Västra Hamnen, Malmö

Bomgatan 19

Seniorboende för 55+ (en utav ägarna ska vara minst 55 år). Just nu finns det möjlighet att bli ny ägare av en välplanerad och härlig trea om 72 kvm lugnt belägen in mot föreningens innergård med en ljuvlig balkong. Via byggnadens trevliga entré, där alt fortfarande känns nytt efter att bygget färdigställdes sommaren 2018, tar vi hissen upp till fjärde våningen. Här möts vi av en välavvägd planlösning med två bra sovrum och generösa sällskapsytor i den öppna anslutningen mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når vi den ljuvliga inglasade balkongen där du kan förgylla årets varma sommardagar!

Bonum Brf Ankaret är ett seniorboende vars byggnad stod redo för inflyttning under sommaren 2018 och ligger alldeles runt hörnet om Masttorget som med ett brett serviceutbud och närhet till havet utvecklats till en naturlig mittpunkt i det Västra Hamnen som blivit ett av Malmös absolut mest attraktivaste områden att bo i. Varför inte ta en promenad längs Sundspromenaden för att avsluta med ett kvällsdopp eller strosa runt bland Bo-01s mysiga smågator. Goda kommunikationer med buss som går till centrum och centralstationen på några minuter med ständiga avgångar ligger precis runt husknuten och för den som cyklar finns fina cykelvägar att nyttja. Har du inte en egen cykel finns det möjlighet att hyra en av Malmö by Bikes cyklar som kan plockas upp och lämnas av på valfritt cykelställ runt om i Malmö.
Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslägenhet som är perfekt att nyttja när man har vänner och familj på besök. En gemensamhetslokal finns tillgänglig att boka för festligheter eller andra aktiviteter. Lokalen är utrustat med både kök och badrum. Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter i sina badrum, men det finns även en bokningsbar gemensam tvättstuga som kan vara användbar åt större textiler.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 4487 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 3 500 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Fabian Rietz
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Mathilda Thelander
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härlig trerummare i populära Västra Hamnen! Seniorboende för personer över 55 år

Planritning

Fabian Rietz

Fabian Rietz

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bomgatan 19

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. Föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 72 kvm
Byggnadsår 2018

Rum

Hall

Entré via säkerhetsdörr. I hallen finns avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegel. På golvet ligger mattlackerad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är släta vita.

Badrum

Till vänster i hallen finner vi det rymliga badrummet i helkaklat utförande i vita och mörkgrå toner i kakel och klinker. Utrustat med golvvärme, dusch med glasvägg, handduktstork, wc, tvättmaskin, torktumlare samt spegelskåp.

Vardagsrum

Rymliga sällskapsytor och riktigt genomgående ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar. Här finns gott om möblerbara ytor för soffgrupp och
tv-möbler. Här har vi utgång till bostadens höjdpunkt nämligen den inglasade balkongen.

Kök

Praktisk kök med gott om förvaring i över- och underskåp med öppen planlösning mot sällskapsrummet. Vita skåpluckor och vitt kakel som bryts av en med grå arbetsyta. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt mikrovågsugn.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i inbyggda garderober. Fönster in mot den lummiga innergården med lugnt läge.

Sovrum

Används idag som gästrum/kontor. Förvaringsutrymme i garderob. Rymmer plats för säng. Rummet vetter mot den lummiga innergården.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-03-31
Primärenergital 102

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5406 i Brf Bonum Ankaret
Pris 3 500 000 kr utgångspris
Avgift 4487 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår uppvärmning. Individuell uppmätning sker gällande förbrukning av vatten och hushållsel. Obligatoriskt tillägg: 200 kr/mån för tv/bredband från Com Hem.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 2,03639%

Förening

Föreningsnamn Brf Bonum Ankaret
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769630-9967
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bonum Bostadsrättsförening Ankaret äger fastigheten Malmö Bommen 4 med adresserna Bomgatan 15 A-B och 17-19. Föreningen består av 44 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en lokal som upplåts med hyresrätt. Bostadsrättsföreningen registrerades hos bolagsverket 2015-10-15 och den Ekonomiska planen registrerades 2017-12-27.

Föreningen är ett seniorboende för människor över 55 år, vänligen se stadgarna för mer information.

Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.
Byggfelsskyddsförsäkring lämnas av Lloyd's Underwriters Agency.
Anteckningar Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensamhetslokal som kan nyttjas av medlemmarna och det finns en övernattningslägenhet som kan bokas till gäster. Övernattningslägenheten är för närva På markplan finns en tvättstuga. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkrumlare. Det finns två stycken rullstolsförråd/laddningsrum. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Lokal Föreningen förfogar över en lokal avsedd för näringsverksamhet. Avtal är tecknat med hyresgäst som avser att använda lokalen som skönhetssalong. Gemensamma anläggningar: Malmö Bommen GA:1 har inrättats för att tillgodose föreningens fastighets behov av gård med tillbehör, grönytor, belysning inom gård, cykelparkeringar inom gård, dagvattenmagasin med tillbehör och handikapparkering. I gemensamhetsanläggningen ingår 3 st fastigheter och bostadsrättsföreningen Ankaret svarar för 33% av driftkostnaderna. Malmö Bommen GA:5 har inrättats för att tillgodose föreningens fastighets behov av tillbehör till garage som garageport, infart, garageramp, ytskikt, belysningsarmatur, kanalfläkt, elledningar och elmätare. I gemensamhetsanläggningen ingår 2 st fastigheter och bostadsrättsföreningen Ankaret svarar för 50% av driftkostnadern
Antal lägenheter 44
Parkering Parkering: Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser i garage varav 1 plats är avsedd för handikpappstillstånd. Kostnad 1050 kr/månad. Kötid tillämpas. Föreningens medlemmar är anslutna till Sun Fleets bilpool. Nuvarande anslutning varar fram till 2028. Till anslutningen hör även en cykelpool med lådcyklar. Kostnaden för anslutning av samtliga hushåll står Riksbyggen för fram till 2028, därefter tecknar respektive medlem eget abonnemang med bilpoolen direkt. För övrig parkering som inte är hänförlig bilpoolen finns platser att hyra via Q-park i parkeringshuset Erica som är beläget på Östra Varvsgatan 6A. Tillgången är dock begränsad och viss kötid kan förekomma.
Tv och bredband Kabel-TV, bredband & telefoni levereras av Com Hem. Uttag för telefon, tv och data finns i samtliga rum och är placerad bredvid eluttag. Detta ger lägenhetsinnehavaren möjlighet att välja var man önskar att ha funktion för telefon, tv och datakommunikation inom lägenheten. Obligatorisk tillägg på månadsavgiften tillkommer på 200 kr.
Övrigt Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en gemensamhetslokal som kan nyttjas av medlemmarna och det finns en övernattningslägenhet som kan bokas till gäster. Övernattningslägenheten är för närva
På markplan finns en tvättstuga. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torkrumlare.
Det finns två stycken rullstolsförråd/laddningsrum.
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Lokal
Föreningen förfogar över en lokal avsedd för näringsverksamhet. Avtal är tecknat med hyresgäst som avser att använda lokalen som skönhetssalong.

Gemensamma anläggningar:
Malmö Bommen GA:1 har inrättats för att tillgodose föreningens fastighets behov av gård med tillbehör, grönytor, belysning inom gård, cykelparkeringar inom gård, dagvattenmagasin med tillbehör och handikapparkering. I gemensamhetsanläggningen ingår 3 st fastigheter och bostadsrättsföreningen Ankaret svarar för 33% av driftkostnaderna.
Malmö Bommen GA:5 har inrättats för att tillgodose föreningens fastighets behov av tillbehör till garage som garageport, infart, garageramp, ytskikt, belysningsarmatur, kanalfläkt, elledningar och elmätare. I gemensamhetsanläggningen ingår 2 st fastigheter och bostadsrättsföreningen Ankaret svarar för 50% av driftkostnadern

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende