Röbäck, Röbäck

Skyttelvägen 30

Snart kommer denna fina och väl omhändertagna trea på populära Röbäck ut till försäljning! Lägenheten har en tilltalande planlösning som disponerar ett ljust och trivsamt kök, härligt vardagsrum, två rymliga sovrum, renoverat badrum med tvättmaskin och en hall med rymlig klädkammare.

Här erbjuds en riktigt fin lägenhet belägen i en vacker och lantlig miljö med närhet till mataffär, förskola, skolor, aktivt föreningsliv, fina elljusspår och med goda bussförbindelser till stan.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 77.5 kvm
Avgift 5560 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Pris 0

Ansvarig mäklare
Simon Lundström
Reg. Fastighetsmäklare
0705-64 82 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ljus och trivsam trea på populära Röbäck!

SkyttelV 30 Dubbel

SkyttelV 30
SkyttelV 30
Dubbel
Dubbel

Planritning

Simon Lundström

Simon Lundström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skyttelvägen 30

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 77.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Snart kommer denna fina och väl omhändertagna trea på populära Röbäck ut till försäljning! Lägenheten har en tilltalande planlösning som disponerar ett ljust och trivsamt kök, härligt vardagsrum, två rymliga sovrum, renoverat badrum med tvättmaskin och en hall med rymlig klädkammare.

Här erbjuds en riktigt fin lägenhet belägen i en vacker och lantlig miljö med närhet till mataffär, förskola, skolor, aktivt föreningsliv, fina elljusspår och med goda bussförbindelser till stan.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

- VÄL OMHÄNDERTAGEN
- FLEXIBELT TILLTRÄDE
- RENOVERAT BADRUM 2018

Lägenheten presenteras enligt följande:

ENTRÉ
Hall med utrymme för avhängning och generös klädkammare med hyllplan och garderob för ytterligare förvaring. Väggarna är målade i en modern grå nyans och på golvet ligger ett klinkergolv med underliggande golvvärme. Där detta golv tar slut tar ett snyggt parkettgolv vid. Utanför hallen finns även plats för möblemang på loftgången!

KÖK
I anslutning till hall nås lägenhetens kök, det rymliga och stilrena köket.
Köket har vita skåpluckor, grått kakel klär väggen ovanför arbetsbänken i laminat och rostfritt. Väggarna är ljusa och på golvet ett ljust parkettgolv. Kökets maskinella utrustning består av kyl och frys, spis med ugn och fläkt samt komfortabel diskmaskin. Gott om utrymme till förvaring i skåp och fin plats för matgrupp.

VARDAGSRUM
Stort och härligt vardagsrum som är lätt att möblera med variation. Trevlig med utgång till trivsam och mysig balkong. På golvet ligger ett parkettgolv och väggar och tak är vita. En snygg fondvägg med liggande träpanel finner ni också!

BADRUM
Modernt och renoverat badrum med plastmatta i sober brun ton samt vita väggar (delvis kaklade). Badrummets inredning består av WC, rymlig kommod med handfat, stor spegel samt dusch med duschväggar. I badrummet finns också tvättmaskin!

SOVRUM
Lägenhetens stora sovrum har gott om utrymme för dubbelsäng samt bra förvaring via skjutdörrsgarderob samt garderob med spegeldörrar. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i en lugnande blå nyans.

SOVRUM
Det andra sovrummet är något mindre till storlek och fungerar perfekt som barnrum alternativt kontor. Laminatgolv med vita väggar och tak.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 77.5 kvm

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2021-02-23
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0015 i Riksbyggen Brf Röbäckshus nr 3
Avgift 5560 kr/mån
Kommentar inklusive värme, vatten (avräkning mot schablon), kabel-tv, internet
Driftkostnad 3 378 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 378 kr

Driftkostnaden baseras på nuvarande ägares förbrukning och kan därav komma att ändras. Bör därför ses som ett exempel. Huvudsäkring: 16A lägenhetssäkring

Inre reparationsfond 9 566 kr
Andel i förening 1,89822%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Röbäckshus nr 3
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 716415-2691
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Riksbyggens Brf Röbäckshus nr 3 är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Röbäck 30:76 med 48 st lägenheter belägna på Skyttelvägen 2-96 (jämna nummer). Av lägenheterna är samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningen har inga planerade avgiftsändringar i dagsläget, enligt ordförande 2021-08-12.

KOMMANDE RENOVERINGAR
2021: Föreningen planerar att alla altandörrar samt balkongdörrar ska vara utbytta under året.

HUSENS SKICK
2017-2020: Renoveringar av badrum.
2015: Stammarna spolades, byte av samtliga ytterdörrar, OVK besiktning, renovering av gym-lokal samt tak och vindskydd rustades. Stadgeändringar.
2014: Fönstermålning, skärmväggar och termostatventiler.
2013: Effektivisering och ombyggnad av ventilationen, låsbyte, renovering av undercentral inklusive pumpbyte, renovering av tvättstuga 2.
2011-2012: Fasadmålning. 2007: Målning yttertak. 1999: Fastighetsnät för IT.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns det två fräscha tvättstugor belägna i varje PLUS. Tvättstugorna är rustade med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

KABEL-TV OCH INTERNET
Canal Digital (T-2 flex plus 8 favoriter), kostar 125 kr/månad i form av obligatoriskt tillägg. Bredband2 levererar 1000 Mbit (inkommande och utgående) internet. Föreningen har även s.k flatrate-användning, fri trafik i båda riktningar och ingen gräns på hur mycket man får tanka ner eller skicka. Kostar 140 kr/månad i form av obligatoriskt tillägg. Fiberanslutning hela vägen in i lägenheterna, så framtiden är inte begränsad av dagens kapacitet. Det finns även möjlighet att få in digital-tv via bredbandet. Se mer info på hemsidan www.rbh3.se

PARKERING
Föreningen har 32 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe för 150 kr/mån, varav några är besöksparkeringar, samt 28 st parkeringsplatser i kallgarage för 300 kr/mån. Finns lediga mv-stolpar (2021-08-12). Lång kö för kallgarage (2021-08-12), och man får köa längre på garagen. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggens kundwebb.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gym, samlingslokal och bastu är avgiftsfria att hyra. Hobbylokalen lånar man också gratis. Matkällare på området med eget fack som man själv förser med hänglås. Se mera info på hemsidan www.rbh3.se

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd i förrådslänga. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. Bostadsinnehavaren tecknar eget avtal för el och hemförsäkring, men bostadsrättstillägget står föreningens fastighetsförsäkring för. Vattenavgiften är inräknad i det obligatoriska tillägget. Reglering sker efter vilken förbrukning du haft. Föreningens hemsida www.rbh3.se Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2021-08-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet och hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätter och hyresrätter. I området finns förskolor, skolor, elljusspår, motionsslingor, fotbollsplaner och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området.

Närområde

Röbäck har tre skolor, Linneaskolan som är en högstadieskola och två låg- och mellanstadieskolor, Linblomman och Röbäcksskolan. Röbäcksskolan är Umeås näst äldsta skola efter Östtegsskolan. På området finns även 3 förskolor belägna. Röbäck fick viss uppmärksamhet i media när Röbäcksbon och tillika tidigare skidstjärnan Per Elofsson rönte framgångar. Röbäcks idrottsarena, "Elofssonhallen", är döpt efter honom. Glashyttan Glödheta har även bidragit med glasskulpturer som är kända över hela kultursverige.

Kommunikation

Hit tar man sig lugnt och säkert via cykelvägen söderut, och trampar man på tar det inte mer än en kvart från stan. Ta den gamla träbron över älven, följ Bryggargatan genom Teg och följ cykelvägen tills du ser skylten som välkomnar till Världsmästarbyn. Röbäck har goda bussförbindelser som går nästan hela dagen samt någon gång på natten. Ta linje 9 för en smidig bussresa hela vägen till Röbäck. Med bil tar du höger mot Gräsmyr strax efter Tegsbron, och följer Riksvägen över Röbäckslätten.

Räkna på ditt nya boende