Visningar

Tisdag 19 Oktober KL: 16:30 - 17:00 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan! Boka
Teg, UMEÅ

Åkervägen 7B

Söker ni ett nytt och modernt boende? Centralt, älvsnära och bekvämt? Då passar denna yteffektiva 2,5:a perfekt för dig, välkommen in! Genomgående fina parkettgolv och vitmålade väggar, stilrent kök samt helkaklat badrum i grå nyanser ger en fin helhetskänsla och smakfullt intryck till bostaden. Juridisk person tillåts. Välkommen till ett modernt, yteffektivt och centrumnära boende!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52.6 kvm
Avgift 3179 kr/mån
Rum 2,5
Våning 1 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2021
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Charlotte Forsberg
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Teg nyproducerad och stilfull!

Dubbel

Dubbel
Dubbel
Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Åkervägen 7B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2,5
Boarea 52.6 kvm. Ekonomisk plan
Hiss Ja

Bottenplan

HALL
Hall inredd med garderob samt plats för kapphylla. På golvet ligger ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in genom hela bostaden och skapar en trivsam helhetskänsla. Hallen fördelar samtliga rum i lägenheten ljust, smakfullt och modernt.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Öppen och modernplanlösning där vardagsrum och kök integrerar helt med varandra. Fönster i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp. Vardagsrumsdelen har plats för soffgrupp och Tv-möbel. Från denna del av rummet når man lägenhetens altan.

Det smakfullt inredda köket har en generös matplats invid fönster. Köket har en vit skåpinredning med flertalet skåp, vilket ger fina förvaringsmöjligheter. Under överskåpen ligger ett vitt kakel. Matbestyren sköts på grå laminatarbetsbänk. Kyl/frys, diskmaskin, ugn samt induktionshäll är kökets maskinella utrustning.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum är rymligt och har plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med garderober.

KONTOR/FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE/GÄSTRUM
Ja detta rum är verkligen ett flexibelt rum som kan disponeras efter behov och önskemål.

BADRUM
Stilfullt inrett badrum i grå klinker och kakel (golvvärme ger god komfort). Dusch med duschväggar, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp, wc samt tvättmaskin är badrummets inredning. Ett fönster släpper in ljus.

FÖRRÅD
Förråd finns ute på gården.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52.6 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1001 i Gripen 27
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 3179 kr/mån
Kommentar värme, vatten

Schablonberäkning hushållsel 3 682 kr/år Beräknad årsavgift Bredband TV 3 600 kr/år

Andel i förening 5,5357%

Uteplats

Altan, upplåts av föreningen som annan nyttjanderätt än upplåtelse

Parkering Separat kösystem tillämpas

Förening

Föreningsnamn Gripen 27
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769640-1202
Gatuadress Åkervägen 7
Postnummer 90421
Ort Umeå
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen På fastigheten står två byggnader med totalt 17 lägenheter. Den ena byggnaden är byggd 1963 den andra 2021.

BREDBAND TV
Gruppanslutning Umenet. Avgift separeras från månadsavgiften.

HUSETS SKICK
Byggnad 1
Nyproducerad
Byggnad 2;
2020/2021 Nya 3-glasfönster, Nytt yttertak samt nya ytterdörr.
Ca 2015 relainade stammar

PARKERING
Det finns 6 stycken motorvärmarplatser. 550 kr/månaden. Separat kösystem tillämpas.

ÖVRIGT
Föreningen har tecknat BR-tillägg till de boende. Hemförsäkring tecknas separat för respektive lägenhetsinnehavare. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Förvaltning ekonomisk och tekniskt är ännu inte bestämt/upphandlat (initialt hanteras ekonomisk förvaltning av Amlovaa/GT)
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-07-06. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende