart plats för avhängnings- och förvaringslösningar för utegarderoben. I den rymliga hallen finner vi även dubbla klädkammare. Ljust golv och vitmålade väggar täcker ytskikten.

Badrum

Till vänster om hallen hittar vi bostaden badrum i halvkaklat utförande som har inkaklat badkar med dusch, WC, kommod med spegelskåp.

Sovrum

Bredvid badrummet finner vi det ena sovrummet som rymmer plats för dubbelsäng och sin förvaring löses praktisk i den rymliga klädkammaren i anslutning till hallen.

Kök

Rymlig kök med gott om förvaring i över- och underskåp samt plats för matbord för ca 6 personer. Köksinredningen går i vit kulör. Vitmålade väggar och ljus parkett på golvet. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, micro, spis, diskmaskin och fläkt.

Sovrum

Här får man plats med säng, utmärkt för ett barnrum alternativ som kontor. På golvet ligger ett ljust parkett och väggarna pryds i vitt.

Vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet med väl tilltagen takhöjd, gediget parkettgolv och fräscha målade väggar blir den naturliga platsen för bostadens sociala umgänge. Här får ni plats med soffmöblemang samt extra matplats för bjudningarna. Ovanpå detta har du en ljuvlig balkong i bästa solläge!

Ekonomi

Pris 2 195 000 kr
Avgift 4868 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 59 kr/månad för bredband. Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras kvartalsvis med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,2476%

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Trumman
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-5643
Epostadress vicevard@brftrumman.se
Hemsida http://www.brftrumman.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Trumman är en äkta bostadsrättsförening belägen i ett av Malmös populära delområden, Rönneholm. Föreningen bildades i början av 1950-talet i samband med uppförandet av fastigheterna med adresserna Köpenhamnsvägen 41, 43, 45, 47 och 49. I föreningen finns 397 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt finns även 7 lokaler, varav 2 upplåts som hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav HSB Malmö. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.
Anteckningar I föreningen finns en lummig och stor förgård mellan husen. Här finns lekplats, utemöbler, grill och boulebana för föreningens medlemmar att nyttja. Det finns även cykelställ utanför husen. I föreningen finns en festlokal som rymmer cirka 40 personer och kan hyras till en kostnad om cirka 300 kr dagtid fram till kl 18.00 och 500 kr kvällstid. En depositionsavgift tas ut om cirka 1 000 kr. Det finns även en bastu och ett hobbyrum som kan nyttjas kostnadsfritt samt ett gym som kan nyttjas till en kostnad om ca 400 kr/år. Föreningen har även ett övernattningsrum med 4 bäddar som kan hyras till en kostnad om 200 kr/natt. Barnvagnsrum och cykelrum finns i källaren, cykelgarage kan hyras till en kostnad om ca 27 kr/månad. Övernattningslägenheten och gymmet är byggt 2016. Dessa lokaler finns på Köpenhamnsvägen 45. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor i varje hus, belägna i källaren och utrustade med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och separata tork- samt mangelrum. Vid en försäljning görs en syn av lägenheten av vicevärden tillsammans med säljare, köpare samt mäklare. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brftrumman.se Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen planerar årliga avgiftshöjningar om ca 1-3% p g a omförhandlingen av tomträttsavtalet som sker 2024-12-31. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.
Äger föreningen marken Nuvarande tomträttsavgäld löper ut 2024-12-31.
Antal lägenheter 397
Antal lokaler 7
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR:
2021 – Installation av porttelefon och tagg-system.
2020 – Relining av avloppsstammar i hus 41 och 43.
2019 – Relining av avloppsstammar i hus 45 och 47.
2018 – Färdigställande av två nya bostadsrätter på källarplan.
2018 – Relining av avloppsstammar i hus 49.
2017 – Byte av ventilationen i butikslokaler och garage.
2016 – Färdigställande av övernattningslägenhet samt gym.
2016 – OVK besiktning.
2016 – Dränering framför hus samt renovering av samtliga WC på källarplan.
2015 – Byte av stamventiler samt byte till moderna termostater.
2015 – Relining av horisontella delar av avloppstammar.
2013 – Ommålning av källare.
2013 – Installation av ny värmeväxel.
2012 – Uppfräschning av fönster.
2012 – Byte av stigarledningar.
2010 – Renovering av fasad, bytt tak samt renovering av balkonger.
2004 – Installation av bredband.
2000 – El renovering i lägenheter.
2001 – Byte/renovering av fönster.
1999 – Byte av golvbrunnar och vattenstammar i kök och badrum.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
• Fönstermålning
• Entrémålning
• Cykelställ
• Fräscha upp bastu och dusch
• Växter på garagetak
• Fräscha upp tork- och mangelrum samt effektivisera tvätt avdelningen
• Bygga ett till övernattningsrum
Parkering I föreningen finns 90 garageplatser för bil och 5 garageplatser för MC. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 460 kr/månad och MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 230 kr/månad. Kösystem tillämpas. Föreningen planerar att årligen höja avgifterna enligt index. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.malmo.se
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 och bredband 100/100 via Bahnhof. obligatorisk tillägg om 59 kr/mån.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt I föreningen finns en lummig och stor förgård mellan husen. Här finns lekplats, utemöbler, grill och boulebana för föreningens medlemmar att nyttja. Det finns även cykelställ utanför husen.

I föreningen finns en festlokal som rymmer cirka 40 personer och kan hyras till en kostnad om cirka 300 kr dagtid fram till kl 18.00 och 500 kr kvällstid. En depositionsavgift tas ut om cirka 1 000 kr. Det finns även en bastu och ett hobbyrum som kan nyttjas kostnadsfritt samt ett gym som kan nyttjas till en kostnad om ca 400 kr/år. Föreningen har även ett övernattningsrum med 4 bäddar som kan hyras till en kostnad om 200 kr/natt. Barnvagnsrum och cykelrum finns i källaren, cykelgarage kan hyras till en kostnad om ca 27 kr/månad. Övernattningslägenheten och gymmet är byggt 2016. Dessa lokaler finns på Köpenhamnsvägen 45.

I föreningen finns två gemensamma tvättstugor i varje hus, belägna i källaren och utrustade med vardera två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och separata tork- samt mangelrum.

Vid en försäljning görs en syn av lägenheten av vicevärden tillsammans med säljare, köpare samt mäklare.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brftrumman.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende